anetina 12.01.2010 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ale po części głupio, zeby mąż był, gdy twego nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.01.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ale po części głupio, zeby mąż był, gdy twego nie będzie martwisz się, ze się z nami zanudzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2010 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 hihihihi bardziej, żeby nie siedział z nami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2010 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Po świętach już dwa razy byli u nas panowie i regulowali okna- najpier miałam biały szron w środku, potem jeszcze troche zawiewało. Teraz powinno być ok. Aha, i w międzyczasie zepsuła nam sie pralka ale w poniedziąłek zadzwoniłam do pana, który zrobił to od ręki- pobierała za dużo wody i zalewała mi całą pralnie przy wirowaniu A teraz juz jest spokojnie, o ile mooże byc spokojnie z trójka dzieci no to się nie nudziłaś a regulować? czyli co? przepuszcały? nieszczelne były? a podobno im więcej dzieci i im więcej zajęć, tym człowiek jest bardziej zorganizowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2010 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 już jestem zaraz będę uzupełniać i rozmawiać obiecała, obiecała i co? I zwiała obiecanki, cacanki ale mam nadzieję, że mi już minęło to wszystko i teraz normalnie wrócę do forumowania mam tyle zdjęć do wstawiania, ze nie wiem, kiedy dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.01.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Po świętach już dwa razy byli u nas panowie i regulowali okna- najpier miałam biały szron w środku, potem jeszcze troche zawiewało. Teraz powinno być ok. Aha, i w międzyczasie zepsuła nam sie pralka ale w poniedziąłek zadzwoniłam do pana, który zrobił to od ręki- pobierała za dużo wody i zalewała mi całą pralnie przy wirowaniu A teraz juz jest spokojnie, o ile mooże byc spokojnie z trójka dzieci no to się nie nudziłaś a regulować? czyli co? przepuszcały? nieszczelne były? podobno pierwszej zimy tak może być. U kolezanki tez regulowali ze dwa lub trzy razy. Tamtej zimy okna juz mieliśmy ale nie było ogrzewane wiec nie zauważyliśmy, ze są szczeliny. Powinnam zrobic zdjecia- mieliśmy szron przy oknach na taras w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2010 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 A ja myślami z Wami , bo jakoś mi zlatuje do południa czas nie wiem kiedy. Teraz małż będzie też w domu , bo robota się skończyła , więc pogonię go do grzebania w domu . nie będzie miał wymówki , że nie miał keidy Fajnie , że u Ciebie chociaż deczko lepiej. w ziemi ? no wiesz w taką pogodę wyganiać chłopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.01.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 [mam nadzieję, że mi już minęło to wszystko i teraz normalnie wrócę do forumowania mam tyle zdjęć do wstawiania, ze nie wiem, kiedy dam radę to super, i na zdjecia czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2010 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Po świętach już dwa razy byli u nas panowie i regulowali okna- najpier miałam biały szron w środku, potem jeszcze troche zawiewało. Teraz powinno być ok. Aha, i w międzyczasie zepsuła nam sie pralka ale w poniedziąłek zadzwoniłam do pana, który zrobił to od ręki- pobierała za dużo wody i zalewała mi całą pralnie przy wirowaniu A teraz juz jest spokojnie, o ile mooże byc spokojnie z trójka dzieci no to się nie nudziłaś a regulować? czyli co? przepuszcały? nieszczelne były? podobno pierwszej zimy tak może być. U kolezanki tez regulowali ze dwa lub trzy razy. Tamtej zimy okna juz mieliśmy ale nie było ogrzewane wiec nie zauważyliśmy, ze są szczeliny. Powinnam zrobic zdjecia- mieliśmy szron przy oknach na taras w domu czyli jak u mnie nie ma szronu, to jest dobrze? a zdjęć rozumiem, że nie zrobiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.01.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 czyli jak u mnie nie ma szronu, to jest dobrze? a zdjęć rozumiem, że nie zrobiłaś? nie, fotek nie mam. Jak będzie źle z oknami to poczujesz. Oprócz szronu w środku było czuc jak wieje zimno. Nie było mnie jak Panowie to naprawiali więc nie powiem Ci co dokładnie robią ale mój tata powiedział, że to nie taka prosta sprawa i dobrze, ze robia to fachowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2010 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 znów sie zdublowałyśmy Kawika. Lec juz, leć. PA,pa....!!!!!!!!!!!!!! pa! ale się mnie chca szybko pozbyć nie rycz, to z dobrego serca. Żebys mogła sprawy w urzędach potem załatwiac. Ja jak się zagapię to nie bedę miała jak dzieic do przedszkola zapisać. Musze ten dowód zmienic wy to normalnie siostry wszystko razem i w tym samym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2010 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 kącik? może jakaś fotka się znajdzie? teraz ostro pracuję i liczę kase ale jak juz się obrobię to wrzuce specjalnie dla Ciebie. Wczoraj na podsumowaniu było rozdawanie dyplomów, kolędowanie a dla 10 szczęśliwie wylosowanych osób małe prezenty Ala stwierdziła, że nie ma szczęścia- obiecałąm jej, ze wybierze sobie książke w księgarni za to, z etak ładnie chodziła na roraty. Hej, hej. Mam nadzieję, że dziś na dłużej zajrzysz. na dłuzej zajrzałam a jakąś ciekawą książkę córcia sobie wybrała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2010 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Anetina, to z TV wydaje mi sie bardzo realistyczne . Ile ja się naczytałam o kilku i kilkunastomiesiecznych dzieciaczkach karmionych na przykład tylko przy telewizorze tez czytałam i widziałam chociaż nie powiem, jak już chciałam coś pilnego zropbić, to też potrafiłam zająć dziecko czymś przed tv ale karmione dziecko moje było krótko szybko stał się samodzielny - JA SIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2010 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Dobrze , że dogadaliście się . I teraz trzeba ZAPOMNIEC i nawet w złośnie nie przypominać tego ciężkiego czasu. no własnie to sobioe obiecaliśmy - NIC SOBIE NIE WYPOMINAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2010 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ja własnei namawiam kumpli z pracy na jutrezjsze odsnieżanie mojego podjazdu i dali się namówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.01.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 a jakąś ciekawą książkę córcia sobie wybrała ? a wiesz, ze jeszcze nie wybrała. Od tamtej pory razem byłyśmy tylko w Topazie a wolimy pojechac do porządnej ksiegarni. A moze ALa juz zapomniała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2010 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 jestem jestem jestem mam nadzieję, że dzisiaj na dłużej no to chyba było dzisiaj :D już się nie złość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2010 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 A dzis nowy dzień i nowa szansa no i jak tą szansę wykorzystałam ???? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 12.01.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Witam, Dawno tu nic nie pisałam, ale skrupulatnie śledziłam. Cieszę się, że sprawy Ci się pozytywnie rozwiązały, będzie dobrze. chyba muszę najpierw co nieco zaległości w dzienniku mym ponadrabiać no i w komentarzach Nadrabiaj, nadrabiaj wszyscy czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2010 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 [mam nadzieję, że mi już minęło to wszystko i teraz normalnie wrócę do forumowania mam tyle zdjęć do wstawiania, ze nie wiem, kiedy dam radę to super, i na zdjecia czekam z niecierpliwością zaraz będę ściagać tak ze do do 15 powinny być już wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts