Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do naszego domku

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć kochane :lol:

jeżeli chodzi o spotkanie z hydraulikiem to odbyło się dziś, wczoraj nie dojechał :-?

powiedziałam mu co myślę o jego zachowaniu i o tym że spartaczył pewne rzeczy, powiedziałam że czuję się oszukana oraz że z żadną ekipą nie miałam takich problemów jak z nim,

zaczął się tłumaczyć że on na zewnątrz robi i że nie może odbierać bo upaprany i że ręce zgrabiałe od mrozu i takie tam różne-normalnie szlak mnie trafiał jak tego słuchałam :evil:

miał któraś z was takiego "magika"?

jeżeli chodzi o spotkanie z hydraulikiem to odbyło się dziś, wczoraj nie dojechał :-?

powiedziałam mu co myślę o jego zachowaniu i o tym że spartaczył pewne rzeczy, powiedziałam że czuję się oszukana oraz że z żadną ekipą nie miałam takich problemów jak z nim,

zaczął się tłumaczyć że on na zewnątrz robi i że nie może odbierać bo upaprany i że ręce zgrabiałe od mrozu i takie tam różne-normalnie szlak mnie trafiał jak tego słuchałam :evil:

U mnie też hydraulik nawalił:/

a idź

nie cierpię takich ludzi :(

Anetina, jak ciacho? Upieczone?

Bananowy gniot właśnie u mnie stygnie :wink:

nie zrobiłam :(

normalnie nie mam kiedy :(

szkoda :(

Ja wracam wczesnie z pracy. Zakupy, po ALe do szkoły i przewaznie w oklicy 15-tej jestem w domu.

Wczoraj spacer z chłopakami, drugi obiadek im później grzałam bo słabo jedli przed spacerem. Był czas na czytanie, na upieczenie ciasta. I jeszcze znajomi wpadli na kawe wieczorkiem jak szarańcza oglądała bajki przed snem.

I z jednej strony nie nawidze rano wstawać ale ma to tez swoje dobre strony.

A ostatnio jak wracam do domu jest jasno :lol:

witam, przychodzę z rewizytą:) już od dawna śledzę Wasze postępy budowlane i szczególnie trzymam kciuki za pomyslne budowanie:) my w naszym domku też wiele rzeczy robimy sami i tak jak Wy mamy nadzieje wybudować domek taniej niż inni.

witam i zapraszam ponownie :)

no właśnie swoimi rękoma wychodzi znacznie taniej

niestety odbywa się to kosztem wielu innych rzeczy :(

Anetina, jak ciacho? Upieczone?

Bananowy gniot właśnie u mnie stygnie :wink:

nie zrobiłam :(

normalnie nie mam kiedy :(

szkoda :(

Ja wracam wczesnie z pracy. Zakupy, po ALe do szkoły i przewaznie w oklicy 15-tej jestem w domu.

Wczoraj spacer z chłopakami, drugi obiadek im później grzałam bo słabo jedli przed spacerem. Był czas na czytanie, na upieczenie ciasta. I jeszcze znajomi wpadli na kawe wieczorkiem jak szarańcza oglądała bajki przed snem.

I z jednej strony nie nawidze rano wstawać ale ma to tez swoje dobre strony.

A ostatnio jak wracam do domu jest jasno :lol:

no ja w domu w tygodniu to dopiero w okolicach 17-18

więc obiadokolacja, kapiel i spanie inwestorka

a póxniej ja na działkę

powrót przygotowanie na kolejny dzień wszystkiego, bądź rano

jeszcze niedawno było sporo czasu do swiąt

a teraz już prawie miesiac po :(

czas zaiwania :(