Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do naszego domku

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jeśli chodzi o parter :)

tez miałam mieć okno w spiżarce, murarz mi odradził i to była najlepsza decyzja

jak dla mnie odpadają schody w salonie - zrobiłabym je troche inaczej

do łazienki wejścia nie robiłabym z wiatrołapu, ale z korytarza

jeśli chodzi o piętro:

pokoje są malutkie

ale przecież to nie jest chyba mały domek?

ale tak patrzę juz z perspektywy własnego domku - w każdym pokoju koniecznie garderoba :)

ale te pokoiki sa małe, więc nie za bardzo się da coś zabrać - ale z drugiej strony, szafki też miejsce zabiorą :(

Wszystko co napisałaś jest poprawione w kolejnych wymienionych przeze mnie projektach.

Domek ma 130 metrów. Dla mnie to jednak malutki domek.

aneta-we czy ty masz Aneta na imię? bo kawika to wiem że Kamila, ale Anetina i Delfina nie wiem :oops: ja jestem Beata

Kawika juz napisała i wszystko sie zgadza.

Moja siostra ma na imię Beata i zdolna z niej bestia- pokazywałam u dziewczyn jej prace.

też mam taką siostrę :)

tzn. nie że zdolną, ale tak mającą na imię :)

czyli na piąta pasuję jak ulał :lol:

aneta-we czy ty masz Aneta na imię? bo kawika to wiem że Kamila, ale Anetina i Delfina nie wiem :oops: ja jestem Beata

Kawika juz napisała i wszystko sie zgadza.

Moja siostra ma na imię Beata i zdolna z niej bestia- pokazywałam u dziewczyn jej prace.

widziałm-fajowskie, dzieciaki będą miały radochę :lol:

ja nie mam pojęcia jak małej pokoik zrobić, ale chyba coś spokojnego ale za to z dodatkami żywszymi :roll: , bo starsza to już sobie coś tam umysliła

jaka jest róznica wieku między twoimi dziewczynami?

pisałaś pewnie gdzieś, ale nie pamiętam :oops:

różnica między nimi jest duża -prawie 13 lat, to zdecydowanie za dużo, zupełnie inne problemy, tematy, np. u małej patrze czy idą jej zęby a u dużej zastanawim się czy ma chłopaka- taki głupi przykład, ale chodzi mi generalnie o to że momentami brak mi sił, czlowiek musi się szybko przestawić na inny tor myślenia :roll: , bywa ciężko

beti,kris,mimi o co chodzi z tymi schodami w salonie? O to że są? To kwestia gustu akurat. Dla mnie to dodatkowy atut ;) zawsze chciałam mieć schody w salonie i uważam to za bardzo fajną rzecz (a to że trzeba wejść do salonu żeby wejść na górę to nie widzę w tym nic złego ;) )

nie zrozum mnie źle, chodzi mi o to że moim zdaniem są mało praktyczne, może efektownie to wygląda, ale jak dzieci podrosną i zaczną do nich tabuny latać to może być trochę męczące, choć jak na to patrzeć z drugiej strony to nikt się niepostrzeżenie nie wymknie :wink:

jeśli chodzi o parter :)

tez miałam mieć okno w spiżarce, murarz mi odradził i to była najlepsza decyzja

jak dla mnie odpadają schody w salonie - zrobiłabym je troche inaczej

do łazienki wejścia nie robiłabym z wiatrołapu, ale z korytarza

jeśli chodzi o piętro:

pokoje są malutkie

ale przecież to nie jest chyba mały domek?

ale tak patrzę juz z perspektywy własnego domku - w każdym pokoju koniecznie garderoba :)

ale te pokoiki sa małe, więc nie za bardzo się da coś zabrać - ale z drugiej strony, szafki też miejsce zabiorą :(

Wszystko co napisałaś jest poprawione w kolejnych wymienionych przeze mnie projektach.

Domek ma 130 metrów. Dla mnie to jednak malutki domek.

malutki domek, chociaż zabudowa jest prawie taka sama jak u mnie chyba

różnica między nimi jest duża -prawie 13 lat, to zdecydowanie za dużo, zupełnie inne problemy, tematy, np. u małej patrze czy idą jej zęby a u dużej zastanawim się czy ma chłopaka- taki głupi przykład, ale chodzi mi generalnie o to że momentami brak mi sił, czlowiek musi się szybko przestawić na inny tor myślenia :roll: , bywa ciężko

wow

znacznie duża

porównanie poprawne napisałaś

totalna różnica

ps. koleżanki9 z pracy córka 15 letnia lada dzień będzie rodzić :)

to tak dla porównania :)

beti,kris,mimi o co chodzi z tymi schodami w salonie? O to że są? To kwestia gustu akurat. Dla mnie to dodatkowy atut ;) zawsze chciałam mieć schody w salonie i uważam to za bardzo fajną rzecz (a to że trzeba wejść do salonu żeby wejść na górę to nie widzę w tym nic złego ;) )

nie zrozum mnie źle, chodzi mi o to że moim zdaniem są mało praktyczne, może efektownie to wygląda, ale jak dzieci podrosną i zaczną do nich tabuny latać to może być trochę męczące, choć jak na to patrzeć z drugiej strony to nikt się niepostrzeżenie nie wymknie :wink:

znajomi postawili schody w salonie, bo im się podobały

ale gdy córka zaczęła dorastać, żałują

bo nawet w salonie w piżamie nie posiedzą :( bo ciągle ktoś im lata

czują się skrępowani

u wuja też schody widoczne, jak się idzie do "młodzieży" na górze, też przez dół rodziców się idzie - krępujące to jest i dla gości :(

a że łądnie wyglądają, też jestem tego zdania