beti,kris,mimi 28.12.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 widze kawika, że Ty tez nie wiesz o co chodzi nie wiem ale jak widać siostry jesteśmy bo u mnie też życie się posypało przez te święta no co Ty nie może być aż źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 28.12.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 widze kawika, że Ty tez nie wiesz o co chodzi nie wiem ale jak widać siostry jesteśmy bo u mnie też życie się posypało przez te święta no co Ty nie może być aż źle a jednak miały być najszczęśliwsze święta były najgorsze ze wszystkich rada dla wszystkich młodych ludzi - budowac się samemu bez pomocy kogokolwiek, nie brać nic od rodziców, mieszkac samemu ja budowałam z rodzicami, dostałam od nich trochę kasy, mieszkają (na raziwe) z nami - i to największy błąd mojego życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 28.12.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 masz dużo racji w tm co piszesz- sami to sami, nikt Ci na ręce nie patrzy, ale wiesz człowiek chwyta się wszystkiego w dązeniu do spełnienia marzeń, nam niestety a może stety nie ma kto pomóc finansowo, ale wiem jak to jest-mojej kuzynce cały czas pomagaja finansowe rodzice i teściowie i do końca życia musi być im wdzięczna, ja bym tak chyba nie chciał, chociaz nie obraziłabym się gdyby ktoś zechział dorzucić się do mojej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 28.12.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Dzien DObry- mam nadzieję, ze dziś dobry rada dla wszystkich młodych ludzi - budowac się samemu bez pomocy kogokolwiek, nie brać nic od rodziców, mieszkac samemu zgadzam sie, mocno się zgadzam. Chociaz sama mieszkam (przynajmniej od poniedziałku do piątku) z teściową Tak sie ułozyło zycie i nie zmienię tego. Życzę wszystkim cierpliwości, duuuuuzo cierpliwości i spokoju. Kawika http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/54_przytul.gif http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/serducho.gif Anetinka http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/54_przytul.gif http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/serducho.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 28.12.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 masz dużo racji w tm co piszesz- sami to sami, nikt Ci na ręce nie patrzy, ale wiesz człowiek chwyta się wszystkiego w dązeniu do spełnienia marzeń, nam niestety a może stety nie ma kto pomóc finansowo, ale wiem jak to jest-mojej kuzynce cały czas pomagaja finansowe rodzice i teściowie i do końca życia musi być im wdzięczna, ja bym tak chyba nie chciał, chociaz nie obraziłabym się gdyby ktoś zechział dorzucić się do mojej budowy no własnie Nie cierpię jak ktoś pomaga i oczekuje ukłonów do ziemi i wdzieczności do końca zycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 28.12.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 A WY COOOOOOOO?????????????????????? Nie no nie rób sobie jaj , bo kuwa przyjadę osobiście nakopię do dupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 28.12.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Nie , no wiem , że w życiu są zakręty . Emocje opadną , sytuacja może jakoś się wyjaśni . Dziennik mozesz sobie zamknąć , możesz niei budować , ale co my winne i chcesz nas zosytawic???????????????????????Odpocznij od nas i wracaj choć by na kawę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.12.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 anetina ,kawika co Wy mówicie czasami tak bywa,że świat się wywraca do góry nogami,ale kiedy bieguny wrócą na swoje miejsce,to wszelki ład powraca. Nie straszcie nas tutaj Głowa do góry,wybudowałyście dom ,to chyba nic Was nie złamie. Po burzy zawsze przychodzi słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 29.12.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.12.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 http://kartki.net.pl/kartki/8/74.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 29.12.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 CZEKAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 30.12.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 http://puellanova.pl/content_images/dzienkobiet2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.12.2009 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 dzięki jesteście kochane rzeczywiście, dlaczego mam odchodzić to ludzie są debilni - nmie wiem, czy to czytają - ale to do was (nie nazwę was debile, bo nie zniżę się do waszego poziomu) - jesteście POPIERDOLENI ( :D hahaha jednak zniżyłam się do waszego poziomu , ale jesteście za nisko, więc muszę jednak spowrotem wrócić na górę ) i gówno mnie to obchodzi ale z drugiej strony toż to cała ich ta rodzina :D wiecie, że uraziło ich między innymi jedno zdanie ? CZEGO JANEK SIĘ NIE NAUCZYŁ, TEGO JAN NIE BĘDZIE UMIAŁ hahahaha prawda jednak mocno boli chamstwo trzeba najpierw wyplenić spod swej koszuli, a dopiero później innych oceniać ale wisi mi to :D nic im nie jestem dłużna, a czas pokaże, ale ja nie zamierzam później cokolwiek pomagać nic nikomu nie jestem dłużna a trzeba pamiętać, że los jest złośliwy i naprawdę "wynagradza" wszelkie "złośliwości" los jest sprawiedliwy ale już jestem może humor nienajlepszy, ale jestem może jakieś fotki dam :) dziewczyny jesteście wspaniałe Siostry - jeszcze lepsze dzięki Kawika za rozmowę, mam nadzieję, że i u Was jest już lepiej Delfinka - aniołki przyszły, są śliczne, ale jeden potrzebuje pomocy da się skleić skrzydełko? bo serducho złamane nie da się zalepić, podobno czas leczy rany, ale nie wiem ;( chociaż tak ... to prawda CZAS LECZY RANY miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 30.12.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 nareszcie jesteś http://emoty.blox.pl/resource/yahoo.gif wiedziałam że wrócisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 30.12.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 nnooooo siostra kochana - cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 30.12.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Dzień Dobry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://emoty.blox.pl/resource/038.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.12.2009 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 cześć szalę przebiło jedno zdanie a tego nie cierpię - nikt mego dziecka nie będzie oczerniać ale zmieniając temat - co tam u was słychać? powiecie chociaż w skrócie? nie jestem w stanie nadgonić dzienników i komentarzy ale ... spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 30.12.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 cześć szalę przebiło jedno zdanie a tego nie cierpię - nikt mego dziecka nie będzie oczerniać ale zmieniając temat - co tam u was słychać? powiecie chociaż w skrócie? nie jestem w stanie nadgonić dzienników i komentarzy ale ... spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 30.12.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 cześć szalę przebiło jedno zdanie a tego nie cierpię - nikt mego dziecka nie będzie oczerniać ale zmieniając temat - co tam u was słychać? powiecie chociaż w skrócie? nie jestem w stanie nadgonić dzienników i komentarzy ale ... spróbuję tez nei wiem o co dokładnie chodzi. Ale masz rację. Za dzieci mogłabym pozabijac U mnie w końcu tez poszło tylko o dobro dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 30.12.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 ale zmieniając temat - co tam u was słychać? powiecie chociaż w skrócie? u mnie Ala chora ale przeżyje Szykujemy się do Sylwestra w domu. Wczoraj Ł. przywiózł do kompletu drugą kanapę. Musze albo je porządnie wyprac albo jakies pokrowce kupić Może dziś wrócę do dziennika i napisze jak to było z budowaniem/wykańczaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts