beti,kris,mimi 18.12.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 no to nieźle cię załatwili a jaki kolor wybierzesz? nie wiem beż-krem capuccino?? zobaczę co pokażą wyłaczam się do jutra anetinkoOVER byłaś w tym meblowym? co wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 18.12.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 a tak wogólę to dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.12.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 a wiecie, że do Świąt już tylko 6 dni wery fany wery fany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 18.12.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Wyciągam zaraz jakies ozdoby i pozawieszam na drutach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.12.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 no to nieźle cię załatwili a jaki kolor wybierzesz? nie wiem beż-krem capuccino?? zobaczę co pokażą wyłaczam się do jutra anetinkoOVER byłaś w tym meblowym? co wybrałaś? zobacz w dzienniku, a się uśmiejesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.12.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Wyciągam zaraz jakies ozdoby i pozawieszam na drutach:D hej, ja na klamkach okien dachowych juz zawiesiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.12.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Wyciągam zaraz jakies ozdoby i pozawieszam na drutach:D hej, ja na klamkach okien dachowych juz zawiesiłam a ja musze cos wymyśleć i powiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.12.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 zobacz w dzienniku, a się uśmiejesz ale Tobie to chyba do śmiechu nie było? Przynajmniej wczoraj. Dla pocieszenia: tez miałam ciężki dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.12.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 zobacz w dzienniku, a się uśmiejesz ale Tobie to chyba do śmiechu nie było? Przynajmniej wczoraj. Dla pocieszenia: tez miałam ciężki dzień wieczorem to się już śmiałam ale w dzień najlepsze to te spodnie były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.12.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 najlepsze to te spodnie były całkiem fajnie, przynajmniej nowe masz Ja wczoraj ALi kupiłam dwie sukienki. Tak w ramch imprezy na którą idzie w sobote, no i na Święta jej się coś nowego przyda. O sobie zapomniałam, pewnie już nei bedzie czasu ani kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.12.2009 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 no to nieźle cię załatwili a jaki kolor wybierzesz? nie wiem beż-krem capuccino?? zobaczę co pokażą byłaś w tym meblowym? co wybrałaś? coś wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.12.2009 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 a wiecie, że do Świąt już tylko 6 dni wery fany wery fany no nie wiem, czy fajnie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.12.2009 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Wyciągam zaraz jakies ozdoby i pozawieszam na drutach:D dawaj fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.12.2009 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 no to nieźle cię załatwili a jaki kolor wybierzesz? nie wiem beż-krem capuccino?? zobaczę co pokażą wyłaczam się do jutra anetinkoOVER byłaś w tym meblowym? co wybrałaś? zobacz w dzienniku, a się uśmiejesz już lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.12.2009 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Wyciągam zaraz jakies ozdoby i pozawieszam na drutach:D hej, ja na klamkach okien dachowych juz zawiesiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.12.2009 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Wyciągam zaraz jakies ozdoby i pozawieszam na drutach:D hej, ja na klamkach okien dachowych juz zawiesiłam a ja musze cos wymyśleć i powiesić dziewczyny, kiedy wy to robicie? ja normalnie zasypiam na stojąco nie wyrabiam już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.12.2009 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 zobacz w dzienniku, a się uśmiejesz ale Tobie to chyba do śmiechu nie było? Przynajmniej wczoraj. Dla pocieszenia: tez miałam ciężki dzień wieczorem to się już śmiałam ale w dzień najlepsze to te spodnie były o czym wy gadacie? Kawika, już lecę do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.12.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 najlepsze to te spodnie były całkiem fajnie, przynajmniej nowe masz Ja wczoraj ALi kupiłam dwie sukienki. Tak w ramch imprezy na którą idzie w sobote, no i na Święta jej się coś nowego przyda. O sobie zapomniałam, pewnie już nei bedzie czasu ani kasy jakoś matki zawsze o sobie na końcu myślą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.12.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Wyciągam zaraz jakies ozdoby i pozawieszam na drutach:D hej, ja na klamkach okien dachowych juz zawiesiłam dlaczego to dziwne jest? Wisi sobie gwiazdeczka, śniezynka i choinka, i Mikołaj. Nie ma na górze parapetów więc inne ozdoby świąteczne nie zdadza egzaminu a tych małe raczki nie ściągną. Bo Mikołaja z salonu już mi rozwalili bo stał na parapecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.12.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Wyciągam zaraz jakies ozdoby i pozawieszam na drutach:D hej, ja na klamkach okien dachowych juz zawiesiłam a ja musze cos wymyśleć i powiesić dziewczyny, kiedy wy to robicie? ja normalnie zasypiam na stojąco nie wyrabiam już anetinka, ja te ozdoby kupiłam z miesiąc temu, wystarczyło wyjąc i zaczepic na klamce. Zero zachodu ale przyjemnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts