kawika 14.01.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 a ja chciałabym takie dzieckom zro9bić tylko nie mogę dostać tortilii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.01.2010 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 a ja chciałabym takie dzieckom zro9bić tylko nie mogę dostać tortilii nigdzie nie ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.01.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 a ja chciałabym takie dzieckom zro9bić tylko nie mogę dostać tortilii nigdzie nie ma ? nie spotkałam się nigdzie w tych naszych wsiowych sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 14.01.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 a ja chciałabym takie dzieckom zro9bić tylko nie mogę dostać tortilii nigdzie nie ma ? u nas najłatwiej w CARREFOURze dostac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.01.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 a ja chciałabym takie dzieckom zro9bić tylko nie mogę dostać tortilii nigdzie nie ma ? u nas najłatwiej w CARREFOURze dostac o carfura mam blisko, ale ja głupiaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.01.2010 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 ja nie kupowałam, ale kojarzę, ż gdzieniegfdzie na sklepowych półkach widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 14.01.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Ja robię szybkie przegryzki na imprezki z takich placków. Smaruje serkiem, rzucam salami lub szynke, oliwki, pomidora lub paprykę, ogórka. Zwijam jak nalesnika- ciasno i kroję . Układam i każdy może brac po takiej porcji na raz. Jak kupisz placki to polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.01.2010 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 dobrze wiedzieć Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 14.01.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 o takie coś:http://img138.imageshack.us/img138/6325/4177644276d09f36477d.jpg zapomniałam, ze moze byc jeszcze z łososiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.01.2010 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 dobrze wiedzieć jak będę robić parapetówkę, wykorzystam wasze pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.01.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 musze iść na Komisję nie wiem czy będziecie jak wrócę buxka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.01.2010 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 ja jestem do 16 a na jaką Komisję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 14.01.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 witam, widze ze u Was juz bardzo domowo ja ostatnio pochłaniam wszystko co do przygotowywania w kuchni super te roladki wyszly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.01.2010 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 domowo jak najbardziej i jak przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 14.01.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 na pewno przyjemnie nie wiem czy dobrze kojarze, Ty mialas taką rozpiskę co i jak po kolei z wykończeniówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.01.2010 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 tak chyba gdzieś na początku dziennika o ile o to by chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.01.2010 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 o to by chodziło: INSTALACJE + WYKOŃCZENIE WNĘTRZparoizolacjamontaż profili i ułozenie płyt g-k poddasza + wyjście na stryszek + otwory na anemostatymontaż płyt osb stryszkurozprowadzenie kanalizacjiwykonanie szambaprzyłącze wodyrozprowadzenie instalacji zwu + cwurozprowadzenie instalacji elektrycznej, rozdzielnicy, instalacjie alarmowej TV, telefonicznej, sieci komp.instalacja skrzynek rozdzielaczyrozprowadzenie instalacji rekuperatora + anemostatyrozprowadzenie rur odkurzacza centralnegotynkowanie ścian wewnętrznych + osadzenie puszek elektrycznychprzyłącze energetyczneocieplenie i izolacja podłogi na gruncierozprowadzenie ogrzewania podłogowego i podłączenia grzejnikówprzyłacze gazu + montaż zbiornikamontaż pieca i zasobnika - uzbrojenie kotłowniwykonanie dylatacji wylewkiwylewka z plastyfikatorem + zbrojeniemontaż balustrady antresoli, balkonu i schodówmontaż kominkazamontowanie rekuperatoramalowanie ścianmontaż grzejnikówułożenie kafli, biały montażułożenie podłogi pływającej poddasza, okładziny schodów, paneli/parkietumontaż gniazdek elektrycznychmontaż oświetleniauzbrojenie instalacji alarmowejosadzenie drzwi wewnętrznychmontaż listew przypodłogowychosadzenie parapetów wewnętrznych i zewnętrznychmontaż szaf garderobymontaż mebli kuchennych + AGDmontaż karniszy WYKOŃCZENIE ZEWNĘTRZNEocieplenie budynku + czerpnia powietrzatynki zewnętrznemontaż i malowanie podbitkimontaż rynien spustowychmontaż okiennicmontaż płyt osb poddasza garażumontaż odkurzacza centralnego ZAGOSPODAROWANIE TERENUgeneralne sprzątaniewjazd na działkę, podjazd i chodnikwykonanie tarasubudowa śmietnikapołożenie kafli na gankumarkizaścieżki ogrodoweoświetlenie zewnętrzneinstalacja nawadniająca ogroduzagospodarowanie ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 14.01.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 tak, zgadza sie. tak to jest jak sie szuka nie od poczatku zapozycze sobie kawalek ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 14.01.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 musze iść na Komisję nie wiem czy będziecie jak wrócę buxka mnie pewnie nie będzie. Zaraz do domku spadam Kawika, gdzie Ty pracujesz, ze na komisje chadzasz? To ta śledcza do spraw hazardu, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.01.2010 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 tak, zgadza sie. tak to jest jak sie szuka nie od poczatku zapozycze sobie kawalek ok? jak najbardziej samoobsługuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts