mort 29.04.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Avatora proponuje zmienić na przykład na takiego:http://www.skrajna.eu/foto/anetina.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.04.2009 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 pięknie wygląda Twój domek na ostanich zdjęciach najlepiej widać gratuluję,no to za Wasz dach być może jesteś w pracy,więc nie można, ale nie omieszkam http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/2316_b%5B1%5D.jpg pozdrawiam i czekam na kolejne wpisy i zdjęcia jestem w pracy, ale nie omieszkam wieczorem wypić chociaz ciut dzięki a dach nam wyszedł potężny to jest prawie 185 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.04.2009 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Avatora proponuje zmienić na przykład na takiego: http://www.skrajna.eu/foto/anetina.jpg mnie się nie otwiera a co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 29.04.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Avatora proponuje zmienić na przykład na takiego: http://www.skrajna.eu/foto/anetina.jpg mnie się nie otwiera a co to jest? Hmm.. powinien się otworzyć - domek, ale widzę że jest już w odpowiednich rozmiarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.04.2009 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 chwile trwało zanim wymieniłam obrazem net mi w pracy chwilowo padł , ale już jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 29.04.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 pięknie wygląda Twój domek na ostanich zdjęciach najlepiej widać gratuluję,no to za Wasz dach być może jesteś w pracy,więc nie można, ale nie omieszkam http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/2316_b%5B1%5D.jpg pozdrawiam i czekam na kolejne wpisy i zdjęcia jestem w pracy, ale nie omieszkam wieczorem wypić chociaz ciut dzięki a dach nam wyszedł potężny to jest prawie 185 m My w projekcie mamy 184m2, może będzie trochę większy,bo korci mnie,aby go trochę obniżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.04.2009 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 wielkie te dachy dachówkę na taki dach mamy wycenioną na 5 tys. zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 29.04.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 to będziesz miała dachówkę ? a mnie się ubzdurało,że blachodachówkę nasza dachówka z gąsiorami i wszelkimi dodatkami ok 10.500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.04.2009 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 to będziesz miała dachówkę ? a mnie się ubzdurało,że blachodachówkę nasza dachówka z gąsiorami i wszelkimi dodatkami ok 10.500 taaaaa, w skrócie napisałam blachodachówka - brąz matowy, chyba szwedzki koszt ze wszystkim - 9,5 tys. zł ale raczej nie kłądziemy folii, tylko papę wiec za dach zapłącimy 8,5 tys. zł plus pape osobno - nie wiem, ile kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 29.04.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 skoro deskujecie więc musicie dać papę my kupowaliśmy ostatnio papę do izolacji Izomat wierzchniego krycia v60 s4 po 42zł, wcześniej po40zł. więc na cały dach koszt będzie niemały, ale mozesz się potargować przy zakupie większej ilości my nie deskujemy,dajemy samą membranę a koszt Twojego pokrycia dachu b-dachówką też spory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.04.2009 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 czyli tylko papa ? super - jedna decyzja mniej to jest kwota całego dachu ze wszystkim - z rynnami itp. zobacze, jaka cena jest w hurtowni, w której kupuję wszystko - może tam cena będzie niższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.04.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 no widzę że prace idą pełną parą. Super . No i awatarek się zmienił!!! Pozdarwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 29.04.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Jeszcze troszkę i nie będziesz tęsknić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.04.2009 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 no widzę że prace idą pełną parą. Super . No i awatarek się zmienił!!! Pozdarwiam wypadało już nie dać ściernisko, a ... domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.04.2009 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Jeszcze troszkę i nie będziesz tęsknić mam nadzieję marzy mi się jesień już u siebie ciekawe, czy się uda pozdrawiam czytających i piszących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 30.04.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 to będziesz miała dachówkę ? a mnie się ubzdurało,że blachodachówkę nasza dachówka z gąsiorami i wszelkimi dodatkami ok 10.500 taaaaa, w skrócie napisałam blachodachówka - brąz matowy, chyba szwedzki koszt ze wszystkim - 9,5 tys. zł ale raczej nie kłądziemy folii, tylko papę wiec za dach zapłącimy 8,5 tys. zł plus pape osobno - nie wiem, ile kosztuje anetina a jaka powierzchnię dachu macie? my mamy wycenę z dzisiaj, jestem załamana -to jest cena już za wszystkim(folią, mocowaniami, rynnami i wykończeniem czyli łupkami )otóż koszt balchodachówki wiśnia mat diament z tym wszystkim co tam napisałam z 7% vatem 15.960, a koszt dachówki cementowej firmy euronit ze wszystkimi dodatkami i rynnami z 7% vatem 15.850-ceny z kosmosu co? aha powierzchnia dachu 190 m, aha dekarz za m@ położenia blachodach bierze 36 zł, z za m dachówki 43, i co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.04.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 my za 184 m2 dachówki ceramicznej roben z membraną,rynnami ocynkowanymi (trzeba pomalować), z blachami do obróbki kominna z 22% vat zapłaciliśmy 14.900. Więc Wam dużo wyliczyli za euronit . Spróbujcie w Robenie bo do nie dawna mieli promocję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 01.05.2009 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 my za 184 m2 dachówki ceramicznej roben z membraną,rynnami ocynkowanymi (trzeba pomalować), z blachami do obróbki kominna z 22% vat zapłaciliśmy 14.900. Więc Wam dużo wyliczyli za euronit . Spróbujcie w Robenie bo do nie dawna mieli promocję a za robociznę ile? widzę ze nie macie jeszcze dachówki na dachu-szkoda bo chciałam spytać jak się kładło i robaczyc jak się prezentuje ja tez myślałam o robenie ale słyszałam rożne opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 01.05.2009 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 aha i jeszcze w cenie tego sa 4 okna dachowe velux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.05.2009 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 anetina a jaka powierzchnię dachu macie? my mamy wycenę z dzisiaj, jestem załamana -to jest cena już za wszystkim(folią, mocowaniami, rynnami i wykończeniem czyli łupkami )otóż koszt balchodachówki wiśnia mat diament z tym wszystkim co tam napisałam z 7% vatem 15.960, a koszt dachówki cementowej firmy euronit ze wszystkimi dodatkami i rynnami z 7% vatem 15.850-ceny z kosmosu co? aha powierzchnia dachu 190 m, aha dekarz za m@ położenia blachodach bierze 36 zł, z za m dachówki 43, i co Wy na to? powierzchnia dachu jakoś niespełna 185 m2 bez folii - 8,5 tys. zł blachodachówka brąz mat ze wszystkim a to jest gorsze chyba niż dachówka ??? - ale jakoś jak dla mnie nie ma potrzeby na dach łądować czego innego nie wiem, jaki koszt położenia - nie spytałam się za wieźbę wziął w ostateczności 10 zł za m2 deskowanie w przyszłym tygodniu moje chłopaki robią aż muszę zadzwonić i spytać się cenę dekarza wtedy napiszę miłego długiego weekendu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts