kamlotek 01.05.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 my za 184 m2 dachówki ceramicznej roben z membraną,rynnami ocynkowanymi (trzeba pomalować), z blachami do obróbki kominna z 22% vat zapłaciliśmy 14.900. Więc Wam dużo wyliczyli za euronit . Spróbujcie w Robenie bo do nie dawna mieli promocję a za robociznę ile? widzę ze nie macie jeszcze dachówki na dachu-szkoda bo chciałam spytać jak się kładło i robaczyc jak się prezentuje ja tez myślałam o robenie ale słyszałam rożne opinie Jakie opinie -5.000 więźba,membrana -6.000 połozenie dachówki i wstawienie okien Przepraszam anetina,ze tak się u Ciebie "rządzę" Beti,Kris,mimi w razie pytań zapraszam do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.05.2009 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 my za 184 m2 dachówki ceramicznej roben z membraną,rynnami ocynkowanymi (trzeba pomalować), z blachami do obróbki kominna z 22% vat zapłaciliśmy 14.900. Więc Wam dużo wyliczyli za euronit . Spróbujcie w Robenie bo do nie dawna mieli promocję a za robociznę ile? widzę ze nie macie jeszcze dachówki na dachu-szkoda bo chciałam spytać jak się kładło i robaczyc jak się prezentuje ja tez myślałam o robenie ale słyszałam rożne opinie Jakie opinie -5.000 więźba,membrana -6.000 połozenie dachówki i wstawienie okien Przepraszam anetina,ze tak się u Ciebie "rządzę" Beti,Kris,mimi w razie pytań zapraszam do mnie rządź się to są kwoty za samą robociznę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.05.2009 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 ps. dlaaaaaaaaaczego mi fotki uciekły ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.05.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Cześć piękna nieznajoma...................... jak mnie tutaj dawno nie było........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 04.05.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 my za 184 m2 dachówki ceramicznej roben z membraną,rynnami ocynkowanymi (trzeba pomalować), z blachami do obróbki kominna z 22% vat zapłaciliśmy 14.900. Więc Wam dużo wyliczyli za euronit . Spróbujcie w Robenie bo do nie dawna mieli promocję a za robociznę ile? widzę ze nie macie jeszcze dachówki na dachu-szkoda bo chciałam spytać jak się kładło i robaczyc jak się prezentuje ja tez myślałam o robenie ale słyszałam rożne opinie Jakie opinie -5.000 więźba,membrana -6.000 połozenie dachówki i wstawienie okien Przepraszam anetina,ze tak się u Ciebie "rządzę" Beti,Kris,mimi w razie pytań zapraszam do mnie rządź się to są kwoty za samą robociznę ??? Tak sama robocizna ,a co przepłacam? Znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.05.2009 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Cześć piękna nieznajoma...................... jak mnie tutaj dawno nie było........... witam nadrabiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.05.2009 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 my za 184 m2 dachówki ceramicznej roben z membraną,rynnami ocynkowanymi (trzeba pomalować), z blachami do obróbki kominna z 22% vat zapłaciliśmy 14.900. Więc Wam dużo wyliczyli za euronit . Spróbujcie w Robenie bo do nie dawna mieli promocję a za robociznę ile? widzę ze nie macie jeszcze dachówki na dachu-szkoda bo chciałam spytać jak się kładło i robaczyc jak się prezentuje ja tez myślałam o robenie ale słyszałam rożne opinie Jakie opinie -5.000 więźba,membrana -6.000 połozenie dachówki i wstawienie okien Przepraszam anetina,ze tak się u Ciebie "rządzę" Beti,Kris,mimi w razie pytań zapraszam do mnie rządź się to są kwoty za samą robociznę ??? Tak sama robocizna ,a co przepłacam? Znowu trudno mi powiedzieć, jakie są ceny np. u was za wieźbę - u mnie 1900 zł za położenie balachodachówki - trudno mi powiedzieć, ale podobno zmieszczę się w kwocie około 2,5 tys. zł a okna - dachowe chyba chodzi - nie posiadam bo normalne, to oczywiście w cenie jest montaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.05.2009 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 czy w dzienniku widać moje fotki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 04.05.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Te z 29.04(środa) są widoczne, a co? Nie widzisz ich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.05.2009 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Te z 29.04(środa) są widoczne, a co? Nie widzisz ich? no własnie ja żadnych zdjęć nie widzę ale może informatyk zablokował mi galerię wrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 04.05.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Być może,oni wszystko wiedzą,widzą, jak w Matrixie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.05.2009 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.05.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 anetinko...bardzo ci dziękuję... jestem ci dłużna dobre winko:) Drzewo z nadleśnictwa załatwione, tartak też...i całość wyjdzie mi połowę taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.05.2009 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 anetinko...bardzo ci dziękuję... jestem ci dłużna dobre winko:) Drzewo z nadleśnictwa załatwione, tartak też...i całość wyjdzie mi połowę taniej no widzisz cieszę się, że rady się przydały a teraz ... zyczę miłego i szybkiego malowania, a właściwie konserwowania, czy jak to się zwie no i pieknej na to pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.05.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 anetinko...bardzo ci dziękuję... jestem ci dłużna dobre winko:) Drzewo z nadleśnictwa załatwione, tartak też...i całość wyjdzie mi połowę taniej no widzisz cieszę się, że rady się przydały a teraz ... zyczę miłego i szybkiego malowania, a właściwie konserwowania, czy jak to się zwie no i pieknej na to pogody \ mówisz o impregnacji? Ja to będe robiła bezpośrednio z tartaku...dostałam dobrącenę i zdecydowałam się na obróbkę z impregnacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.05.2009 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 mówisz o impregnacji? Ja to będe robiła bezpośrednio z tartaku...dostałam dobrącenę i zdecydowałam się na obróbkę z impregnacją no to fajnie cieszę się, że daliście radę zaoszczędzić na kasie jest oszczędność a jakoś - ta sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.05.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 mówisz o impregnacji? Ja to będe robiła bezpośrednio z tartaku...dostałam dobrącenę i zdecydowałam się na obróbkę z impregnacją no to fajnie cieszę się, że daliście radę zaoszczędzić na kasie jest oszczędność a jakoś - ta sama Tartaki się cenią.... byłam u jedego faceta (właściciela tartaku)...złoto na szyji, złoto na rękach.... i patrzy na mnie...opłaca sie Pani oszczędzać 5 tyś...a tyle bieganiny... Odparłam ,że mogę pobiegać za 5 tyś...to będzie najdroższy bieg... odwróciłam się i wyszłam..... Bezczelność.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.05.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 za taką oszczędnością to i ja biegam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 04.05.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 my za 184 m2 dachówki ceramicznej roben z membraną,rynnami ocynkowanymi (trzeba pomalować), z blachami do obróbki kominna z 22% vat zapłaciliśmy 14.900. Więc Wam dużo wyliczyli za euronit . Spróbujcie w Robenie bo do nie dawna mieli promocję a za robociznę ile? widzę ze nie macie jeszcze dachówki na dachu-szkoda bo chciałam spytać jak się kładło i robaczyc jak się prezentuje ja tez myślałam o robenie ale słyszałam rożne opinie Jakie opinie -5.000 więźba,membrana -6.000 połozenie dachówki i wstawienie okien Przepraszam anetina,ze tak się u Ciebie "rządzę" Beti,Kris,mimi w razie pytań zapraszam do mnie rządź się to są kwoty za samą robociznę ??? Tak sama robocizna ,a co przepłacam? Znowu trudno mi powiedzieć, jakie są ceny np. u was za wieźbę - u mnie 1900 zł za położenie balachodachówki - trudno mi powiedzieć, ale podobno zmieszczę się w kwocie około 2,5 tys. zł a okna - dachowe chyba chodzi - nie posiadam bo normalne, to oczywiście w cenie jest montaz Podziwiam i się dziwię , co u Was tak wszystko tanio wychodzi????? gdzie Wy budujecie???? normalnie wychodzi na to że ja a wszystko przepłacam to jakaś porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 04.05.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 anetina mam pytanie. Patrze i patrzę na zdjecia całego domu i cos mi nie pasuje. Przepraszam,nie zrozum mnie źle,ale czy twój cieśla nie zepsuł Wam więźby ? Bo mi wydaje sie lekko przekrzywiona w stronę garażu. Ale być może się mylę i tak ma być. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts