aneta-we 25.01.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 ja mam czas wieczorem na forum tylko jak mąż kąpie małą i siebie, to pół godz mogę usiąść przed kompem a potem jednym i drugim trzeba się zajmować a ja jak wykąpię i położe szarańczę to szybki prysznic i siadam do kompa. I schodzi mi się częto nawet do 23-ciej bo wtedy idę "odsikac" młodzież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 hihihi fajnie zabrzmiało - jednym i drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 ja mam czas wieczorem na forum tylko jak mąż kąpie małą i siebie, to pół godz mogę usiąść przed kompem a potem jednym i drugim trzeba się zajmować a ja jak wykąpię i położe szarańczę to szybki prysznic i siadam do kompa. I schodzi mi się częto nawet do 23-ciej bo wtedy idę "odsikac" młodzież bez pieluch juz sypiają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 25.01.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 hihihi fajnie zabrzmiało - jednym i drugim a ja nie załapałam. A rzeczywiscie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 25.01.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 ja mam czas wieczorem na forum tylko jak mąż kąpie małą i siebie, to pół godz mogę usiąść przed kompem a potem jednym i drugim trzeba się zajmować a ja jak wykąpię i położe szarańczę to szybki prysznic i siadam do kompa. I schodzi mi się częto nawet do 23-ciej bo wtedy idę "odsikac" młodzież bez pieluch juz sypiają ? tak, od Świat. A około 23-ciej idę i na śpiocha im każę sikać. Ledwo biedaki na nogach się trzymają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.01.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 trzeba sie przemeczyc ale jaka to wygoda jak dziecko w pieluchy nie robi, ja nauczyłam Kinie i miala rok i 5 miesiecy i chodziła bez pieluszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 25.01.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 trzeba sie przemeczyc ale jaka to wygoda jak dziecko w pieluchy nie robi, ja nauczyłam Kinie i miala rok i 5 miesiecy i chodziła bez pieluszki. moja ALicja tez tak załapała. A z chłopakami to chyab prawda że zazwyczaj później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 ja mam czas wieczorem na forum tylko jak mąż kąpie małą i siebie, to pół godz mogę usiąść przed kompem a potem jednym i drugim trzeba się zajmować a ja jak wykąpię i położe szarańczę to szybki prysznic i siadam do kompa. I schodzi mi się częto nawet do 23-ciej bo wtedy idę "odsikac" młodzież bez pieluch juz sypiają ? tak, od Świat. A około 23-ciej idę i na śpiocha im każę sikać. Ledwo biedaki na nogach się trzymają no to gratki wielkie dla chłopaków a kwestia wstawania - dzięki temu dłużej i spokojnie śpią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 25.01.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Mięli 2 lata i 3 m-ce jak zaczęłi chodzić bez pieluch i spac w dzień. A 2 i 9 m-cy jak sciągnęłam na noc.Ale jest ok, wpadki sa sporadycznie, w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 25.01.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 [ no to gratki wielkie dla chłopaków a kwestia wstawania - dzięki temu dłużej i spokojnie śpią dzięki. Dłużej? Chyba jednak nie. Między 6-ta a 7-ma sa na nogach na bank. Czasami nawet moge się z nimi przywitac jak wychodze do pracy. Za spokojnym snem tez różnie. Ale to chyba ze względu na alergię. A dziś dali mi pospac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 trzeba sie przemeczyc ale jaka to wygoda jak dziecko w pieluchy nie robi, ja nauczyłam Kinie i miala rok i 5 miesiecy i chodziła bez pieluszki. mój mając tyle, też latał bez pieluchy na działce na jesień jedynie na spacery wróciłam do pieluch - my tylko na długie spacery chodziliśmy, a zimą nie jest przyjemnie dziecku ściagać kombinezonu na dworze i zaraz po 2 urodzinach pampersa wyrzuciliśmy na noc nieco dłuzej miał, bo zasypiał z butlą picia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 [ no to gratki wielkie dla chłopaków a kwestia wstawania - dzięki temu dłużej i spokojnie śpią dzięki. Dłużej? Chyba jednak nie. Między 6-ta a 7-ma sa na nogach na bank. Czasami nawet moge się z nimi przywitac jak wychodze do pracy. Za spokojnym snem tez różnie. Ale to chyba ze względu na alergię. A dziś dali mi pospac bo może ze względu na mrozek tak ładnie śpią a poza tym nie przyjemniej ci, gdy rano dadzą ci buziaki przed wyjśćiem do pracy? ja to uwielbiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 25.01.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 a poza tym nie przyjemniej ci, gdy rano dadzą ci buziaki przed wyjśćiem do pracy? ja to uwielbiałam wszystko fajnie, tylko, że jak tak raniutko się obudza to musze ich exportowac na dół do babci. Babcia zostaje wtedy sama bo niania przychodzi na 8-mą. A jest jeszcze Alicja, która robi więcej rabanu niż ta dwójka. Szkoda mi babci, jak bardzo zalazłaby mi za skórę wole, zeby rano nie musiała miec jazdy na 3 fronty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 no to już rozumiem to niech chłopaki śpią nieco dłużej a Alicję sama idzie do szkoły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 25.01.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 KURDE Mniszków Sulejów ? bardzo bliziutko więcej nie podam no szalałam na dyskotekach w Mniszkowie czy potem Wójcinie. zdrówka zycze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 również znam te zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 25.01.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 no to już rozumiem to niech chłopaki śpią nieco dłużej a Alicję sama idzie do szkoły? idzie kawałek, potem zabiera ja moja koleżanka. Ostatnie dwa tygodnie zawoziłam ją do mojej mamy wieczorem, tam spała i szła sama ale to jakieś 200 m tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 no to jest róznica te 200 m a pasowało jej spanie u babci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 25.01.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 no to jest róznica te 200 m a pasowało jej spanie u babci? az za bardzo. A ja nie che rodziców tak mocno wykorzystywać bo Alicja jest absorbująca. A o tym, ze śpi u babci zadecydowały duże sniegi i mrozy. Koleżanka, która jest w stanie ja zawozić rano do szkoły (bo wiezie swoja córkę z klasy Alicji) nie może wjechac do nas w uliczkę Nie chcę, zeby Ala chodziła po zaspach i mrozie więc woziłam ją codziennie do mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 25.01.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 no to jest róznica te 200 m a pasowało jej spanie u babci? nie wiem czy sie dobrze zrozumiałysmy. Od mojej mamy do szkoły jest jakies 200 m, od nas do szkoły jakies 1 500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts