Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do naszego domku

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anetina, to z TV wydaje mi sie bardzo realistyczne :( . Ile ja się naczytałam o kilku i kilkunastomiesiecznych dzieciaczkach karmionych na przykład tylko przy telewizorze :roll:

tez czytałam i widziałam

chociaż nie powiem, jak już chciałam coś pilnego zropbić, to też potrafiłam zająć dziecko czymś przed tv

ale karmione dziecko moje było krótko

szybko stał się samodzielny - JA SIAM :D

i to jest super. Moi chłopcy rok temu jedli sami a teraz jak siedza z teściową i jak jeszcze jest niania to ich karmią :evil:

Mówiłam kilka razy, pokazywałam filmy i zdjecia jak ładnie potrafia jeśc ale na krótko to działało a teraz to juz i baki nie garna się do jedzenia :evil:

Tak łatwo mozna dzieicom krzywdę zrobic. :(

czyli jak u mnie nie ma szronu, to jest dobrze?

a zdjęć rozumiem, że nie zrobiłaś? :(

nie, fotek nie mam.

Jak będzie źle z oknami to poczujesz. Oprócz szronu w środku było czuc jak wieje zimno.

Nie było mnie jak Panowie to naprawiali więc nie powiem Ci co dokładnie robią ale mój tata powiedział, że to nie taka prosta sprawa i dobrze, ze robia to fachowcy.

u nas budynek nie jest ocieplony

więc powiedzmy, że jest chłodniej

wieje bardzo od dziur w kominie - ale to chyba dobrze?

a jakąś ciekawą książkę córcia sobie wybrała ?

a wiesz, ze jeszcze nie wybrała. Od tamtej pory razem byłyśmy tylko w Topazie a wolimy pojechac do porządnej ksiegarni.

A moze ALa juz zapomniała :o

zapomnieć pewnie nie zapomniała

liczy na jakiś dobry moment chyba :D

ja wiem, jakby inwestorek zrobił

on też uwielbia książki :)

Witam,

Dawno tu nic nie pisałam, ale skrupulatnie śledziłam. Cieszę się, że sprawy Ci się pozytywnie rozwiązały, będzie dobrze.

chyba muszę najpierw co nieco zaległości w dzienniku mym ponadrabiać

no i w komentarzach :)

Nadrabiaj, nadrabiaj wszyscy czekamy.

cieszę się, że zajrzałaś do mnie :)

mam też nadzieję, ze będzie dobrze :)

i nadrabiam

zaraz i w dzienniku się postaram :)

odnośnie przeprowadzki to nie wiem

ale na wiosnę już na całego mnieszkać będziemy

jak przybędzie kasa

To już niedługo. Ten czas to szybko minie, już to sobie wyobrażam weekendowe poranki na tarasie popijając kawusię i zajadając śniadanko. Aaaachchchch. 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

mnie się to marzy :)

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Anetina, to z TV wydaje mi sie bardzo realistyczne :( . Ile ja się naczytałam o kilku i kilkunastomiesiecznych dzieciaczkach karmionych na przykład tylko przy telewizorze :roll:

tez czytałam i widziałam

chociaż nie powiem, jak już chciałam coś pilnego zropbić, to też potrafiłam zająć dziecko czymś przed tv

ale karmione dziecko moje było krótko

szybko stał się samodzielny - JA SIAM :D

i to jest super. Moi chłopcy rok temu jedli sami a teraz jak siedza z teściową i jak jeszcze jest niania to ich karmią :evil:

Mówiłam kilka razy, pokazywałam filmy i zdjecia jak ładnie potrafia jeśc ale na krótko to działało a teraz to juz i baki nie garna się do jedzenia :evil:

Tak łatwo mozna dzieicom krzywdę zrobic. :(

łatwo skrzywdzić :(

mam sąsiada, który jeszcze jako 7 latek potrafił być karmiony przez matkę

krzywda wielka :(

A dzis nowy dzień i nowa szansa :lol: :wink:

no i jak tą szansę wykorzystałam ????

:D :D :D

jasne :D

ja nie nadąrzam i musze się teraz skupić na liczenia.

Pa :wink:

:)

to czekam więc na ciebie :)

i nie będę nic pisac, byś nadążyła :D :D :D

kasa mi się zgadza :lol:

Jedno mam dziś z głowy. :wink:

Dzis obiecała sobie trochę zaległości papierkowych nadrobic więc niedługo zniknę. Chodze do kolezanki na pięterko bo tam nie siedze wtedy przy kompie :wink:

cześć :)

co tam słychać?

dużo śniegu u was?

śniegu ci u nas dostatek :lol:

po za tym dużo się dzieje

zacznę od tego że mamy położone podłogi w dwóch pomieszczeniach, za fugowana kuchnia i garderoba się wymurowała :wink: , w przyszłym tyg przyjedzie stolarz montować kuchnię i przyjadą drzwi wewn.

z temotów nie budowlanych , a przynajmniej nie bezpośrednio - chłop mi sie rozchorował, w sobotę zaczął się źle czuć-zawroty głowy, bóle w karku, ogólne osłabienie, parobem z utrzymaniem równowagi, to ja na pogotowie z nim i do szpitala na neurologię :o , na izbie przyjęć 4 godz, myślałam że jajo zniosę, ale porobili mu badania, krew pobrali, okazało się że ma potas wypłukany stad te zachwiania

pierwsza godzina na tej poczekalni za nim coś się wyjaśniło to była dla mnie cała wieczność - nie wiem dlaczego człowiek zaraz myśli o najgorszym