anetina 20.01.2010 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 ja nawet o ogrodzie nie chcę mysleć muszę jeszcze w jakiś sposób skombinowac kasę na ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 20.01.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 O to to ot. My właśnei załatwiamy dobranie kredytu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 20.01.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 :D nie ale juz bliżej jeszcze nieco na dół i w lewo nie ma to jak zgadywanki zrobić z samego rana Tresta błogie? wiesz ja mam męża z tamtych okolic :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 20.01.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Cześć kochane jeżeli chodzi o spotkanie z hydraulikiem to odbyło się dziś, wczoraj nie dojechał powiedziałam mu co myślę o jego zachowaniu i o tym że spartaczył pewne rzeczy, powiedziałam że czuję się oszukana oraz że z żadną ekipą nie miałam takich problemów jak z nim, zaczął się tłumaczyć że on na zewnątrz robi i że nie może odbierać bo upaprany i że ręce zgrabiałe od mrozu i takie tam różne-normalnie szlak mnie trafiał jak tego słuchałam miał któraś z was takiego "magika"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 20.01.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Cześć kochane jeżeli chodzi o spotkanie z hydraulikiem to odbyło się dziś, wczoraj nie dojechał powiedziałam mu co myślę o jego zachowaniu i o tym że spartaczył pewne rzeczy, powiedziałam że czuję się oszukana oraz że z żadną ekipą nie miałam takich problemów jak z nim, zaczął się tłumaczyć że on na zewnątrz robi i że nie może odbierać bo upaprany i że ręce zgrabiałe od mrozu i takie tam różne-normalnie szlak mnie trafiał jak tego słuchałam miał któraś z was takiego "magika"? U mnie też hydraulik nawalił:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 20.01.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Anetina, jak ciacho? Upieczone? Bananowy gniot właśnie u mnie stygnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.01.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 witam, przychodzę z rewizytą już od dawna śledzę Wasze postępy budowlane i szczególnie trzymam kciuki za pomyslne budowanie:) my w naszym domku też wiele rzeczy robimy sami i tak jak Wy mamy nadzieje wybudować domek taniej niż inni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.01.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Kochana u was to już pięknie domek wygląda, samo najprzyjemniejsze zostało:)meblowanie, dopieszczanie, ojj kiedy my bedziemy na takim etapie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.01.2010 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 O to to ot. My właśnei załatwiamy dobranie kredytu:D no to trzymam mocno kciuki, by się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.01.2010 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Cześć kochane jeżeli chodzi o spotkanie z hydraulikiem to odbyło się dziś, wczoraj nie dojechał powiedziałam mu co myślę o jego zachowaniu i o tym że spartaczył pewne rzeczy, powiedziałam że czuję się oszukana oraz że z żadną ekipą nie miałam takich problemów jak z nim, zaczął się tłumaczyć że on na zewnątrz robi i że nie może odbierać bo upaprany i że ręce zgrabiałe od mrozu i takie tam różne-normalnie szlak mnie trafiał jak tego słuchałam miał któraś z was takiego "magika"? a idź nie cierpię takich ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.01.2010 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 :D nie ale juz bliżej jeszcze nieco na dół i w lewo nie ma to jak zgadywanki zrobić z samego rana Tresta błogie? wiesz ja mam męża z tamtych okolic :D hihihi nie jeszcze w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.01.2010 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 U mnie też hydraulik nawalił:/ eh ci fachowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.01.2010 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Anetina, jak ciacho? Upieczone? Bananowy gniot właśnie u mnie stygnie nie zrobiłam normalnie nie mam kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 21.01.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Anetina, jak ciacho? Upieczone? Bananowy gniot właśnie u mnie stygnie nie zrobiłam normalnie nie mam kiedy szkoda Ja wracam wczesnie z pracy. Zakupy, po ALe do szkoły i przewaznie w oklicy 15-tej jestem w domu. Wczoraj spacer z chłopakami, drugi obiadek im później grzałam bo słabo jedli przed spacerem. Był czas na czytanie, na upieczenie ciasta. I jeszcze znajomi wpadli na kawe wieczorkiem jak szarańcza oglądała bajki przed snem. I z jednej strony nie nawidze rano wstawać ale ma to tez swoje dobre strony. A ostatnio jak wracam do domu jest jasno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.01.2010 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 witam, przychodzę z rewizytą już od dawna śledzę Wasze postępy budowlane i szczególnie trzymam kciuki za pomyslne budowanie:) my w naszym domku też wiele rzeczy robimy sami i tak jak Wy mamy nadzieje wybudować domek taniej niż inni. witam i zapraszam ponownie no właśnie swoimi rękoma wychodzi znacznie taniej niestety odbywa się to kosztem wielu innych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.01.2010 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Kochana u was to już pięknie domek wygląda, samo najprzyjemniejsze zostało:) meblowanie, dopieszczanie, ojj kiedy my bedziemy na takim etapie... szybko zleci i u was zobaczysz a takie dopieszczanie - ja tego nie cierpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.01.2010 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Anetina, jak ciacho? Upieczone? Bananowy gniot właśnie u mnie stygnie nie zrobiłam normalnie nie mam kiedy szkoda Ja wracam wczesnie z pracy. Zakupy, po ALe do szkoły i przewaznie w oklicy 15-tej jestem w domu. Wczoraj spacer z chłopakami, drugi obiadek im później grzałam bo słabo jedli przed spacerem. Był czas na czytanie, na upieczenie ciasta. I jeszcze znajomi wpadli na kawe wieczorkiem jak szarańcza oglądała bajki przed snem. I z jednej strony nie nawidze rano wstawać ale ma to tez swoje dobre strony. A ostatnio jak wracam do domu jest jasno no ja w domu w tygodniu to dopiero w okolicach 17-18 więc obiadokolacja, kapiel i spanie inwestorka a póxniej ja na działkę powrót przygotowanie na kolejny dzień wszystkiego, bądź rano jeszcze niedawno było sporo czasu do swiąt a teraz już prawie miesiac po czas zaiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 21.01.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 jeszcze troche i następne Święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 21.01.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 jak przyjedziecie to upiekę Wam to ciasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.01.2010 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 jeszcze troche i następne Święta ta i denerwuj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts