Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do naszego domku

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Po świętach już dwa razy byli u nas panowie i regulowali okna- najpier miałam biały szron w środku, potem jeszcze troche zawiewało. Teraz powinno być ok.

Aha, i w międzyczasie zepsuła nam sie pralka :evil: ale w poniedziąłek zadzwoniłam do pana, który zrobił to od ręki- pobierała za dużo wody i zalewała mi całą pralnie przy wirowaniu :roll:

A teraz juz jest spokojnie, o ile mooże byc spokojnie z trójka dzieci :wink:

no to się nie nudziłaś :(

a regulować? czyli co?

przepuszcały? nieszczelne były?

a podobno im więcej dzieci i im więcej zajęć, tym człowiek jest bardziej zorganizowany :D

Po świętach już dwa razy byli u nas panowie i regulowali okna- najpier miałam biały szron w środku, potem jeszcze troche zawiewało. Teraz powinno być ok.

Aha, i w międzyczasie zepsuła nam sie pralka :evil: ale w poniedziąłek zadzwoniłam do pana, który zrobił to od ręki- pobierała za dużo wody i zalewała mi całą pralnie przy wirowaniu :roll:

a regulować? czyli co?

podobno pierwszej zimy tak może być. U kolezanki tez regulowali ze dwa lub trzy razy.

Tamtej zimy okna juz mieliśmy ale nie było ogrzewane wiec nie zauważyliśmy, ze są szczeliny.

Powinnam zrobic zdjecia- mieliśmy szron przy oknach na taras w domu :wink:

A ja myślami z Wami , bo jakoś mi zlatuje do południa czas nie wiem kiedy. :wink:

Teraz małż będzie też w domu , bo robota się skończyła , więc pogonię go do grzebania w domu . nie będzie miał wymówki , że nie miał keidy :wink: Fajnie , że u Ciebie chociaż deczko lepiej. :D

w ziemi ? :evil: :evil: :evil:

no wiesz w taką pogodę wyganiać chłopa :)

a regulować? czyli co?

podobno pierwszej zimy tak może być. U kolezanki tez regulowali ze dwa lub trzy razy.

Tamtej zimy okna juz mieliśmy ale nie było ogrzewane wiec nie zauważyliśmy, ze są szczeliny.

Powinnam zrobic zdjecia- mieliśmy szron przy oknach na taras w domu :wink:

czyli jak u mnie nie ma szronu, to jest dobrze?

a zdjęć rozumiem, że nie zrobiłaś? :(

czyli jak u mnie nie ma szronu, to jest dobrze?

a zdjęć rozumiem, że nie zrobiłaś? :(

nie, fotek nie mam.

Jak będzie źle z oknami to poczujesz. Oprócz szronu w środku było czuc jak wieje zimno.

Nie było mnie jak Panowie to naprawiali więc nie powiem Ci co dokładnie robią ale mój tata powiedział, że to nie taka prosta sprawa i dobrze, ze robia to fachowcy.

znów sie zdublowałyśmy Kawika.

Lec juz, leć. PA,pa....!!!!!!!!!!!!!!

:D :D :D

pa!

ale się mnie chca szybko pozbyć :cry:

nie rycz, to z dobrego serca. Żebys mogła sprawy w urzędach potem załatwiac. Ja jak się zagapię to nie bedę miała jak dzieic do przedszkola zapisać. Musze ten dowód zmienic :oops:

wy to normalnie siostry

wszystko razem i w tym samym czasie :)

kącik?

może jakaś fotka się znajdzie?

teraz ostro pracuję i liczę kase ale jak juz się obrobię to wrzuce specjalnie dla Ciebie.

Wczoraj na podsumowaniu było rozdawanie dyplomów, kolędowanie a dla 10 szczęśliwie wylosowanych osób małe prezenty :wink:

Ala stwierdziła, że nie ma szczęścia- obiecałąm jej, ze wybierze sobie książke w księgarni za to, z etak ładnie chodziła na roraty. :wink:

Hej, hej.

Mam nadzieję, że dziś na dłużej zajrzysz.

na dłuzej zajrzałam :D

a jakąś ciekawą książkę córcia sobie wybrała ?

Anetina, to z TV wydaje mi sie bardzo realistyczne :( . Ile ja się naczytałam o kilku i kilkunastomiesiecznych dzieciaczkach karmionych na przykład tylko przy telewizorze :roll:

tez czytałam i widziałam

chociaż nie powiem, jak już chciałam coś pilnego zropbić, to też potrafiłam zająć dziecko czymś przed tv

ale karmione dziecko moje było krótko

szybko stał się samodzielny - JA SIAM :D