Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do naszego domku

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

pewnie ze chciałoby się wyjechać ale zawsze sa ważniejsze wydatki, ja w tym roku wykombinowałam żebysmy pojechali w kwietniu na wakacje :) tłumów nie ma a i ceny niższe, jak mi przyjdzie spędzić kolejny rok bez wyjazdu to nie bede lubiła tej naszej budowy.

ja dlatego swoje dziecko na wakacje puszzczam

tylko niestety, mnie już na nie nie stać :(

:( :( :(

ja z imprezy zadowolona, mała też:)

lubie od czasu do czasu takie zloty bo tak naprawde to nigdy nie ma czasu żeby spotkac sie ze znajomymi i z rodzinka, zjesc cos dobrego i pogadac.

my tez w ubiegłym roku nigdzie nie bylismy, wakacje spedziłam w malinach :-? w tym roku tez tak bedzie wiec chociaz na tydzien musimy wyjechac.

ja z imprezy zadowolona, mała też:)

lubie od czasu do czasu takie zloty bo tak naprawde to nigdy nie ma czasu żeby spotkac sie ze znajomymi i z rodzinka, zjesc cos dobrego i pogadac.

my tez w ubiegłym roku nigdzie nie bylismy, wakacje spedziłam w malinach :-? w tym roku tez tak bedzie wiec chociaz na tydzien musimy wyjechac.

czyli jak najbardziej planować wyjazd :)

u nas by się przydał, może znowu byśmy odnaleźli tą naszą miłość, która gdzieś się tam po drodze zgubiła :(

u nas by się przydał, może znowu byśmy odnaleźli tą naszą miłość, która gdzieś się tam po drodze zgubiła

Anetinka smutne to co piszesz, ale tak to niestety jest, przytłaczają nas problemy z każdej strony i latwo jest zagubic to co najwazniejsze.

Tym bardziej potrzebny wam wyjazd chociaz na wekkend, sami.

Wyjechałam na 15 minut i juz nie mogę za Wami nadąrzyc. :roll:

Ja dzieci co roku zabierałam nad morze w maju. W tym roku jest Ali Komunia, Komunia mojego Chrześniaka. Nie dam rady z wyjazdem. Tym bardzije, ze zawsze musze miec jakies mieszkanko gdzie mogę ugotowac, uprać. A to nigdy nie jest tanio :-?

Anetina, ale do mnie chyba nadal sie wybierasz, co???

wstępnie jak najbardziej

tylko kwestia, nie wiem, jak dokłądnie

bo może się uda i mąż da radę pracę znaleźć, więc on nie pojedzie

samej w takie mrozy z dzioeckiem nie wiem, czy jest sens się ciagnąć - ani pociagiem, ani samochodem

dam znać dokłądnie, jak zobaczymy, jaka za tydzień będzie pogoda