anetina 18.12.2009 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 zobacz w dzienniku, a się uśmiejesz ale Tobie to chyba do śmiechu nie było? Przynajmniej wczoraj. Dla pocieszenia: tez miałam ciężki dzień przytulam was dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.12.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 najlepsze to te spodnie były całkiem fajnie, przynajmniej nowe masz Ja wczoraj ALi kupiłam dwie sukienki. Tak w ramch imprezy na którą idzie w sobote, no i na Święta jej się coś nowego przyda. O sobie zapomniałam, pewnie już nei bedzie czasu ani kasy jakoś matki zawsze o sobie na końcu myślą mam tylko nadzieję, ze w cos wejdę na Święta Ach, jakbym chciał ze złości i sterów chudnąć. Byłabym juz jak moja siostra: 55 kg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.12.2009 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 zobacz w dzienniku, a się uśmiejesz ale Tobie to chyba do śmiechu nie było? Przynajmniej wczoraj. Dla pocieszenia: tez miałam ciężki dzień wieczorem to się już śmiałam ale w dzień najlepsze to te spodnie były wieczorkiem tak do śmiechu już pewnie było ale w ciagu dnia to się pewnie nawyzywałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.12.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 zobacz w dzienniku, a się uśmiejesz ale Tobie to chyba do śmiechu nie było? Przynajmniej wczoraj. Dla pocieszenia: tez miałam ciężki dzień przytulam was dwie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.12.2009 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Wyciągam zaraz jakies ozdoby i pozawieszam na drutach:D hej, ja na klamkach okien dachowych juz zawiesiłam dlaczego to dziwne jest? Wisi sobie gwiazdeczka, śniezynka i choinka, i Mikołaj. Nie ma na górze parapetów więc inne ozdoby świąteczne nie zdadza egzaminu a tych małe raczki nie ściągną. Bo Mikołaja z salonu już mi rozwalili bo stał na parapecie też racja, jesli chodzi o dzieci ale u mnie w żadnym lokum nie widać świąt dlatego podziwiam was dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.12.2009 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 najlepsze to te spodnie były całkiem fajnie, przynajmniej nowe masz Ja wczoraj ALi kupiłam dwie sukienki. Tak w ramch imprezy na którą idzie w sobote, no i na Święta jej się coś nowego przyda. O sobie zapomniałam, pewnie już nei bedzie czasu ani kasy jakoś matki zawsze o sobie na końcu myślą mam tylko nadzieję, ze w cos wejdę na Święta Ach, jakbym chciał ze złości i sterów chudnąć. Byłabym juz jak moja siostra: 55 kg? ja też bym chciała schudnąć 2 miesiace po porodzie ważyłam 53 kg teraz nawet nie powiem, ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.12.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 też racja, jesli chodzi o dzieci ale u mnie w żadnym lokum nie widać świąt dlatego podziwiam was dziewczyny nie podziwiaj tylko zawies jakies bombki na żyrandolu, klamkach czy gdzie się da. Od razu zrobi sie świątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.12.2009 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Wyciągam zaraz jakies ozdoby i pozawieszam na drutach:D hej, ja na klamkach okien dachowych juz zawiesiłam a ja musze cos wymyśleć i powiesić dziewczyny, kiedy wy to robicie? ja normalnie zasypiam na stojąco nie wyrabiam już anetinka, ja te ozdoby kupiłam z miesiąc temu, wystarczyło wyjąc i zaczepic na klamce. Zero zachodu ale przyjemnie jest ale trza było kupić oj dla mnie nawet zawieszenie ozdób juz jest męczące ale na wielkanoc sobie domek już ozdobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.12.2009 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 też racja, jesli chodzi o dzieci ale u mnie w żadnym lokum nie widać świąt dlatego podziwiam was dziewczyny nie podziwiaj tylko zawies jakies bombki na żyrandolu, klamkach czy gdzie się da. Od razu zrobi sie świątecznie masz rację gorzej .... że żyrandola nie mam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.12.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 też racja, jesli chodzi o dzieci ale u mnie w żadnym lokum nie widać świąt dlatego podziwiam was dziewczyny nie podziwiaj tylko zawies jakies bombki na żyrandolu, klamkach czy gdzie się da. Od razu zrobi sie świątecznie masz rację gorzej .... że żyrandola nie mam :D a ja jeden mam W kuchni ze starego dużego pokju przewieszony. Chyba musze coś sobie na nim powiesic. Myślałam, ze u Ciebie na fotkach jakis jeden zyrandol widziałam Gapa jestem skoro nie masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.12.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 też racja, jesli chodzi o dzieci ale u mnie w żadnym lokum nie widać świąt dlatego podziwiam was dziewczyny nie podziwiaj tylko zawies jakies bombki na żyrandolu, klamkach czy gdzie się da. Od razu zrobi sie świątecznie masz rację gorzej .... że żyrandola nie mam :D a ja jeden mam W kuchni ze starego dużego pokju przewieszony. Chyba musze coś sobie na nim powiesic. Myślałam, ze u Ciebie na fotkach jakis jeden zyrandol widziałam Gapa jestem skoro nie masz. był na fotce lapa z 3 halogenami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.12.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 był na fotce lapa z 3 halogenami a jednak. Wiedziałam, ze dzwonią ale nie wiedziałam gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.12.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 był na fotce lapa z 3 halogenami a jednak. Wiedziałam, ze dzwonią ale nie wiedziałam gdzie w kościele anetko w kościele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.12.2009 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 też racja, jesli chodzi o dzieci ale u mnie w żadnym lokum nie widać świąt dlatego podziwiam was dziewczyny nie podziwiaj tylko zawies jakies bombki na żyrandolu, klamkach czy gdzie się da. Od razu zrobi sie świątecznie masz rację gorzej .... że żyrandola nie mam :D a ja jeden mam W kuchni ze starego dużego pokju przewieszony. Chyba musze coś sobie na nim powiesic. Myślałam, ze u Ciebie na fotkach jakis jeden zyrandol widziałam Gapa jestem skoro nie masz. był na fotce lapa z 3 halogenami racja, w salonie jest stary żyrandol ale pójdzie on do pokoju inwestorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.12.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 był na fotce lapa z 3 halogenami a jednak. Wiedziałam, ze dzwonią ale nie wiedziałam gdzie w kościele anetko w kościele wczoraj pierwszy raz nie pojechałysmy z ALicją na roraty. Nie dałyśmy rady po zakupach, korkach w mieście a ja jeszcze po odsniezaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.12.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 no chyba się nie przejmujesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.12.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 no chyba się nie przejmujesz??? no nie tak bardzo Gdyby Ala bardzo chciała to bym ja zawiozła ale nie miała juz ochoty na Kościół wczoraj, do tej pory była codziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.12.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 no chyba się nie przejmujesz??? no nie tak bardzo Gdyby Ala bardzo chciała to bym ja zawiozła ale nie miała juz ochoty na Kościół wczoraj, do tej pory była codziennie. a mój nie był wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.12.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 był na fotce lapa z 3 halogenami a jednak. Wiedziałam, ze dzwonią ale nie wiedziałam gdzie w kościele anetko w kościele wczoraj pierwszy raz nie pojechałysmy z ALicją na roraty. Nie dałyśmy rady po zakupach, korkach w mieście a ja jeszcze po odsniezaniu. oj od czasu do czasu można sobie wagary zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.12.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 no chyba się nie przejmujesz??? no nie tak bardzo Gdyby Ala bardzo chciała to bym ja zawiozła ale nie miała juz ochoty na Kościół wczoraj, do tej pory była codziennie. a mój nie był wcale a mają jakąś listę? jest to obowiązkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts