aniamar 12.01.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 odnośnie przeprowadzki to nie wiem ale na wiosnę już na całego mnieszkać będziemy jak przybędzie kasa To już niedługo. Ten czas to szybko minie, już to sobie wyobrażam weekendowe poranki na tarasie popijając kawusię i zajadając śniadanko. Aaaachchchch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.01.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Anetina, to z TV wydaje mi sie bardzo realistyczne . Ile ja się naczytałam o kilku i kilkunastomiesiecznych dzieciaczkach karmionych na przykład tylko przy telewizorze tez czytałam i widziałam chociaż nie powiem, jak już chciałam coś pilnego zropbić, to też potrafiłam zająć dziecko czymś przed tv ale karmione dziecko moje było krótko szybko stał się samodzielny - JA SIAM i to jest super. Moi chłopcy rok temu jedli sami a teraz jak siedza z teściową i jak jeszcze jest niania to ich karmią Mówiłam kilka razy, pokazywałam filmy i zdjecia jak ładnie potrafia jeśc ale na krótko to działało a teraz to juz i baki nie garna się do jedzenia Tak łatwo mozna dzieicom krzywdę zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.01.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 A dzis nowy dzień i nowa szansa no i jak tą szansę wykorzystałam ???? :D jasne ja nie nadąrzam i musze się teraz skupić na liczenia. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2010 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 czyli jak u mnie nie ma szronu, to jest dobrze? a zdjęć rozumiem, że nie zrobiłaś? nie, fotek nie mam. Jak będzie źle z oknami to poczujesz. Oprócz szronu w środku było czuc jak wieje zimno. Nie było mnie jak Panowie to naprawiali więc nie powiem Ci co dokładnie robią ale mój tata powiedział, że to nie taka prosta sprawa i dobrze, ze robia to fachowcy. u nas budynek nie jest ocieplony więc powiedzmy, że jest chłodniej wieje bardzo od dziur w kominie - ale to chyba dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 12.01.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 http://guzlo.wrzuta.pl/obraz/powieksz/3PIG3MvtxA9 chciałam zdjecie wrzucić, ale nie wiem, czy się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2010 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 a jakąś ciekawą książkę córcia sobie wybrała ? a wiesz, ze jeszcze nie wybrała. Od tamtej pory razem byłyśmy tylko w Topazie a wolimy pojechac do porządnej ksiegarni. A moze ALa juz zapomniała zapomnieć pewnie nie zapomniała liczy na jakiś dobry moment chyba ja wiem, jakby inwestorek zrobił on też uwielbia książki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2010 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Witam, Dawno tu nic nie pisałam, ale skrupulatnie śledziłam. Cieszę się, że sprawy Ci się pozytywnie rozwiązały, będzie dobrze. chyba muszę najpierw co nieco zaległości w dzienniku mym ponadrabiać no i w komentarzach Nadrabiaj, nadrabiaj wszyscy czekamy. cieszę się, że zajrzałaś do mnie mam też nadzieję, ze będzie dobrze i nadrabiam zaraz i w dzienniku się postaram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2010 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 odnośnie przeprowadzki to nie wiem ale na wiosnę już na całego mnieszkać będziemy jak przybędzie kasa To już niedługo. Ten czas to szybko minie, już to sobie wyobrażam weekendowe poranki na tarasie popijając kawusię i zajadając śniadanko. Aaaachchchch. mnie się to marzy hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2010 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 A dzis nowy dzień i nowa szansa no i jak tą szansę wykorzystałam ???? :D jasne ja nie nadąrzam i musze się teraz skupić na liczenia. Pa to czekam więc na ciebie i nie będę nic pisac, byś nadążyła :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2010 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Anetina, to z TV wydaje mi sie bardzo realistyczne . Ile ja się naczytałam o kilku i kilkunastomiesiecznych dzieciaczkach karmionych na przykład tylko przy telewizorze tez czytałam i widziałam chociaż nie powiem, jak już chciałam coś pilnego zropbić, to też potrafiłam zająć dziecko czymś przed tv ale karmione dziecko moje było krótko szybko stał się samodzielny - JA SIAM i to jest super. Moi chłopcy rok temu jedli sami a teraz jak siedza z teściową i jak jeszcze jest niania to ich karmią Mówiłam kilka razy, pokazywałam filmy i zdjecia jak ładnie potrafia jeśc ale na krótko to działało a teraz to juz i baki nie garna się do jedzenia Tak łatwo mozna dzieicom krzywdę zrobic. łatwo skrzywdzić mam sąsiada, który jeszcze jako 7 latek potrafił być karmiony przez matkę krzywda wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2010 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 dziewczyny, a jak u was z opłatami za prąd i wodę?znacie już kwoty?dużo to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.01.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 A dzis nowy dzień i nowa szansa no i jak tą szansę wykorzystałam ???? :D jasne ja nie nadąrzam i musze się teraz skupić na liczenia. Pa to czekam więc na ciebie i nie będę nic pisac, byś nadążyła :D kasa mi się zgadza Jedno mam dziś z głowy. Dzis obiecała sobie trochę zaległości papierkowych nadrobic więc niedługo zniknę. Chodze do kolezanki na pięterko bo tam nie siedze wtedy przy kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.01.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 dziewczyny, a jak u was z opłatami za prąd i wodę? znacie już kwoty? dużo to jest? ja do końca nie wiem. Mieszkamy niby 3 m-ce ale za gaz była duza nadpłata a teraz nie widziałam rachunku- moze to i dobrze , bo poczta przychodzi na inny adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2010 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 czyli uciekasz przed kompem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.01.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 czyli uciekasz przed kompem musze Ale łatwo mi to nie przychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2010 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 hihihihi mnie było łatwo ale już jestem, trzeba mi jeszcze fotki puścić i do was lecieć ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 12.01.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Cze dziewczyny http://emoty.blox.pl/resource/509.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.01.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Cze dziewczyny http://emoty.blox.pl/resource/509.gif hej, hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2010 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 cześć co tam słychać? dużo śniegu u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 12.01.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 cześć co tam słychać? dużo śniegu u was? śniegu ci u nas dostatek po za tym dużo się dzieje zacznę od tego że mamy położone podłogi w dwóch pomieszczeniach, za fugowana kuchnia i garderoba się wymurowała , w przyszłym tyg przyjedzie stolarz montować kuchnię i przyjadą drzwi wewn. z temotów nie budowlanych , a przynajmniej nie bezpośrednio - chłop mi sie rozchorował, w sobotę zaczął się źle czuć-zawroty głowy, bóle w karku, ogólne osłabienie, parobem z utrzymaniem równowagi, to ja na pogotowie z nim i do szpitala na neurologię , na izbie przyjęć 4 godz, myślałam że jajo zniosę, ale porobili mu badania, krew pobrali, okazało się że ma potas wypłukany stad te zachwiania pierwsza godzina na tej poczekalni za nim coś się wyjaśniło to była dla mnie cała wieczność - nie wiem dlaczego człowiek zaraz myśli o najgorszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts