anetina 28.04.2009 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 No , nareszcie konkretne fotki Jeszcze, jeszcze , jeszcze. jak sobie panienka życzy siedzę w pracy do 16 mam nadzieję, ze dam rade puścić wszystkie fotki do stanu aktualnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.04.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 nacieszyłam oko,naprawdę teraz wydaje się duży w razie czego, powiększenia rodziny,nie będziesz miała problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.04.2009 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 nacieszyłam oko,naprawdę teraz wydaje się duży w razie czego, powiększenia rodziny,nie będziesz miała problemu chatke będziemy mieć olbrzymią ale zaległości fotkowe nadal są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.04.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 fakt,nie ma fotek z więźbą może postarałabyś się to nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.04.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 fakt,nie ma fotek z więźbą może postarałabyś się to nadrobić namieszałam sobie ogromniasto w zdjęciach muszę to uporządkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.04.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 no i wszystko musi byc chronologicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 28.04.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Wrzucasz jak szalona:DNas malowanie czeka w piątek własnie . Jak wam szło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.04.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Wrzucasz jak szalona:D Nas malowanie czeka w piątek własnie . Jak wam szło? ja się co nieco opier..., jak mi mąż powiedział wolałam sprzątac w domu i wokół, niż malować mąż malował kilka dni - z przerwami na murarzy i inną robotę ale tak na upartego całą wieźbę umalowałby w 2 dni, ale plecy bolą potwornie po tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 28.04.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Dwa dni brzmi optymistycznie:) My będziemy dzialać we dwoje w asyście dzieciaków. Co do sprzątania to faktycznie pięknie u ciebie. Nasz budowa to mega gruzowisko przez to , że podnosimy teren. Ciągle przywozi się jakies kamole , cegły , armature potłuczoną , a i śmieciuchy jakies latają. Raz próbowałm ogarnąć choć trochę , ale to bez sensu , bo na drugi dzień syf od nowa. No , ale cóż , coś za coś,[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.04.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 ja zaczęłam sprzątać, gdy ściany na górze skończyli dół jeszcze nie ruszony, bodopiero stemple zeszły, a i nie ma jeszcze wylewek, jest piasek z podwórka sprzątnę dobitnie, gdy dach zostanie skończony, bo deski na to deskowanie czekają miałam zdjecia wstawić, ale chyba teraz to pójde spać, ale jutro obiecuję do południa już to wymęczyć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.04.2009 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 idę nadrabiać w końcu ciekawe, na ile starczy mi wytrzymałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 29.04.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Witam trzymam za słowo,bo ja czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 29.04.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Jakie duuuuuuże te zdjęcia Czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 29.04.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 ps. wciąż czekam na zdjęcia dachu z więźbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.04.2009 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 ps. wciąż czekam na zdjęcia dachu z więźbą już lecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.04.2009 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 ps. wciąż czekam na zdjęcia dachu z więźbą już lecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.04.2009 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Jakie duuuuuuże te zdjęcia Czekam na więcej mam nadzieję, ze chodziło tylko o te 2 bardzo wielkie - już zmniejszone a ja ... zbliżam sie do ukazania domu w tym etapie ukończenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 29.04.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Jakie duuuuuuże te zdjęcia Czekam na więcej mam nadzieję, ze chodziło tylko o te 2 bardzo wielkie - już zmniejszone a ja ... zbliżam sie do ukazania domu w tym etapie ukończenia O... odpadów jakby mniej:) Za to widzę, że dużo się działo i zaległości w dzienniku zostały uzupełnione. Najbardziej podoba mi się widok z okna w łazience - jak obrazek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 29.04.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 pięknie wygląda Twój domek na ostanich zdjęciach najlepiej widać gratuluję,no to za Wasz dach być może jesteś w pracy,więc nie można, ale nie omieszkam http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/2316_b%5B1%5D.jpg pozdrawiam i czekam na kolejne wpisy i zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.04.2009 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Jakie duuuuuuże te zdjęcia Czekam na więcej mam nadzieję, ze chodziło tylko o te 2 bardzo wielkie - już zmniejszone a ja ... zbliżam sie do ukazania domu w tym etapie ukończenia O... odpadów jakby mniej:) Za to widzę, że dużo się działo i zaległości w dzienniku zostały uzupełnione. Najbardziej podoba mi się widok z okna w łazience - jak obrazek! obrazki mam sliczne wczoraj stanęłam w oknie malutkiego pokoju i pomyślałam, że do miasta to ja już wracać nie chcę chcę już szybciutko zamieszkać tęskno mi za taką wsią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts