aneta-we 15.12.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 anetko nie chodź jeszcze nie płacz, duzo zajęć mam dziś jeszcze Zajrze wieczorkiem i jutro mimo nawału pracy na pewno tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.12.2009 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 mnie wieczorem nie będzie, ale jutro na was będę czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.12.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 mnie wieczorem nie będzie, ale jutro na was będę czekać czekac na nas? Nie wierzę, ze będziesz wczesniej ode mnie. Ja zawsze czekam na Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.12.2009 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 mnie wieczorem nie będzie, ale jutro na was będę czekać czekac na nas? Nie wierzę, ze będziesz wczesniej ode mnie. Ja zawsze czekam na Was no tak ty na 6, my na 7 i póxniej zgadza się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.12.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 mnie wieczorem nie będzie, ale jutro na was będę czekać czekac na nas? Nie wierzę, ze będziesz wczesniej ode mnie. Ja zawsze czekam na Was no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.12.2009 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.12.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 pewnie zaraz idziesz do domku do jutra siostra ps. a co za prosby do edzi hę, coś knujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 15.12.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 jeśli chodzi o parter tez miałam mieć okno w spiżarce, murarz mi odradził i to była najlepsza decyzja jak dla mnie odpadają schody w salonie - zrobiłabym je troche inaczej do łazienki wejścia nie robiłabym z wiatrołapu, ale z korytarza jeśli chodzi o piętro: pokoje są malutkie ale przecież to nie jest chyba mały domek? ale tak patrzę juz z perspektywy własnego domku - w każdym pokoju koniecznie garderoba ale te pokoiki sa małe, więc nie za bardzo się da coś zabrać - ale z drugiej strony, szafki też miejsce zabiorą Wszystko co napisałaś jest poprawione w kolejnych wymienionych przeze mnie projektach. Domek ma 130 metrów. Dla mnie to jednak malutki domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 15.12.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 aneta-we czy ty masz Aneta na imię? bo kawika to wiem że Kamila, ale Anetina i Delfina nie wiem ja jestem Beata Kawika juz napisała i wszystko sie zgadza. Moja siostra ma na imię Beata i zdolna z niej bestia- pokazywałam u dziewczyn jej prace. też mam taką siostrę tzn. nie że zdolną, ale tak mającą na imię czyli na piąta pasuję jak ulał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 15.12.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 aneta-we czy ty masz Aneta na imię? bo kawika to wiem że Kamila, ale Anetina i Delfina nie wiem ja jestem Beata Kawika juz napisała i wszystko sie zgadza. Moja siostra ma na imię Beata i zdolna z niej bestia- pokazywałam u dziewczyn jej prace. widziałm-fajowskie, dzieciaki będą miały radochę ja nie mam pojęcia jak małej pokoik zrobić, ale chyba coś spokojnego ale za to z dodatkami żywszymi , bo starsza to już sobie coś tam umysliła jaka jest róznica wieku między twoimi dziewczynami? pisałaś pewnie gdzieś, ale nie pamiętam różnica między nimi jest duża -prawie 13 lat, to zdecydowanie za dużo, zupełnie inne problemy, tematy, np. u małej patrze czy idą jej zęby a u dużej zastanawim się czy ma chłopaka- taki głupi przykład, ale chodzi mi generalnie o to że momentami brak mi sił, czlowiek musi się szybko przestawić na inny tor myślenia , bywa ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 15.12.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Beti, fajny masz domek nie masz więcej zdjęć? dziękuję i cieszę się że Ci się podoba zdjęcia mam ale głównie z etapu samej budowy, bo wykończeniówkę dopiero co zaczęłam niedawno, ale jak coś nowego to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 15.12.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 beti,kris,mimi o co chodzi z tymi schodami w salonie? O to że są? To kwestia gustu akurat. Dla mnie to dodatkowy atut zawsze chciałam mieć schody w salonie i uważam to za bardzo fajną rzecz (a to że trzeba wejść do salonu żeby wejść na górę to nie widzę w tym nic złego ) nie zrozum mnie źle, chodzi mi o to że moim zdaniem są mało praktyczne, może efektownie to wygląda, ale jak dzieci podrosną i zaczną do nich tabuny latać to może być trochę męczące, choć jak na to patrzeć z drugiej strony to nikt się niepostrzeżenie nie wymknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.12.2009 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 pewnie zaraz idziesz do domku do jutra siostra ps. a co za prosby do edzi hę, coś knujesz?? hihihihi nic nie knuję miałam pewne pytanie, odpowiedź dostałam trza licytować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.12.2009 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 jeśli chodzi o parter tez miałam mieć okno w spiżarce, murarz mi odradził i to była najlepsza decyzja jak dla mnie odpadają schody w salonie - zrobiłabym je troche inaczej do łazienki wejścia nie robiłabym z wiatrołapu, ale z korytarza jeśli chodzi o piętro: pokoje są malutkie ale przecież to nie jest chyba mały domek? ale tak patrzę juz z perspektywy własnego domku - w każdym pokoju koniecznie garderoba ale te pokoiki sa małe, więc nie za bardzo się da coś zabrać - ale z drugiej strony, szafki też miejsce zabiorą Wszystko co napisałaś jest poprawione w kolejnych wymienionych przeze mnie projektach. Domek ma 130 metrów. Dla mnie to jednak malutki domek. malutki domek, chociaż zabudowa jest prawie taka sama jak u mnie chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.12.2009 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 czyli na piąta pasuję jak ulał SIOTRY gdzie jesteście co myślicie o tym ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.12.2009 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 różnica między nimi jest duża -prawie 13 lat, to zdecydowanie za dużo, zupełnie inne problemy, tematy, np. u małej patrze czy idą jej zęby a u dużej zastanawim się czy ma chłopaka- taki głupi przykład, ale chodzi mi generalnie o to że momentami brak mi sił, czlowiek musi się szybko przestawić na inny tor myślenia , bywa ciężko wow znacznie duża porównanie poprawne napisałaś totalna różnica ps. koleżanki9 z pracy córka 15 letnia lada dzień będzie rodzić to tak dla porównania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.12.2009 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Beti, fajny masz domek nie masz więcej zdjęć? dziękuję i cieszę się że Ci się podoba zdjęcia mam ale głównie z etapu samej budowy, bo wykończeniówkę dopiero co zaczęłam niedawno, ale jak coś nowego to dam znać jak najbardziej fotki z wykończeniówki mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.12.2009 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 beti,kris,mimi o co chodzi z tymi schodami w salonie? O to że są? To kwestia gustu akurat. Dla mnie to dodatkowy atut zawsze chciałam mieć schody w salonie i uważam to za bardzo fajną rzecz (a to że trzeba wejść do salonu żeby wejść na górę to nie widzę w tym nic złego ) nie zrozum mnie źle, chodzi mi o to że moim zdaniem są mało praktyczne, może efektownie to wygląda, ale jak dzieci podrosną i zaczną do nich tabuny latać to może być trochę męczące, choć jak na to patrzeć z drugiej strony to nikt się niepostrzeżenie nie wymknie znajomi postawili schody w salonie, bo im się podobały ale gdy córka zaczęła dorastać, żałują bo nawet w salonie w piżamie nie posiedzą bo ciągle ktoś im lata czują się skrępowani u wuja też schody widoczne, jak się idzie do "młodzieży" na górze, też przez dół rodziców się idzie - krępujące to jest i dla gości a że łądnie wyglądają, też jestem tego zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.12.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 cześć siostrula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.12.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 cześć dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts