aneta-we 08.01.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 kącik? może jakaś fotka się znajdzie? obiecana fotka : http://img218.imageshack.us/img218/669/obraz004b.jpg Tablica z rorat, dyplom z różańca i dyplom z rorat. A reszta to chyba tylko Ala wie: jakies obrazki, zakładki. I ostatnio lektura jak najbardziej na topie: książeczka z modlitwami, jeszcze moja stara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.01.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 może wziąść jak najbardziej czyli moze w lutym, jak ty byś miała wolne ??? tak na jeden, dwa dzionki może byś nas przyjęła? oczywiście tylko we dwoje daleko od ciebie jest na dworzec? jak juz macie przyjechac to chyba na tydzień co? A z dworca to Was chętnie odbiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.01.2010 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 niech się dziewczyna uczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.01.2010 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 może wziąść jak najbardziej czyli moze w lutym, jak ty byś miała wolne ??? tak na jeden, dwa dzionki może byś nas przyjęła? oczywiście tylko we dwoje daleko od ciebie jest na dworzec? jak juz macie przyjechac to chyba na tydzień co? A z dworca to Was chętnie odbiorę taa, cały urlop dla mni9e poświęcisz? mężowi powiem, że na szkolenie jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.01.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 taa, cały urlop dla mni9e poświęcisz? mężowi powiem, że na szkolenie jadę no to będziemy się szkolić razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.01.2010 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 hihihihihi czyli co? jesteśmy umówione ??? wpraszać sie mogę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.01.2010 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 a jak śniegu nie będzie, rozumiem, że też jakieś atrakcje da się wymyśleć ??? wiesz, że ja nigdy w Siedlcach nie byłam? jedynie jakoś przejazdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.01.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 hihihihihi czyli co? jesteśmy umówione ??? wpraszać sie mogę ??? gdybyś nei mogła to bym nie napisała. Jasne, ze tak. Bedzie mi bardzo miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.01.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 a jak śniegu nie będzie, rozumiem, że też jakieś atrakcje da się wymyśleć ??? wiesz, że ja nigdy w Siedlcach nie byłam? jedynie jakoś przejazdem będziemy puzzle układac Są dwie sale zabaw takie z kulkami, nowe kino- całkiem niezłe. Coś wymyślimy, zeby sie dzieciarnia nie zanudziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.01.2010 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 dzięki humor mi poprawiłaś fajnie byłoby waszą gromadkę poznać osobiście mam nadzieję, że tylko wypali ten luty a póżniej się wproszę i do reszty sióstr Kawika, Delfinka nadchodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.01.2010 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 my możemy puzzle ukłądać uwielbiamy to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.01.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 my możemy puzzle ukłądać uwielbiamy to Moi chłopcy to na razie poczatkujący sa ale ALicja ma jakies swoje i sporo gier. Ostatnio na topie znów FARMER. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.01.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 my możemy puzzle ukłądać uwielbiamy to hejka dziewczyny ja w sylwestra ukłądałam sama siedziałam wszyscy spali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.01.2010 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 farmera nie mamy ale na pewno nie będziemy się nudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.01.2010 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 my możemy puzzle ukłądać uwielbiamy to hejka dziewczyny ja w sylwestra ukłądałam sama siedziałam wszyscy spali biedactwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.01.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 my możemy puzzle ukłądać uwielbiamy to hejka dziewczyny ja w sylwestra ukłądałam sama siedziałam wszyscy spali http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/glasiu.gif Jak masz ochote w towarzystwie poukładac to jakoś się zmieścimy u mnie A kiedy u Was ferie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.01.2010 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 właściwie w centrum ja bym była u mnie trza zrobić mały zlocik sióstr tylko musiałabym swego małża gdzieś wysłąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.01.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 u nas ferie zaczynają się 18 stycznia jesteśmy pierwsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.01.2010 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 buuuuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.01.2010 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 u nas ferie zaczynają się 18 stycznia jesteśmy pierwsi nalot robimy więc najpierw na siostrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts