aneta-we 12.01.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Beti, to się strachu najadłas. Karm go pomidorkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.01.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Anetina, dawaj te fotki. Ja za godzinke musze wychodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 12.01.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Beti, to się strachu najadłas. Karm go pomidorkami tak tez właśnie powiedziała lekarka-raz w tyg. sok pomodorowy a najśmieszniejsze jest to ze on zaczął się odchudzać i w ogóle nie jadł ziemniaków, a w ziemniakach też jest dużo potasu ale lekarka mówiła że to raczej nie powinno tak wpłynać, sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 12.01.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 dziewczyny, a jak u was z opłatami za prąd i wodę? znacie już kwoty? dużo to jest? my się jeszcze nie wprowadziliśmy a już musimy płacić- prąd budowlany - 100 zł, podatek gruntowy za 3 mce 50 parę złoty ( jak sie wprowadzimy to będzie większy), za wode jeszcze nie płaciliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 12.01.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Anetina, dawaj te fotki. Ja za godzinke musze wychodzić no własnie , dawaj, dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.01.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Juz kilka fotek jest. Baaaardzo podoba mi sie ta terakota w korytarzu. A w łazience to nie wiem jaki są te płytki. U mnie wyglądaja na szare. Penie juz nic dzis nie napisze a szkoda, bo pewnie jesczze bedzie co kompentowac. Do jutra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2010 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 akurat będziesz miała co jutro ogladać mam chyba jeszcze z 50 zdjęć do wsadzenia moze co nieco się będzie powtarzać łazienka jest zielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2010 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 cześć co tam słychać? dużo śniegu u was? śniegu ci u nas dostatek po za tym dużo się dzieje zacznę od tego że mamy położone podłogi w dwóch pomieszczeniach, za fugowana kuchnia i garderoba się wymurowała , w przyszłym tyg przyjedzie stolarz montować kuchnię i przyjadą drzwi wewn. z temotów nie budowlanych , a przynajmniej nie bezpośrednio - chłop mi sie rozchorował, w sobotę zaczął się źle czuć-zawroty głowy, bóle w karku, ogólne osłabienie, parobem z utrzymaniem równowagi, to ja na pogotowie z nim i do szpitala na neurologię , na izbie przyjęć 4 godz, myślałam że jajo zniosę, ale porobili mu badania, krew pobrali, okazało się że ma potas wypłukany stad te zachwiania pierwsza godzina na tej poczekalni za nim coś się wyjaśniło to była dla mnie cała wieczność - nie wiem dlaczego człowiek zaraz myśli o najgorszym to łądnie masz też w domu zrobione a odnośnie męża - dużo dużo dużo zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2010 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Anetina, dawaj te fotki. Ja za godzinke musze wychodzić dałam ciut miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2010 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Beti, to się strachu najadłas. Karm go pomidorkami tak tez właśnie powiedziała lekarka-raz w tyg. sok pomodorowy a najśmieszniejsze jest to ze on zaczął się odchudzać i w ogóle nie jadł ziemniaków, a w ziemniakach też jest dużo potasu ale lekarka mówiła że to raczej nie powinno tak wpłynać, sama nie wiem najwazniejsze, ze wiadomo, co jest teraz trzeba tylko dbać, żeby było ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2010 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 dziewczyny, a jak u was z opłatami za prąd i wodę? znacie już kwoty? dużo to jest? my się jeszcze nie wprowadziliśmy a już musimy płacić- prąd budowlany - 100 zł, podatek gruntowy za 3 mce 50 parę złoty ( jak sie wprowadzimy to będzie większy), za wode jeszcze nie płaciliśmy ja podatku płacę 25 zł na rok prąd to około 100 zł miesięcznie - też mam bu7dowlany a za wodę 80 zł za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2010 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Anetina, dawaj te fotki. Ja za godzinke musze wychodzić no własnie , dawaj, dawaj jakie wy nieciepliwe chociaz ja ostatnio tylko obiecywałam , a nic nie spełniałam nadrabiam więc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2010 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Juz kilka fotek jest. Baaaardzo podoba mi sie ta terakota w korytarzu. A w łazience to nie wiem jaki są te płytki. U mnie wyglądaja na szare. Penie juz nic dzis nie napisze a szkoda, bo pewnie jesczze bedzie co kompentowac. Do jutra! komentarze zawsze się przydadzą co prawda niewiele bym zmieniła, ale ocena zawsze może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 12.01.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Schody mnie się okrrrrutnie podobają!!!! Ogromne postępy w wykańczalni zrobiłaś!!! Pozdrowionka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 12.01.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Wow ile zdjęć to lubię, a jakie masz duże okno balkonowe w salonie. Podoba mi się. Oryginalne płytki na poddaszu. Jeszcze takich nie widziałam. Tapczan, ława jest można nocować i imprezowa. A co!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 13.01.2010 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 I meble masz w wiatrołapie. Białe? Niewiele chyba zostało do zrobienia, co? Pozdrawiam w środęhttp://img18.imageshack.us/img18/3531/obrazek004.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.01.2010 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Schody mnie się okrrrrutnie podobają!!!! Ogromne postępy w wykańczalni zrobiłaś!!! Pozdrowionka!!! najpierw żałowałam, że jednak będą schody, bo to jednak koszty, które na początku można było ominąć ale ze względu na dzieci - konieczność to jednak była, bo trzeba i tak było zrobić barierkę mnie się też okrutnie podobają zdjecia nie oddają wygladu schodów na żywo również pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.01.2010 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Wow ile zdjęć to lubię, a jakie masz duże okno balkonowe w salonie. Podoba mi się. Oryginalne płytki na poddaszu. Jeszcze takich nie widziałam. Tapczan, ława jest można nocować i imprezowa. A co!!!!!!!!!!!!!! zdjecia jeszcze wsadzę poewnie część sie powtarza, ale co tam trzeba nadrobić okno balkonowe duże, bo innego okna już nie mam płytki rzeczywiuście są takie inne ale patrząc w korytarzu, naprawdę pasują i do ścian i do tych schodów gładkie zlewałyby się a nocowac można, mąż już nocuje ja nie, no bo jednak dziecko w takich warunkach nie za bardzo by mogło przebywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.01.2010 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 I meble masz w wiatrołapie. Białe? Niewiele chyba zostało do zrobienia, co? tak, szafa jest biała pasuje kolorystycznie kiedyś może sobie pomaluję a w ten sposób poszerza wiatrołap nie są jeszcze jedynie zamontowane drzwi - bo to szafa wnękowa niewiele zostało do zrobienia - wykończyć łazienkę zrobić poprawki i można spokojnie mieszkać Pozdrawiam w środę http://img18.imageshack.us/img18/3531/obrazek004.jpg również życzę miłego dnia w ten piękny środowy poranek ps. wiecie, ze dzisiaj 13 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 13.01.2010 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Hello dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts