beti,kris,mimi 25.01.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 trzeba sie przemeczyc ale jaka to wygoda jak dziecko w pieluchy nie robi, ja nauczyłam Kinie i miala rok i 5 miesiecy i chodziła bez pieluszki. to szybciutko moja 8 lutego skończy 16 m-cy i w pieluszce lata jak ją puszczę bez to najpierw narobi w rajty a potem woła sisi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 25.01.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 trzeba sie przemeczyc ale jaka to wygoda jak dziecko w pieluchy nie robi, ja nauczyłam Kinie i miala rok i 5 miesiecy i chodziła bez pieluszki. to szybciutko moja 8 lutego skończy 16 m-cy i w pieluszce lata jak ją puszczę bez to najpierw narobi w rajty a potem woła sisi jeszcze jest malutka. A zobacz, juz wie, ze zrobiła siusiu. Poczekaj do lata, jak jest ciepło to jest o wiele łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 no to jest róznica te 200 m a pasowało jej spanie u babci? az za bardzo. A ja nie che rodziców tak mocno wykorzystywać bo Alicja jest absorbująca. A o tym, ze śpi u babci zadecydowały duże sniegi i mrozy. Koleżanka, która jest w stanie ja zawozić rano do szkoły (bo wiezie swoja córkę z klasy Alicji) nie może wjechac do nas w uliczkę Nie chcę, zeby Ala chodziła po zaspach i mrozie więc woziłam ją codziennie do mamy. czyli najlepsze rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.01.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 koniec pracy na dzis zmykam do domku, nie ma dyrekcji więc można chwile wcześniej sie ulotnić do wieczora dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 25.01.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 koniec pracy na dzis zmykam do domku, nie ma dyrekcji więc można chwile wcześniej sie ulotnić do wieczora dziewczyny Pa, pa. Jak nie padnę przy chłopakach po czytaniu to będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 no to jest róznica te 200 m a pasowało jej spanie u babci? nie wiem czy sie dobrze zrozumiałysmy. Od mojej mamy do szkoły jest jakies 200 m, od nas do szkoły jakies 1 500. dobrze się zrozumiałyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 trzeba sie przemeczyc ale jaka to wygoda jak dziecko w pieluchy nie robi, ja nauczyłam Kinie i miala rok i 5 miesiecy i chodziła bez pieluszki. to szybciutko moja 8 lutego skończy 16 m-cy i w pieluszce lata jak ją puszczę bez to najpierw narobi w rajty a potem woła sisi Beti, twoja już sygnalizuje, a to już krok do przodu poczekaj do maja, a puścisz ją bez pieluszki po dworze i migiem się nauczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 koniec pracy na dzis zmykam do domku, nie ma dyrekcji więc można chwile wcześniej sie ulotnić do wieczora dziewczyny pa korzystaj jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 25.01.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 wszystkie już poszły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 ja jeszcze jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.01.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 ja jeszcze jestem jeszcze ale zaraz idziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 no zaraz się zbieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.01.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 cześć dziewuszki, witam się w mrrroźny poranek, kiedy ta zima sie skończy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 witam podobno mają jeszcze być śniegi i w maju a do końca lutego taka pogoda, jak jest teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.01.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 witam podobno mają jeszcze być śniegi i w maju a do końca lutego taka pogoda, jak jest teraz eeeee tam od czwartku ocieplenie może o jakieś 2 stopnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 a ja słyszałam, że od czwartku wielkie opady śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.01.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ocieplenie powiadacie??ja zamówiłam właśnie dla nas kołdrę podobno bardzo ciepła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ocieplenie powiadacie?? ja zamówiłam właśnie dla nas kołdrę podobno bardzo ciepła:) powinno jedno drugiego grzać a nie kołdra mnie tam ciepło śpie z dzieciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.01.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 witam podobno mają jeszcze być śniegi i w maju a do końca lutego taka pogoda, jak jest teraz no nie. W maju to ALicji Komunia będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.01.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 a ja słyszałam, że od czwartku wielkie opady śniegu odśnieżanie na kalorii spalanie Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts