beti,kris,mimi 15.12.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Witam a co tu taka cisza? bo ja się chciałam pochwalić-NADAJE Z PRACY gdzie Wy dziewczyny jesteście? ja jestem, głodna gratuluje neta w pracy ja dopier za godzinkę coś sobie zapodam, jeszcze mnie nie ssie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 15.12.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 aneta-we dziennik założyłaś? gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.12.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ja dopier za godzinkę coś sobie zapodam, jeszcze mnie nie ssie fajcie Ci, ja od pietej na nogach więc ma prawo ssac, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.12.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ja dopier za godzinkę coś sobie zapodam, jeszcze mnie nie ssie fajcie Ci, ja od pietej na nogach więc ma prawo ssac, no nie? dzień dobry a te od rana o ssaniu....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.12.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 aneta-we dziennik założyłaś? gratki Dzieki Załozyłam. Trudno to nazwać dziennikiem, będa raczej opisy i fotki z wykończeniówki. Wcześniejszy etap budowy przeszedł raczej koło mnie: ciąża, ja- mleczarnia, powrót do pracy. Jakos tak wyszło- domek stanął a ja nie zrobiłam zdjęć I niewiele pamiętam z tamtego okresu, co innego zaprzątało moje myśli i ciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 15.12.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ja dopier za godzinkę coś sobie zapodam, jeszcze mnie nie ssie fajcie Ci, ja od pietej na nogach więc ma prawo ssac, no nie? dzień dobry a te od rana o ssaniu....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 15.12.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 aneta-we czy ty masz Aneta na imię? bo kawika to wiem że Kamila, ale Anetina i Delfina nie wiem ja jestem Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.12.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 aneta - aneta-we aneta-anetina kamila-kawika basia-delfina cztery siostry forumowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 15.12.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 aneta - aneta-we aneta-anetina kamila-kawika basia-delfina cztery siostry forumowe dzięki, zapamiętam, basia-zawsze tak chciałm mieć na imię, nawet w czasach mojej młodości kazałm tak na siebie mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 15.12.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 aneta - aneta-we aneta-anetina kamila-kawika basia-delfina cztery siostry forumowe a jeszcze do niedawna byłyście trojaczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.12.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 aneta-we czy ty masz Aneta na imię? bo kawika to wiem że Kamila, ale Anetina i Delfina nie wiem ja jestem Beata Kawika juz napisała i wszystko sie zgadza. Moja siostra ma na imię Beata i zdolna z niej bestia- pokazywałam u dziewczyn jej prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 15.12.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 aneta-we czy ty masz Aneta na imię? bo kawika to wiem że Kamila, ale Anetina i Delfina nie wiem ja jestem Beata Kawika juz napisała i wszystko sie zgadza. Moja siostra ma na imię Beata i zdolna z niej bestia- pokazywałam u dziewczyn jej prace. widziałm-fajowskie, dzieciaki będą miały radochę ja nie mam pojęcia jak małej pokoik zrobić, ale chyba coś spokojnego ale za to z dodatkami żywszymi , bo starsza to już sobie coś tam umysliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 15.12.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 beti,kris,mimi - ja jestem Aneczka - jedno ze zdrobnień od Anny nie Agnieszka Ja też pisze z pracy. W domu staram się nie zbliżać do komputera co najwyżej by sobie pograć w jakąś gierkę aneta-we fajny domek. Masz zielony dach? Ślicznie anetina no i gdzie fotki dokumentujące postęp prac? Mówić można dużo trzeba dowodów A my mam nowy projekt domku. Mam nadzieje że tym razem to już ostateczne :] Tak więc ten domek: http://www.lipinscy.pl/pl/project/details/id/182 Tylko że bez garażu bo nam na działkę nie wejdzie (nie wiecie jak prawo o granicach działki ma się w stosunku do wiaty? Może by się dało dać wiatę zamiast garażu ) Tylko że łazienka na parterze z tego projektu: http://www.lipinscy.pl/pl/project/details/id/191# Pomieszczenie gospodarcze i spiżarka oraz "łazienka rodziców" z tego projektu: http://www.lipinscy.pl/pl/project/details/id/336 (Oba są wariacjami tego pierwszego projektu ) Co o tym myślicie? Ja jestem już zmęczona kombinowaniem, przerabianiem projektów i zastanawianiem się czy to co napłodzę ma ręce i nogi (jako że nie mieszkałam nigdy w domku to nie wiem jak duże powinny być poszczególne pomieszczenia a nikt mi nigdy nie chciał powiedzieć czy nie przesadziłam z wymiarami w nich ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 15.12.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 beti,kris,mimi - ja jestem Aneczka - jedno ze zdrobnień od Anny nie Agnieszka Ja też pisze z pracy. W domu staram się nie zbliżać do komputera co najwyżej by sobie pograć w jakąś gierkę aneta-we fajny domek. Masz zielony dach? Ślicznie anetina no i gdzie fotki dokumentujące postęp prac? Mówić można dużo trzeba dowodów A my mam nowy projekt domku. Mam nadzieje że tym razem to już ostateczne :] Tak więc ten domek: http://www.lipinscy.pl/pl/project/details/id/182 Tylko że bez garażu bo nam na działkę nie wejdzie (nie wiecie jak prawo o granicach działki ma się w stosunku do wiaty? Może by się dało dać wiatę zamiast garażu ) Tylko że łazienka na parterze z tego projektu: http://www.lipinscy.pl/pl/project/details/id/191# Pomieszczenie gospodarcze i spiżarka oraz "łazienka rodziców" z tego projektu: http://www.lipinscy.pl/pl/project/details/id/336 (Oba są wariacjami tego pierwszego projektu ) Co o tym myślicie? Ja jestem już zmęczona kombinowaniem, przerabianiem projektów i zastanawianiem się czy to co napłodzę ma ręce i nogi (jako że nie mieszkałam nigdy w domku to nie wiem jak duże powinny być poszczególne pomieszczenia a nikt mi nigdy nie chciał powiedzieć czy nie przesadziłam z wymiarami w nich ) Aneczko ładny ten domek, ja tez miałam dylematy jeżeli chodzi o nasz projekt, zmienialiśmy decyzję chyba z tysiąc razy-a to za duzy, a to za mały, itp. a wracając do projektu to bardzo fajna ta sypialnia na górze z własną garderobą, jak dla mnie minusem są schody w salonie, a jeżeli chodzi o granice to pełno tego było na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.12.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Co o tym myślicie? Ja jestem już zmęczona kombinowaniem, przerabianiem projektów i zastanawianiem się czy to co napłodzę ma ręce i nogi (jako że nie mieszkałam nigdy w domku to nie wiem jak duże powinny być poszczególne pomieszczenia a nikt mi nigdy nie chciał powiedzieć czy nie przesadziłam z wymiarami w nich ) Aneczko, mi się nasuwa jeden minus: za mało miejsca w wiatrołapie, zeby zrobic szafę a za wiatrołapem tez nie bardzo widze na nią miejsce. Sama mam mały wiatrołap, szafa jakos się zmieściła, ale chyba wolałabym, żeby było przestronniej. Za kuchnią jest spizarnia, tak? Na pewno Ci się przyda jeśli nie masz piwnicy. Zresztą zawsze to lepiej niż biegac po schodach (jak ja ) A garderoba koło sypilani super- to prawda. Nasza jest, prowizoryczna na razie ale tez jest. Zaniedbałas chyba swój dziennik i komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.12.2009 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 do Świąt już tylko ... 9 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.12.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 zaraz i ja do was dołączę, tylko zobaczę, czy mam jakieś fotki, to pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.12.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 do Świąt już tylko ... 9 dni nareszcie jestes Ktoś tu pisał, że bez świąt w tym roku i takie tam ale liczy dni bo czeka na prezenty, co???? Byłas grzeczna to dostaniesz- cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 15.12.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Co o tym myślicie? Ja jestem już zmęczona kombinowaniem, przerabianiem projektów i zastanawianiem się czy to co napłodzę ma ręce i nogi (jako że nie mieszkałam nigdy w domku to nie wiem jak duże powinny być poszczególne pomieszczenia a nikt mi nigdy nie chciał powiedzieć czy nie przesadziłam z wymiarami w nich ) Aneczko, mi się nasuwa jeden minus: za mało miejsca w wiatrołapie, zeby zrobic szafę a za wiatrołapem tez nie bardzo widze na nią miejsce. Sama mam mały wiatrołap, szafa jakos się zmieściła, ale chyba wolałabym, żeby było przestronniej. Za kuchnią jest spizarnia, tak? Na pewno Ci się przyda jeśli nie masz piwnicy. Zresztą zawsze to lepiej niż biegac po schodach (jak ja ) A garderoba koło sypilani super- to prawda. Nasza jest, prowizoryczna na razie ale tez jest. anetko, właśnie miałam Cię pytać o ta szafę w przedpokoju, co to za jedna, bo podoba mi się i takie coś by u nas chyba pasowało, wnękę mam na głębokość coś koło 40 cm, dł. na 180 cm Zaniedbałas chyba swój dziennik i komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.12.2009 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Aneczka, czyli sesje zdjeciowe nowym sprzetem będziecie robić trzeba się tu pochwalić efektami My też stwierdziliśmy że jest za dużo minusów na dziecko ale to tak jest zawsze :] i że na dobrą sprawę nigdy nie nastąpi chwila gdy powiemy "jesteśmy gotowi na dziecko" więc postanowiliśmy zdać się na los - nie staraliśmy się w ogóle :] ale przestałam tak obsesyjnie dbać o zabezpieczenia I jak przez 20 min moje słonko potrafiło mi wymieniać dlaczego dziecko to zły pomysł tak teraz przez 40 min opowiada mi co będzie z nim robić - w swoim typowym geekowym żargonie brzmi naprawdę zabawnie (na przykład że będzie przynosić mi dziecko do karmienia jak będę zmęczona to "będę instalował mu plugin 'cyca'" albo "będę rozpakowywać go z uszkodzonych plików pielochowych i importował nowsze, niezainfekowane wersje" ;P ) a byłam pewna że się na mnie zdenerwuje że nie dopilnowałam zabezpieczeń a tu taka miła niespodzianka Tak czy inaczej zdjęć to my dużo robimy, a teraz pewnie jeszcze więcej tylko one raczej takie mało budowlane są to nie wiem i czy się nadają do pokazywania na forum budowlanym na dziecko nigdy nie jest pora cieszę się, że się zdecydowałam, gdy byłam gotowa na dziecko, ale teraz na drugie - nie wiem, czy dam radę, czy będę gotowa kiedykolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts