anetina 07.01.2010 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 kącik? może jakaś fotka się znajdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.01.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 kącik? może jakaś fotka się znajdzie? nie mam. Nawet nie pomyślałam, zeby zrobić. Jesli dostanie dziś dyplom i zawiesi u siebie to moze coś cykne w domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.01.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 to dziś ten czwartek?????? bo jakoś cie nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 07.01.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 A ja myślami z Wami , bo jakoś mi zlatuje do południa czas nie wiem kiedy. Teraz małż będzie też w domu , bo robota się skończyła , więc pogonię go do grzebania w domu . nie będzie miał wymówki , że nie miał keidy Fajnie , że u Ciebie chociaż deczko lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.01.2010 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 kącik? może jakaś fotka się znajdzie? teraz ostro pracuję i liczę kase ale jak juz się obrobię to wrzuce specjalnie dla Ciebie. Wczoraj na podsumowaniu było rozdawanie dyplomów, kolędowanie a dla 10 szczęśliwie wylosowanych osób małe prezenty Ala stwierdziła, że nie ma szczęścia- obiecałąm jej, ze wybierze sobie książke w księgarni za to, z etak ładnie chodziła na roraty. Hej, hej. Mam nadzieję, że dziś na dłużej zajrzysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.01.2010 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 wiecie, że nawet nie mam siły pisać? nie cieszy mnie już nic gdyby nie wy, w ogóle bym tu nie zajrzała po co człowiek chciał to budować swoje miejsce na ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.01.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 wiecie, że nawet nie mam siły pisać? nie cieszy mnie już nic gdyby nie wy, w ogóle bym tu nie zajrzała po co człowiek chciał to budować swoje miejsce na ziemi oj anetina, ja dziś łączę sie w depresyjnym nastroju. Zostaję sama na weekend . Chyba się upiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.01.2010 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 ale dzieci będą? ja mam ochotę się dosłownie upić ale jak? a tak w ogóle mam ochotę gdzieś wyjechać, chociaż na weekend i tylko z dzieckiem, żeby nie było, że sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.01.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 ale dzieci będą? ja mam ochotę się dosłownie upić ale jak? a tak w ogóle mam ochotę gdzieś wyjechać, chociaż na weekend i tylko z dzieckiem, żeby nie było, że sama dzieci będą. Anetina, to przyjeżdżaj, przyjeżdżaj do nas! Zrobimy sobie kulig a wieczorkiem grzane winko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.01.2010 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 normalnie bym przyjechałaszkoda, że taki kawał drogichociaż? .... hmmmmmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.01.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 normalnie bym przyjechała szkoda, że taki kawał drogi chociaż? .... hmmmmmmmmmm przyjedź, przyjedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ile masz do mnie km? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.01.2010 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 buuuuuuu szkoda tylko, że to około 250 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.01.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 buuuuuuu szkoda tylko, że to około 250 km ale dobrze to przemyśl. Może masz jakiś zaległy urlop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.01.2010 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 hihihi zaległy to ja mam teraz to za nagła decyzja, ale ... jak najbardziej jestem chętna do skorzystania, gdy będziesz miała kolejny wolny weekend kiedy? wiesz już sprawdzam nawet pociagi inwestorek dawno pociagiem nie jechał, więc okazja byłaby zrobić mu atrakcję dodatkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.01.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 hihihi zaległy to ja mam teraz to za nagła decyzja, ale ... jak najbardziej jestem chętna do skorzystania, gdy będziesz miała kolejny wolny weekend kiedy? wiesz już sprawdzam nawet pociagi inwestorek dawno pociagiem nie jechał, więc okazja byłaby zrobić mu atrakcję dodatkową to juz się ciesze ogromnie . Zaplanowałam sobie kilka wolnych dni jak będziemy mieć ferie. U nas to dwa piersze tygodnie lutego. Wolne wezmę na ten drugi tydzień. Pewnie miedzy 8 a 12-stym. ZAPRASZAM! A moze jeszcze ktoś sie przyłączy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.01.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 I mamy lodowisko, pod chmurką ale jest. Jak bedzie mroźno to mozemy łyżwy wypozyczyc i pojeździć kto umie albo się nauczyć kto jeszcze nie umie To tak w ramach zachęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.01.2010 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 będzie wtedy i mąż? u nas oficjalnie ferie dopiero w połowie lutego ale mam jeszcze przedszkolaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.01.2010 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 I mamy lodowisko, pod chmurką ale jest. Jak bedzie mroźno to mozemy łyżwy wypozyczyc i pojeździć kto umie albo się nauczyć kto jeszcze nie umie To tak w ramach zachęty inwestorek swoje łyżwy może przywieźć kusisz, kusisz dziewczyno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.01.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 będzie wtedy i mąż? u nas oficjalnie ferie dopiero w połowie lutego ale mam jeszcze przedszkolaka anetinka, jesli będzie Ł. to tylko od sobotniego do niedzielnego wieczoru. A przedszkolak tez może te kilka dni wziąć wolnego, co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.01.2010 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 może wziąść jak najbardziej czyli moze w lutym, jak ty byś miała wolne ??? tak na jeden, dwa dzionki może byś nas przyjęła? oczywiście tylko we dwoje daleko od ciebie jest na dworzec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts