Karollinka 25.01.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 pewnie ze chciałoby się wyjechać ale zawsze sa ważniejsze wydatki, ja w tym roku wykombinowałam żebysmy pojechali w kwietniu na wakacje tłumów nie ma a i ceny niższe, jak mi przyjdzie spędzić kolejny rok bez wyjazdu to nie bede lubiła tej naszej budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Hej siostra jak się czujesz fe te choróbska, feeee poszły precz juz lepiej a jak ty się Siostra czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.01.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Hej siostra jak się czujesz fe te choróbska, feeee poszły precz juz lepiej a jak ty się Siostra czujesz? no jakoś zyję ale mogłoby by lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 wpadłam zyczyć miłego mroźnego poniedziałku jak po wekkendzie? dzięki tak naprawdę jak i przed za dużo na głowie ehhhhhhhhhh a jak tam u was? jak po urodzinkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Aneta, jak po imprezie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 pewnie ze chciałoby się wyjechać ale zawsze sa ważniejsze wydatki, ja w tym roku wykombinowałam żebysmy pojechali w kwietniu na wakacje tłumów nie ma a i ceny niższe, jak mi przyjdzie spędzić kolejny rok bez wyjazdu to nie bede lubiła tej naszej budowy. ja dlatego swoje dziecko na wakacje puszzczam tylko niestety, mnie już na nie nie stać :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Hej siostra jak się czujesz fe te choróbska, feeee poszły precz juz lepiej a jak ty się Siostra czujesz? no jakoś zyję ale mogłoby by lepiej ale widzę, żeś do pracy dotarła czyli lepiej jak oczko? jak plecki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.01.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 oko dobrze plecy - w czwartek do lekarz idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.01.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 ja z imprezy zadowolona, mała też lubie od czasu do czasu takie zloty bo tak naprawde to nigdy nie ma czasu żeby spotkac sie ze znajomymi i z rodzinka, zjesc cos dobrego i pogadac. my tez w ubiegłym roku nigdzie nie bylismy, wakacje spedziłam w malinach w tym roku tez tak bedzie wiec chociaz na tydzien musimy wyjechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 oko dobrze plecy - w czwartek do lekarz idę juz się pogubiłam a nie jutro na fotkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.01.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 oko dobrze plecy - w czwartek do lekarz idę juz się pogubiłam a nie jutro na fotkę? na fotkę jutro do lekarza z fotką w czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 ja z imprezy zadowolona, mała też lubie od czasu do czasu takie zloty bo tak naprawde to nigdy nie ma czasu żeby spotkac sie ze znajomymi i z rodzinka, zjesc cos dobrego i pogadac. my tez w ubiegłym roku nigdzie nie bylismy, wakacje spedziłam w malinach w tym roku tez tak bedzie wiec chociaz na tydzien musimy wyjechac. czyli jak najbardziej planować wyjazd u nas by się przydał, może znowu byśmy odnaleźli tą naszą miłość, która gdzieś się tam po drodze zgubiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 oko dobrze plecy - w czwartek do lekarz idę juz się pogubiłam a nie jutro na fotkę? na fotkę jutro do lekarza z fotką w czwartek coś chyba od rana nie kumam sorry chyba trza kawkę wypić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.01.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 u nas by się przydał, może znowu byśmy odnaleźli tą naszą miłość, która gdzieś się tam po drodze zgubiła Anetinka smutne to co piszesz, ale tak to niestety jest, przytłaczają nas problemy z każdej strony i latwo jest zagubic to co najwazniejsze. Tym bardziej potrzebny wam wyjazd chociaz na wekkend, sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 no potrzebny ale kiedy? juz nie wspominając, że nie ma za co może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 25.01.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Wyjechałam na 15 minut i juz nie mogę za Wami nadąrzyc. Ja dzieci co roku zabierałam nad morze w maju. W tym roku jest Ali Komunia, Komunia mojego Chrześniaka. Nie dam rady z wyjazdem. Tym bardzije, ze zawsze musze miec jakies mieszkanko gdzie mogę ugotowac, uprać. A to nigdy nie jest tanio Anetina, ale do mnie chyba nadal sie wybierasz, co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 wstępnie jak najbardziejtylko kwestia, nie wiem, jak dokłądnie bo może się uda i mąż da radę pracę znaleźć, więc on nie pojedziesamej w takie mrozy z dzioeckiem nie wiem, czy jest sens się ciagnąć - ani pociagiem, ani samochodem dam znać dokłądnie, jak zobaczymy, jaka za tydzień będzie pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 25.01.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ja jak nie czytam w ciągu dnia to potem lektura na cały wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 a wieczorem powinnaś z mężem siedzieć a nie forumować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.01.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 ja mam czas wieczorem na forum tylko jak mąż kąpie małą i siebie, to pół godz mogę usiąść przed kompem a potem jednym i drugim trzeba się zajmować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts