anetina 12.01.2010 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 już widzę http://s.wosp.org.pl/Image/zloty_melon/dvd_koncert_jubileus_2009_podglad350.jpg mam jakiś problem z fotkami, nie zawsze je widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.01.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Włączyłam w końcu wczoraj ten koncert który wygrałam w ESCE ROCK. Tylko ręce coś mnie dziś bola- brak przyzwyczajenia do noszenia dzieci a jaki w ogóle koncert wygrałaś? chyba że było o tym mowa taka płyte wygrałam: http://merlin.pl/Koncert-Jubileuszowy-Woodstock-1969-2009_Zloty-Melon,images_big,17,TZ0299.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.01.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 A własnei szukałam fotki zeby odpisac. Ja wielu fotek w pracy nie widze a net w domu chyba zasypało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2010 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 dziękuję za życzenia. Super u was:) kiedy przeprowadzka? odnośnie przeprowadzki to nie wiem ale na wiosnę już na całego mnieszkać będziemy jak przybędzie kasa bardzo podobają mi się wasze parapety są z litego dębu? nie boisz się że będą się wykrzywiać? Nam też bardzo podobają się takie parapety ale nie wiem czy kurcze będą paktyczne? parapety, jak i schody są z dębu kupionego przez nas w tartaku, czy gdzieś tam wydaje mi się, że wykrzywiać się to one nie będą mam za to słowo swego stolarza, no i jednak widzę, ze to jest dąb gruby, więc w jaki sposób mógłby się wyginać tak ze licze na to, ze problemów nie będzie no i że będą praktyczne ładnie się je wyciera czyli do sprzatania są dobre i fajna jest podłoga. Jaki jest kolor fugi? płytki mają rozmiar 40x40? Ja mam wielki problem z podłogą właśnie. Je jestem przegonana do swojego wyboru (arkesja) boję się ze będzie zimno w odbiorze ta podłoga jest taka surowa. wasze płytki z kolei są cieplejsze:) bardzo ładne fuga jest mieszana 1/3 beżu jasnego, 2/3 beżu płytki mają rozmiar chyba 40x40 normalnie nie wiem, nie pamiętam, są to takie standardowe podłogowe ja chciałam brąze, beże - lubię takie kolory teraz widze, ze fuga jest jednak za jasna w salonie w kuchni dobra, w solnie nie ale wiem, ze ściemniejhe podłogę mamy już cieplutką, bo podłogówka na dole już działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2010 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 A własnei szukałam fotki zeby odpisac. Ja wielu fotek w pracy nie widze a net w domu chyba zasypało to juz znalazłam i fajny ten koncert jest? a ja chyba muszę w końcu net założyć w domu chociaż nie wiem, czy dam radę czasowo wtedy zaglądać chociaz w pracy nie zawsze mam dla was czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2010 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Moja szarańcza wraca z tras Trzeba ich z kasy ogołocic a w jaki sposób ty jeszcze ich ogołacasz? tez tak chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2010 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Witam z Nowym Rokiem o rok starsza niestety a ja się czuję gówniarą ciekawe, czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2010 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 witam w Nowym Roku, mam nadzięję że będzie dla Ciebie lepszy od poprzedniego nie dziękuję mam nadzieję, że będzie lepszy dla każdej z nas :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2010 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 cześć siostrzyczko.... mam nadzieję że jesteś??... jestem ale tylko na chwile mam zapier... w robocie nie mam czasu zajrzeć wytrzymacie beze mnie do czwartku?[/quote] za długo fajnie wiedzieć, że ktoś tęskni za mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.01.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 A własnei szukałam fotki zeby odpisac. Ja wielu fotek w pracy nie widze a net w domu chyba zasypało to juz znalazłam i fajny ten koncert jest? sprawdzisz sama ja nawet całego nie obejrzałam - brak czasu w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2010 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 A własnei szukałam fotki zeby odpisac. Ja wielu fotek w pracy nie widze a net w domu chyba zasypało to juz znalazłam i fajny ten koncert jest? sprawdzisz sama ja nawet całego nie obejrzałam - brak czasu w domu a sprawdzę jak najbardziej podczas co nieco się delektowania ps. tylko że mąż już stwierdził, ze nas samych nie puści coś muszę wymyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.01.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Moja szarańcza wraca z tras Trzeba ich z kasy ogołocic a w jaki sposób ty jeszcze ich ogołacasz? tez tak chcę o rany, zabij mnie a nie pamietam o co chodziło Pewnie o bankomat zahaczali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2010 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Moja szarańcza wraca z tras Trzeba ich z kasy ogołocic a w jaki sposób ty jeszcze ich ogołacasz? tez tak chcę o rany, zabij mnie a nie pamietam o co chodziło Pewnie o bankomat zahaczali chyba że tak ja już pomyślałam, ze po dziadkach, ciotkach chpodzili i coś dostali z okazji świat mój tak ma gdzie nie pójdzie, tam zawsze mu coś spływa szkoda tylko, ze nie mi, jak i ja wystawię rękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.01.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 A własnei szukałam fotki zeby odpisac. Ja wielu fotek w pracy nie widze a net w domu chyba zasypało to juz znalazłam i fajny ten koncert jest? sprawdzisz sama ja nawet całego nie obejrzałam - brak czasu w domu a sprawdzę jak najbardziej podczas co nieco się delektowania ps. tylko że mąż już stwierdził, ze nas samych nie puści coś muszę wymyśleć to weź go jak będzie grzeczny. Do odsniezania i do transportu nam sie przyda - ma prawko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2010 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 http://kartki.onet.pl/_i/d/hej.gif czy ja mówiłam, że dziewczyny jestescie kochane ??? wielkie buziaczki przesyłam i przy okazji zobaczcie, jakie pomysły mają dzieci http://guzlo.wrzuta.pl/sr/f/3PIG3MvtxA9/buziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2010 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 A własnei szukałam fotki zeby odpisac. Ja wielu fotek w pracy nie widze a net w domu chyba zasypało to juz znalazłam i fajny ten koncert jest? sprawdzisz sama ja nawet całego nie obejrzałam - brak czasu w domu a sprawdzę jak najbardziej podczas co nieco się delektowania ps. tylko że mąż już stwierdził, ze nas samych nie puści coś muszę wymyśleć to weź go jak będzie grzeczny. Do odsniezania i do transportu nam sie przyda - ma prawko? hihihi powiedział, ze on z dziećmi będzie latał na sanki nie ma, bo ja mam chorobę lokomocyjną i nie z każdym dam radę pojeżdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.01.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 A Ty masz prawko? Pytam bo będziemy potrezbowac dwóch kierowców zeby gdzies pojeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2010 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 http://guzlo.wrzuta.pl/obraz/powieksz/3PIG3MvtxA9 chciałam zdjecie wrzucić, ale nie wiem, czy się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2010 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 A Ty masz prawko? Pytam bo będziemy potrezbowac dwóch kierowców zeby gdzies pojeździć mam no i włąśnie ewentualnie kombinacje, że autem bysmy pojechali, gdyby jednak małżu jechał bo gdy sama, to bym się skusiła raczej na pociag dla radochy dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.01.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 A Ty masz prawko? Pytam bo będziemy potrezbowac dwóch kierowców zeby gdzies pojeździć mam no i włąśnie ewentualnie kombinacje, że autem bysmy pojechali, gdyby jednak małżu jechał bo gdy sama, to bym się skusiła raczej na pociag dla radochy dziecka to zobaczymy. U mnie czasami stoja dwa auta, jak Ł. jedzie z kumplami. Ale na teraz nie wiem jak to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts