Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do naszego domku

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

widze kawika, że Ty tez nie wiesz o co chodzi :roll:

nie wiem

ale jak widać siostry jesteśmy bo u mnie też życie się posypało przez te święta

no co Ty :o

nie może być aż źle

a jednak

miały być najszczęśliwsze święta były najgorsze ze wszystkich

rada dla wszystkich młodych ludzi - budowac się samemu bez pomocy kogokolwiek, nie brać nic od rodziców, mieszkac samemu

ja budowałam z rodzicami, dostałam od nich trochę kasy, mieszkają (na raziwe) z nami - i to największy błąd mojego życia

masz dużo racji w tm co piszesz- sami to sami, nikt Ci na ręce nie patrzy, ale wiesz człowiek chwyta się wszystkiego w dązeniu do spełnienia marzeń, nam niestety a może stety nie ma kto pomóc finansowo, ale wiem jak to jest-mojej kuzynce cały czas pomagaja finansowe rodzice i teściowie i do końca życia musi być im wdzięczna, ja bym tak chyba nie chciał, chociaz nie obraziłabym się gdyby ktoś zechział dorzucić się do mojej budowy :wink:

Dzien DObry- mam nadzieję, ze dziś dobry :-? :)

rada dla wszystkich młodych ludzi - budowac się samemu bez pomocy kogokolwiek, nie brać nic od rodziców, mieszkac samemu

zgadzam sie, mocno się zgadzam. Chociaz sama mieszkam (przynajmniej od poniedziałku do piątku) z teściową :roll:

Tak sie ułozyło zycie i nie zmienię tego.

Życzę wszystkim cierpliwości, duuuuuzo cierpliwości i spokoju.

Kawika http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/54_przytul.gif http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/serducho.gif

Anetinka http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/54_przytul.gif http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/serducho.gif

masz dużo racji w tm co piszesz- sami to sami, nikt Ci na ręce nie patrzy, ale wiesz człowiek chwyta się wszystkiego w dązeniu do spełnienia marzeń, nam niestety a może stety nie ma kto pomóc finansowo, ale wiem jak to jest-mojej kuzynce cały czas pomagaja finansowe rodzice i teściowie i do końca życia musi być im wdzięczna, ja bym tak chyba nie chciał, chociaz nie obraziłabym się gdyby ktoś zechział dorzucić się do mojej budowy :wink:

no własnie :-? :roll:

Nie cierpię jak ktoś pomaga i oczekuje ukłonów do ziemi i wdzieczności do końca zycia. :evil:

dzięki

jesteście kochane

rzeczywiście, dlaczego mam odchodzić :o

to ludzie są debilni - nmie wiem, czy to czytają - ale to do was (nie nazwę was debile, bo nie zniżę się do waszego poziomu) - jesteście POPIERDOLENI (:D :D :D hahaha jednak zniżyłam się do waszego poziomu :D, ale jesteście za nisko, więc muszę jednak spowrotem wrócić na górę :D) i gówno mnie to obchodzi

ale z drugiej strony toż to cała ich ta rodzina :D :D :D

wiecie, że uraziło ich między innymi jedno zdanie ? :D

CZEGO JANEK SIĘ NIE NAUCZYŁ, TEGO JAN NIE BĘDZIE UMIAŁ

hahahaha prawda jednak mocno boli

chamstwo trzeba najpierw wyplenić spod swej koszuli, a dopiero później innych oceniać :D

ale wisi mi to :D :D :D

nic im nie jestem dłużna, a czas pokaże, ale ja nie zamierzam później cokolwiek pomagać :D nic nikomu nie jestem dłużna :D

a trzeba pamiętać, że los jest złośliwy i naprawdę "wynagradza" wszelkie "złośliwości"

los jest sprawiedliwy

ale już jestem

może humor nienajlepszy, ale jestem

może jakieś fotki dam :) :) :)

dziewczyny jesteście wspaniałe

Siostry - jeszcze lepsze

dzięki Kawika za rozmowę, mam nadzieję, że i u Was jest już lepiej

Delfinka - aniołki przyszły, są śliczne, ale jeden potrzebuje pomocy :( da się skleić skrzydełko?

bo serducho złamane nie da się zalepić, podobno czas leczy rany, ale nie wiem ;(

chociaż tak ... to prawda

CZAS LECZY RANY

miłego dnia życzę

cześć :)

szalę przebiło jedno zdanie :(

a tego nie cierpię - nikt mego dziecka nie będzie oczerniać

ale zmieniając temat - co tam u was słychać?

powiecie chociaż w skrócie?

nie jestem w stanie nadgonić dzienników i komentarzy

ale ... spróbuję :D

:o :o :o

tez nei wiem o co dokładnie chodzi. Ale masz rację. Za dzieci mogłabym pozabijac :evil: :evil: :evil:

U mnie w końcu tez poszło tylko o dobro dziecka :(

ale zmieniając temat - co tam u was słychać?

powiecie chociaż w skrócie?

u mnie Ala chora ale przeżyje :wink:

Szykujemy się do Sylwestra w domu. Wczoraj Ł. przywiózł do kompletu drugą kanapę. Musze albo je porządnie wyprac albo jakies pokrowce kupić :roll:

Może dziś wrócę do dziennika i napisze jak to było z budowaniem/wykańczaniem. :D