anetina 20.04.2009 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Ależ pocisneli budowlańcy robotę Pięknie się ogląda fotki i prosze o jeszcze:D Ja dziś jadę po weekendowej przerwie i już wiem z relacji męża , że zdziwie się też pozytywnie.[/b] a wiesz, jak to fajnie się ogląda, gdy wszystko jest gotowe - tzn. same chociażby sciany? inwestorek już z własnego pokoju nmie chce wychodzić idę zobaczyć u ciebiue, co tam sie zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 20.04.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Jak nadrabiasz, to na całego.Super się wszystko pnie do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.04.2009 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 a ile jeszcze do nadrobienia mi zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 21.04.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Ach z tymi kosztami i tak ładnie wyglądacie. Nadrabiaj. Nadrabiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.04.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 anetina ile ci wyszło kubików więźby dachowej. Tak się zastanawiam nad tymi kosztami.... czy mogłabyś oddzielić koszta materiałów od kosztów robocizny? i koniecznie poproszę o zdjęcia domku z dachem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.04.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 anetina ile ci wyszło kubików więźby dachowej. Tak się zastanawiam nad tymi kosztami.... czy mogłabyś oddzielić koszta materiałów od kosztów robocizny? i koniecznie poproszę o zdjęcia domku z dachem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.04.2009 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Ach z tymi kosztami i tak ładnie wyglądacie. Nadrabiaj. Nadrabiaj. postaram się wieczorkiem, gdy inwestorek pójdzie spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.04.2009 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 anetina ile ci wyszło kubików więźby dachowej. Tak się zastanawiam nad tymi kosztami.... czy mogłabyś oddzielić koszta materiałów od kosztów robocizny? i koniecznie poproszę o zdjęcia domku z dachem.... odnośnie zdjęć - postaram sie wieczorkiem a jeśli chodzi o drzewo ... to było 11 drzew, czyli jakoś 11,5 metra, czy to jest równoznaczne z kubikiem? drzewo wystarczyło na wieźbę całą, na szalunek do fundamentów, do stropu i na dach starczy chyba jedynie zabraknie - jeśli już - to jakiś niespełna metr czyli za kwotę 3 tys. zł mamy drzewo 300 zł transport i 600 coś zł za usługi tartaku czyli do 4 tys. i mamy cały dach czy sie kalkuluje ??? uważam, że bardzo się opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.04.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 anetina ile ci wyszło kubików więźby dachowej. Tak się zastanawiam nad tymi kosztami.... czy mogłabyś oddzielić koszta materiałów od kosztów robocizny? i koniecznie poproszę o zdjęcia domku z dachem.... odnośnie zdjęć - postaram sie wieczorkiem a jeśli chodzi o drzewo ... to było 11 drzew, czyli jakoś 11,5 metra, czy to jest równoznaczne z kubikiem? drzewo wystarczyło na wieźbę całą, na szalunek do fundamentów, do stropu i na dach starczy chyba jedynie zabraknie - jeśli już - to jakiś niespełna metr czyli za kwotę 3 tys. zł mamy drzewo 300 zł transport i 600 coś zł za usługi tartaku czyli do 4 tys. i mamy cały dach czy sie kalkuluje ??? uważam, że bardzo się opłaca Anetina daj jakieś namiary na nich, żebym tez mogła od nich kupić...za taka cenę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.04.2009 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 a jesteś z łódzkiego ??? normalnie u leśniczego kupiliśmy z rachunkiem podobnie jak stemple Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.04.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 a jesteś z łódzkiego ??? normalnie u leśniczego kupiliśmy z rachunkiem podobnie jak stemple jestem z wielkopolski...ale mam transport.... popytam jutro u nas u leśniczych.... wogóle mi to nie przyszło do głowy,żeby w ten sposób więźbę załatwiać... JESTEŚ GENIALNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.04.2009 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 a jesteś z łódzkiego ??? normalnie u leśniczego kupiliśmy z rachunkiem podobnie jak stemple jestem z wielkopolski...ale mam transport.... popytam jutro u nas u leśniczych.... wogóle mi to nie przyszło do głowy,żeby w ten sposób więźbę załatwiać... JESTEŚ GENIALNA to mój tato i wujkowie genialni w ten sposób mam już dąb pocięty na podłogi, parapety drzewo przywieźliśmy tartak na miejscu u nas pociął my pomalowalismy i .... panowie położyli go na ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.04.2009 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 rozmawialiśmy dla porównania z innym budującym sie na swój dach - podobny do naszego, gotowe pocięte drzewo kupił za około 9 tys. zł czyli mamy zysk na wstępie 5 tys. plus że darmowe juz wtedy drzewo na dach, a wczesniej na szalunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.04.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 rozmawialiśmy dla porównania z innym budującym sie na swój dach - podobny do naszego, gotowe pocięte drzewo kupił za około 9 tys. zł czyli mamy zysk na wstępie 5 tys. plus że darmowe juz wtedy drzewo na dach, a wczesniej na szalunki kochana , ja mam wycenioną więźbę na 12 tyś... Jakby udało mi się zaoszczędzić nawet 5 tyś...to byłabym przeszczęsliwa. A nie było problemu z przyjęciem przez tartak kupionego przez Was drzewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.04.2009 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 nie drzewo kupione było jakoś na jesieńw marcu zamówiliśmy tartakprzyjechali z własnym sprzętem - u sąsiada zostawiliśmy to na noc, bo zajęło to 2 dnidaliśmy wymiary drzewa, jakie ma być na krokwie, murłaty itp.i zostało pociete później pomalowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.04.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 nie drzewo kupione było jakoś na jesień w marcu zamówiliśmy tartak przyjechali z własnym sprzętem - u sąsiada zostawiliśmy to na noc, bo zajęło to 2 dni daliśmy wymiary drzewa, jakie ma być na krokwie, murłaty itp. i zostało pociete później pomalowaliśmy a co z impregnacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.04.2009 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 a co z impregnacją? sami pędzel i 3 pojemniki chyba 5 l - koszt 234 zł i własne rączki przez kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.04.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 a co z impregnacją? sami pędzel i 3 pojemniki chyba 5 l - koszt 234 zł i własne rączki przez kilka dni Dziękuję Ci bardzo...popytam u nas...jeżeli się nie uda to przyjechałabym do Ciebie i może pomogłabyś mi kupić tak samo jak u siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.04.2009 05:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 a co z impregnacją? sami pędzel i 3 pojemniki chyba 5 l - koszt 234 zł i własne rączki przez kilka dni Dziękuję Ci bardzo...popytam u nas...jeżeli się nie uda to przyjechałabym do Ciebie i może pomogłabyś mi kupić tak samo jak u siebie... nie ma sprawy pomyslimy, by dało radę jak coś, postaram się już wypytać, czy miałby dostępne tylko że to są drzewa chyba że od razu byś je tu gdzieś na miejscu pocięła na swoje wymiary ewentualnie pochodź po leśniczych w swojej okolicy - może wyjdzie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 28.04.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 No , nareszcie konkretne fotki Jeszcze, jeszcze , jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts