Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do naszego domku

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wstajemy, wstajemy! :wink:

wstajem wstajem

ale coś dzisiaj licho się czujem :(

chyba coś mnie będzie brało :(

marzy mi się o spaniu

o najchętniej wyjeżdzie bez myślenia o czymkolwiek

nie ma mowy o żadnym braniu.

Ja na wszelkie choróbska biore modafen bo można prowadzić samochów a ja zwykle musze być na chodzie :wink:

Moze gorące winko wystarczy albo piwko z miodem? :wink:

marzy mi się o spaniu

to tak jak mi, trzeba mi odpoczynku, oderwania się od tego kołowrotka, moja córcia kończy za 2 dni 4 lata i dziś uświadomiłam sobie że od 4 lat nie miałam ŻADNEJ!!! przespanej nocy.

o rany. Zadnej?

Ja od trzech lat podobnie ale kilka nocy bym zliczyła, choćby takie gdzie byłam na szkoleniu :wink:

I wtym roku w sierpniu na rocznicy ślubu- dwa dni daleko od domu :D

Wyjedź gdzieś kobieto, koniecznie. Przespij się u mamy, u kolezanki. Gdzies gdzie nikt w nocy nie zechce piciu, siusiu, przytul. Może pisze jak wyrodna matka ale to nam sie po prostu nalezy. Choćby raz w roku dwa dni odpoczynku od kieratu :evil:

ja nie jeżdżę na szkolenia, u mamy mieszkam, a znaleźć chwilkę żeby się gdzieś wyrwać też niełatwo, nawet jak na parę godz wyskoczę gdzieś sama to aby bez przerwy telefon gdzie rajstopki, gdzie szalik, co na podwieczorek, jaki płyn do kąpieli i tak w kółko, czasem zastanawiam się co by było jakbym na tydzień wyjechała..

ja nie jeżdżę na szkolenia, u mamy mieszkam, a znaleźć chwilkę żeby się gdzieś wyrwać też niełatwo, nawet jak na parę godz wyskoczę gdzieś sama to aby bez przerwy telefon gdzie rajstopki, gdzie szalik, co na podwieczorek, jaki płyn do kąpieli i tak w kółko, czasem zastanawiam się co by było jakbym na tydzień wyjechała..

to nie wiesz, ze o telefonie się zapomina :roll: :wink:

Spróbuj kiedyś przeciąć pępowine :wink:

Wstajemy, wstajemy! :wink:

wstajem wstajem

ale coś dzisiaj licho się czujem :(

chyba coś mnie będzie brało :(

marzy mi się o spaniu

nie ma mowy o żadnym braniu.

Ja na wszelkie choróbska biore modafen bo można prowadzić samochów a ja zwykle musze być na chodzie :wink:

Moze gorące winko wystarczy albo piwko z miodem? :wink:

pewnie tak

ale kiedy

i z kim ???????????????????????????????

marzy mi się o spaniu

to tak jak mi, trzeba mi odpoczynku, oderwania się od tego kołowrotka, moja córcia kończy za 2 dni 4 lata i dziś uświadomiłam sobie że od 4 lat nie miałam ŻADNEJ!!! przespanej nocy.

o rany. Zadnej?

Ja od trzech lat podobnie ale kilka nocy bym zliczyła, choćby takie gdzie byłam na szkoleniu :wink:

I wtym roku w sierpniu na rocznicy ślubu- dwa dni daleko od domu :D

Wyjedź gdzieś kobieto, koniecznie. Przespij się u mamy, u kolezanki. Gdzies gdzie nikt w nocy nie zechce piciu, siusiu, przytul. Może pisze jak wyrodna matka ale to nam sie po prostu nalezy. Choćby raz w roku dwa dni odpoczynku od kieratu :evil:

dobrze radzisz koleżance

gorzej niekiedy to zrealizować :(

skad ja to znam?

ale raczej u mnie odwrotnie - to ja non stop dzwonię :D

ale że ja kierowca, więc musiałam się tylko oblizać

no właśnie dlaczego tak jest że z zasady to panowie piją trunki? hm??

u nas niby mąż przeważnie proponuje żebym to ja piła ale taki zawsze smutny że mi go szkoda i pozwalam wypić, w końcu też po całych dniach pracy musi odreagować

ale że ja kierowca, więc musiałam się tylko oblizać

no właśnie dlaczego tak jest że z zasady to panowie piją trunki? hm??

u nas niby mąż przeważnie proponuje żebym to ja piła ale taki zawsze smutny że mi go szkoda i pozwalam wypić, w końcu też po całych dniach pracy musi odreagować

a Ty nie musisz :lol: :wink: