aniamar 23.12.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://digilander.libero.it/blogdinatale/sfondi%20di%20natale/patty1118carols34.gif Życzę Ci wszystkiego ,co najlepsze ,aby przy Wigilijnym stole nie zabrakło ciepła ,światła i aby Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.12.2009 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 jestem tak zakręcona, że nawet nie wiem, czy dziękowałam za życzenia net mi wolno chodzi, że nawet odświeżanie strony idzie tempem żółwim wr więc, jak nie dziękowałam, to dziękuję i życzę również Wesołych i Pogodnych Swiąt a jak dziękowałam, to się powtarzam a tego nigdy za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.12.2009 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 siostra czeee ty na wolnym ale ja nie życze ci dzisiaj nic bo w środę jeszcze zaglądnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.12.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 siostra czeee ty na wolnym ale ja nie życze ci dzisiaj nic bo w środę jeszcze zaglądnę kurde chyba wcześnie pójdę do domku Zdrowia, szczęścia pomyslności niech w twym sercu miłość gości niech choinka i prezenty wprawią Cię w ten nastrój Święty Anetko wszystkiego co njalepsze, niech te Świeta uspokoją Twoje serduszko http://www.kartki.lagata.pl/kartki/14/3972.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.12.2009 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 sisotra = dosyć tego lenistwa no rzeczywiście da się poleniuchować ale chyba w pracy dzieciaki w domu odpocząć nie dały a to choinkę ubrać a to z nimi pograć, a to pomóc im karty wypełnić do wysłania syf w mieszkaniu do cna wielki a na budowie nie bywam jest tam za to tato z mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.12.2009 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 siostra czeee ty na wolnym ale ja nie życze ci dzisiaj nic bo w środę jeszcze zaglądnę kurde chyba wcześnie pójdę do domku Zdrowia, szczęścia pomyslności niech w twym sercu miłość gości niech choinka i prezenty wprawią Cię w ten nastrój Święty Anetko wszystkiego co njalepsze, niech te Świeta uspokoją Twoje serduszko http://www.kartki.lagata.pl/kartki/14/3972.JPG dzieki i nawzajem my też wcześniej niby wychodzimy - o 12 ale mamy posiedzieć do 14, więc te 2 godziny odbierzemy sobie innym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.12.2009 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Witam a gdzie gospodyni? siostra bo w dupe dostaniesz no ładnie to tak mnie straszyć aż czkawkę dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.12.2009 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Witam a gdzie gospodyni? jestem melduję się a teraz już znikam życzę jeszcze raz wszystkim wesołych i pogodnych Świąt \ do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.12.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Witam a gdzie gospodyni? jestem melduję się a teraz już znikam życzę jeszcze raz wszystkim wesołych i pogodnych Świąt \ do poniedziałku trzymaj się Anetko papapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asioolkadawid 23.12.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://th.interia.pl/30,b150ed5422088138/kartka_opcom.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 23.12.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://img69.imageshack.us/img69/206/kartka5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.12.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Wesołych i pogodnych świąt !!!!!!!!!!!No i pod choinką pełno..............http://bayimg.com/image/daohiaaba.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 24.12.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 http://agel.blox.pl/resource/kartka.gif Niech w te Święta w Waszych sercach zagości pokój, radość i szczęście. Niechaj maleńki Jezus Wam błogosławi w każdym dniu Nowego Roku. Kochani! Z całego serca życzę Wam spełnienia marzeń i wszystkiego co najlepsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.12.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 http://i48.tinypic.com/v3ej4g.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 25.12.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Bardzo dziękuję za piękne życzenia!! Tobie i Twojej rodzinie również życzę wszystkiego co najlepsze na te Święta !!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.12.2009 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 dziękuję wszystkim za życzenia niestety nie poskutkowały i dlatego ... chciałam wszystkim Wam podziękować za to, że byliście ze mną, że czytaliście wypociny moje, że trwały długie rozmowy w szczególności dziękuję Siostrom za wszystko ja etap budowania zakończyłam, etap innych rzeczy też w zwiazku z tym dziennik mój się kończy, tak jak i wiele spraw w moim życiu dziękuję Wam bardzo serdecznie za wszystko pozdrawiam i naprawdę szczerze życzę Wszystkiego Najlepszego w Nowym 2010 Roku dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 28.12.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 dziękuję wszystkim za życzenia niestety nie poskutkowały i dlatego ... chciałam wszystkim Wam podziękować za to, że byliście ze mną, że czytaliście wypociny moje, że trwały długie rozmowy w szczególności dziękuję Siostrom za wszystko ja etap budowania zakończyłam, etap innych rzeczy też w zwiazku z tym dziennik mój się kończy, tak jak i wiele spraw w moim życiu dziękuję Wam bardzo serdecznie za wszystko pozdrawiam i naprawdę szczerze życzę Wszystkiego Najlepszego w Nowym 2010 Roku dziękuję Anetko o co chodzi? powiało grozą proszę o wyjaśnienia NIE ZGADZAM SIE NA ŻADEN KONIEC!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 28.12.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 dziękuję wszystkim za życzenia niestety nie poskutkowały i dlatego ... chciałam wszystkim Wam podziękować za to, że byliście ze mną, że czytaliście wypociny moje, że trwały długie rozmowy w szczególności dziękuję Siostrom za wszystko ja etap budowania zakończyłam, etap innych rzeczy też w zwiazku z tym dziennik mój się kończy, tak jak i wiele spraw w moim życiu dziękuję Wam bardzo serdecznie za wszystko pozdrawiam i naprawdę szczerze życzę Wszystkiego Najlepszego w Nowym 2010 Roku dziękuję ???????????????????????????????????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 28.12.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 widze kawika, że Ty tez nie wiesz o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 28.12.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 widze kawika, że Ty tez nie wiesz o co chodzi nie wiem ale jak widać siostry jesteśmy bo u mnie też życie się posypało przez te święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts