anetina 08.01.2010 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 śpicie??? ja za chwilę spadam dowód jadę wyrabiać, bo niedlugo już nie będę mieć żadnego ważnego dokumentu taaaaaaa leć wyrabiać a ja np. samochód jeszcze mam na panieńskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.01.2010 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Aneta, to dowód na ile był ważny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.01.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Aneta, to dowód na ile był ważny? jezli wymeldowujesz się z miejsca stałego pobytu na nowe to dowód masz ważny 3 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.01.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Aneta, to dowód na ile był ważny? po zmianie miejsca zameldowania jest ważny przez 3 miesiące. I jak sie zmienią inne dane np. nazwisko to też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.01.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 znów sie zdublowałyśmy Kawika.Lec juz, leć. PA,pa....!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.01.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 znów sie zdublowałyśmy Kawika. Lec juz, leć. PA,pa....!!!!!!!!!!!!!! pa! ale się mnie chca szybko pozbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.01.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 znów sie zdublowałyśmy Kawika. Lec juz, leć. PA,pa....!!!!!!!!!!!!!! pa! ale się mnie chca szybko pozbyć nie rycz, to z dobrego serca. Żebys mogła sprawy w urzędach potem załatwiac. Ja jak się zagapię to nie bedę miała jak dzieic do przedszkola zapisać. Musze ten dowód zmienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.01.2010 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 do przedszkola?a ma to zwiazek z dowodem?czy to jakiś rejon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 08.01.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Anetina a na co czekacie z przeprowadzką?Przecież warunki już przecież są.I jak to domek juz prawie gotowy, a Ty motywacji nie masz. Wiem zmęczona jesteś, ale już prawie prawie koniec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.01.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 do przedszkola? a ma to zwiazek z dowodem? czy to jakiś rejon? no chyba rejon. Pewnei najpierw przyjmuj atych, którzy tu mieszkają. Mi akurat bardzo to przedszkole odpowiada. Poza tym jak w banku pokazywac dowód, który jest nieważny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.01.2010 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Anetina a na co czekacie z przeprowadzką? Przecież warunki już przecież są. I jak to domek juz prawie gotowy, a Ty motywacji nie masz. Wiem zmęczona jesteś, ale już prawie prawie koniec... zmęczona jestem wszystkim ... budową, mężem, problemami i ... nie spieszy mi się do wyprowadzki :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 08.01.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Anetko , jeśli chcesz zwalaj się i do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.01.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Anetko , jeśli chcesz zwalaj się i do mnie co to za sabotaż Pierwsza byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.01.2010 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 do was zawsze ale teraz zawirucha ma być śnieżna, wiec nigdzie nie ruszam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.01.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 ja własnei namawiam kumpli z pracy na jutrezjsze odsnieżanie mojego podjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.01.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 a teraz juz naprawdę zmykampaaaaaaaa............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.01.2010 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 paaaaaaaaaa ja też zaraz uciekam moze w końcu w przyszłym tygodniu co nieco nadgonię i u was w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.01.2010 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Anetko , jeśli chcesz zwalaj się i do mnie co to za sabotaż Pierwsza byłam u ciebie jestem w lutym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.01.2010 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Anetko , jeśli chcesz zwalaj się i do mnie co to za sabotaż Pierwsza byłam u ciebie jestem w lutym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.01.2010 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 jestem jestem jestem mam nadzieję, że dzisiaj na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts