Karollinka 22.01.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 marzy mi się o spaniu o najchętniej wyjeżdzie bez myślenia o czymkolwiek to tak jak mi, trzeba mi odpoczynku, oderwania się od tego kołowrotka, moja córcia kończy za 2 dni 4 lata i dziś uświadomiłam sobie że od 4 lat nie miałam ŻADNEJ!!! przespanej nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.01.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Wstajemy, wstajemy! wstajem wstajem ale coś dzisiaj licho się czujem chyba coś mnie będzie brało marzy mi się o spaniu o najchętniej wyjeżdzie bez myślenia o czymkolwiek nie ma mowy o żadnym braniu. Ja na wszelkie choróbska biore modafen bo można prowadzić samochów a ja zwykle musze być na chodzie Moze gorące winko wystarczy albo piwko z miodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.01.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 marzy mi się o spaniu o najchętniej wyjeżdzie bez myślenia o czymkolwiek to tak jak mi, trzeba mi odpoczynku, oderwania się od tego kołowrotka, moja córcia kończy za 2 dni 4 lata i dziś uświadomiłam sobie że od 4 lat nie miałam ŻADNEJ!!! przespanej nocy. o rany. Zadnej? Ja od trzech lat podobnie ale kilka nocy bym zliczyła, choćby takie gdzie byłam na szkoleniu I wtym roku w sierpniu na rocznicy ślubu- dwa dni daleko od domu Wyjedź gdzieś kobieto, koniecznie. Przespij się u mamy, u kolezanki. Gdzies gdzie nikt w nocy nie zechce piciu, siusiu, przytul. Może pisze jak wyrodna matka ale to nam sie po prostu nalezy. Choćby raz w roku dwa dni odpoczynku od kieratu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.01.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 ja nie jeżdżę na szkolenia, u mamy mieszkam, a znaleźć chwilkę żeby się gdzieś wyrwać też niełatwo, nawet jak na parę godz wyskoczę gdzieś sama to aby bez przerwy telefon gdzie rajstopki, gdzie szalik, co na podwieczorek, jaki płyn do kąpieli i tak w kółko, czasem zastanawiam się co by było jakbym na tydzień wyjechała.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.01.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 ja nie jeżdżę na szkolenia, u mamy mieszkam, a znaleźć chwilkę żeby się gdzieś wyrwać też niełatwo, nawet jak na parę godz wyskoczę gdzieś sama to aby bez przerwy telefon gdzie rajstopki, gdzie szalik, co na podwieczorek, jaki płyn do kąpieli i tak w kółko, czasem zastanawiam się co by było jakbym na tydzień wyjechała.. to nie wiesz, ze o telefonie się zapomina Spróbuj kiedyś przeciąć pępowine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.01.2010 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 marzy mi się o spaniu o najchętniej wyjeżdzie bez myślenia o czymkolwiek to tak jak mi, trzeba mi odpoczynku, oderwania się od tego kołowrotka, moja córcia kończy za 2 dni 4 lata i dziś uświadomiłam sobie że od 4 lat nie miałam ŻADNEJ!!! przespanej nocy. żartujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.01.2010 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Wstajemy, wstajemy! wstajem wstajem ale coś dzisiaj licho się czujem chyba coś mnie będzie brało marzy mi się o spaniu o najchętniej wyjeżdzie bez myślenia o czymkolwiek nie ma mowy o żadnym braniu. Ja na wszelkie choróbska biore modafen bo można prowadzić samochów a ja zwykle musze być na chodzie Moze gorące winko wystarczy albo piwko z miodem? pewnie tak ale kiedy i z kim ??????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.01.2010 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 marzy mi się o spaniu o najchętniej wyjeżdzie bez myślenia o czymkolwiek to tak jak mi, trzeba mi odpoczynku, oderwania się od tego kołowrotka, moja córcia kończy za 2 dni 4 lata i dziś uświadomiłam sobie że od 4 lat nie miałam ŻADNEJ!!! przespanej nocy. o rany. Zadnej? Ja od trzech lat podobnie ale kilka nocy bym zliczyła, choćby takie gdzie byłam na szkoleniu I wtym roku w sierpniu na rocznicy ślubu- dwa dni daleko od domu Wyjedź gdzieś kobieto, koniecznie. Przespij się u mamy, u kolezanki. Gdzies gdzie nikt w nocy nie zechce piciu, siusiu, przytul. Może pisze jak wyrodna matka ale to nam sie po prostu nalezy. Choćby raz w roku dwa dni odpoczynku od kieratu dobrze radzisz koleżance gorzej niekiedy to zrealizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.01.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 pewnie tak ale kiedy i z kim ??????????????????????????????? a co lubisz? bardziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.01.2010 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 ja nie jeżdżę na szkolenia, u mamy mieszkam, a znaleźć chwilkę żeby się gdzieś wyrwać też niełatwo, nawet jak na parę godz wyskoczę gdzieś sama to aby bez przerwy telefon gdzie rajstopki, gdzie szalik, co na podwieczorek, jaki płyn do kąpieli i tak w kółko, czasem zastanawiam się co by było jakbym na tydzień wyjechała.. skad ja to znam? ale raczej u mnie odwrotnie - to ja non stop dzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.01.2010 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 pewnie tak ale kiedy i z kim ??????????????????????????????? a co lubisz? bardziej? pifko w zależności o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.01.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 pewnie tak ale kiedy i z kim ??????????????????????????????? a co lubisz? bardziej? pifko w zależności o co chodzi ok. To juz wiem, ze ma być ciasto bananowe, wieczorem pifko. Z sokiem, z miodem czy zimne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.01.2010 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 wiesz, że z miodem jeszcze nie piłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.01.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 wiesz, że z miodem jeszcze nie piłam? a ja ponad 1o lat temu piłam na Gubałówce i było pyszne. W domu mi takie nie wychodzi, za to zawsze poprawia humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.01.2010 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 w górach też chyba próbowałam coś mi się kojarzy, ze mąż miał takie ale że ja kierowca, więc musiałam się tylko oblizać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.01.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 w górach też chyba próbowałam coś mi się kojarzy, ze mąż miał takie ale że ja kierowca, więc musiałam się tylko oblizać u nas odwrotnie, na wyjazdach to raczej Ł. prowadzi. Chyba, ze jedziemy na dwa wozy to ju zinna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.01.2010 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 ja się jako pasażer nie nadaję bo od razu daje znac o sobie choroba lokomocyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.01.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 ale że ja kierowca, więc musiałam się tylko oblizać no właśnie dlaczego tak jest że z zasady to panowie piją trunki? hm?? u nas niby mąż przeważnie proponuje żebym to ja piła ale taki zawsze smutny że mi go szkoda i pozwalam wypić, w końcu też po całych dniach pracy musi odreagować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.01.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 ale że ja kierowca, więc musiałam się tylko oblizać no właśnie dlaczego tak jest że z zasady to panowie piją trunki? hm?? u nas niby mąż przeważnie proponuje żebym to ja piła ale taki zawsze smutny że mi go szkoda i pozwalam wypić, w końcu też po całych dniach pracy musi odreagować a Ty nie musisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.01.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 muszę muszę a jakże tylko ja mam inna pracę, bardziej spokojną i normowany czas pracy i blisko domu więc ja taka wymęczona nie jestem jak on no to jak ma mozliwość troche odreagować to ja jako wyrozumiała żona nie mam nic przeciwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts