anetina 18.12.2009 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 tak w ogóle biorę 2 dni urlopu więc w necie będę dopiero w środę stęsknicie się bardzo za mną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.12.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 tak w ogóle biorę 2 dni urlopu więc w necie będę dopiero w środę stęsknicie się bardzo za mną ? ogromnie. Nie można tak Ja w środe będę na pewno a w czwartek mam WOLNE!!! I najlepsze: Ł. raczej na pewno przyjedzie na Swięta i to juz w środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.12.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Musisz się czymś pysznym wykupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.12.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 tak w ogóle biorę 2 dni urlopu więc w necie będę dopiero w środę stęsknicie się bardzo za mną ? bbbbbbbbbaaaaaaaarrrrrrrrrddddddzzzzzzzzzzoooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.12.2009 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 tak w ogóle biorę 2 dni urlopu więc w necie będę dopiero w środę stęsknicie się bardzo za mną ? ogromnie. Nie można tak Ja w środe będę na pewno a w czwartek mam WOLNE!!! I najlepsze: Ł. raczej na pewno przyjedzie na Swięta i to juz w środę jak miło jak miło, że się za mną steksnicie i jak miło, że bedziesz miała męża przy sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.12.2009 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Musisz się czymś pysznym wykupic. zaraz się postaram wykupić a najszybciej może jak coś zrobię, to fotkę prześlę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.12.2009 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 tak w ogóle biorę 2 dni urlopu więc w necie będę dopiero w środę stęsknicie się bardzo za mną ? bbbbbbbbbaaaaaaaarrrrrrrrrddddddzzzzzzzzzzoooooooooooo dzięki siostry Kawika, a do ciebie mam prośbę odnośnie koniczynki jakbyś dała radę obserwować aukcje dwie pozycje dokładniej perfumy od smoczycy, czyli Daggulki, no i twoją koniczynkę będe mocno wdzieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.12.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 tak w ogóle biorę 2 dni urlopu więc w necie będę dopiero w środę stęsknicie się bardzo za mną ? bbbbbbbbbaaaaaaaarrrrrrrrrddddddzzzzzzzzzzoooooooooooo dzięki siostry Kawika, a do ciebie mam prośbę odnośnie koniczynki jakbyś dała radę obserwować aukcje dwie pozycje dokładniej perfumy od smoczycy, czyli Daggulki, no i twoją koniczynkę będe mocno wdzieczna no dobra tylko napisz co i jak do jakich kwot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.12.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Do widzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.12.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Do widzenia bbbbbbbbbbaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.12.2009 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 uciekam do środy Kawika - pozwolę sobie smsika wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 18.12.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 najlepsze to te spodnie były całkiem fajnie, przynajmniej nowe masz Ja wczoraj ALi kupiłam dwie sukienki. Tak w ramch imprezy na którą idzie w sobote, no i na Święta jej się coś nowego przyda. O sobie zapomniałam, pewnie już nei bedzie czasu ani kasy jakoś matki zawsze o sobie na końcu myślą bo my głupie jesteśmy najwyższy czas pomyśleć o sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 18.12.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 najlepsze to te spodnie były całkiem fajnie, przynajmniej nowe masz Ja wczoraj ALi kupiłam dwie sukienki. Tak w ramch imprezy na którą idzie w sobote, no i na Święta jej się coś nowego przyda. O sobie zapomniałam, pewnie już nei bedzie czasu ani kasy jakoś matki zawsze o sobie na końcu myślą mam tylko nadzieję, ze w cos wejdę na Święta Ach, jakbym chciał ze złości i sterów chudnąć. Byłabym juz jak moja siostra: 55 kg? japrawi jak Twoja siostra-na imię mi beata i 55 kg wagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.12.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Kochani! Wszystkiego, co dobrym się zwie na te święta cudowne, zdrowia, łaski Bożej, szczęścia i tego, abyście zawsze mieli wokół siebie kochającą Rodzinę.Samych jasnych dni życzy Wasza DPS. http://www.thebscorner.com/archives/Merry%20Christmas.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.12.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://lh5.ggpht.com/_qAvdwl7BULY/Sy5WL2gr1vI/AAAAAAAABAg/tKv9A__8V9A/s640/agpy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 20.12.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Z Zyczeniami i choinką zaglądam, http://arch.blox.pl/resource/choinka_do_gory_nogami.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 20.12.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 No ,a Tobie siostra to już wogle wypada wysłać życzonka dziś . Wrócisz w środę do pracy to będziesz miała co czytac. Hmmmmmmmm , ale co by tu napisać mądrego . Życzę Ci tylko tego , żeby wszystkie życzenia jakie usłyszysz w tym magicznym czsie spełniły się. http://g.infor.pl/p/wieszjak.pl/www/e-kartki/boze-narodzenie/kartka04.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.12.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku !!!http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/z1792602X.jpgżyczy Jessi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 21.12.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 WESOŁYCH ŚWIĄT !!! http://www.samre.info/kartki/8b/bn8/bn8.gif życzy Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 21.12.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Dużo szczęścia, eee... to banalne. Dużo seksu, aaa... to normalne. Dużo kasy, yyy.... nie wiem skąd. Oj po prostu wesołych świąt! życzy Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts