anetina 26.01.2010 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ale tak słyszałam czyli koniec lutego i wyganiamy na stałe zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.01.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ocieplenie powiadacie?? ja zamówiłam właśnie dla nas kołdrę podobno bardzo ciepła:) powinno jedno drugiego grzać a nie kołdra mnie tam ciepło śpie z dzieciem a mi w nocy nie za ciepło. Za to dziś przed 4-tą rano znalazłam Bartka na dole, przy schodach. Znowu zszedł po ciemku, lunatykuje czy co? Wzięłam go do siebie. Ale ja nie lubię spac z dziećmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.01.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 witam podobno mają jeszcze być śniegi i w maju a do końca lutego taka pogoda, jak jest teraz no nie. W maju to ALicji Komunia będzie ja mam w ostatnią niedzielę kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 a ja słyszałam, że od czwartku wielkie opady śniegu odśnieżanie na kalorii spalanie Super mąż odśnieża ale on nie potrzebuje spalać kalorii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.01.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ocieplenie powiadacie?? ja zamówiłam właśnie dla nas kołdrę podobno bardzo ciepła:) powinno jedno drugiego grzać a nie kołdra mnie tam ciepło śpie z dzieciem a mi w nocy nie za ciepło. Za to dziś przed 4-tą rano znalazłam Bartka na dole, przy schodach. Znowu zszedł po ciemku, lunatykuje czy co? Wzięłam go do siebie. Ale ja nie lubię spac z dziećmi fajnie musiał wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 26.01.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 tu jeszcze dzis nie byłam DZIEŃ DOBRY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 a mi w nocy nie za ciepło. Za to dziś przed 4-tą rano znalazłam Bartka na dole, przy schodach. Znowu zszedł po ciemku, lunatykuje czy co? Wzięłam go do siebie. Ale ja nie lubię spac z dziećmi może lunatykuje a ja uwielbiam spać z dziećmi poprzytulam się do niego, on do mnie jeszcze trochę i chłop dorastając z matką spać nei będzie chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 witam podobno mają jeszcze być śniegi i w maju a do końca lutego taka pogoda, jak jest teraz no nie. W maju to ALicji Komunia będzie ja mam w ostatnią niedzielę kwietnia będziecie wtedy mocno chyba zapracowane wynajmujecie lokal? czy u siebie robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.01.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 powinno jedno drugiego grzać a nie kołdra grzejemy się dopóki nie zasniemy, potam każde odkręca się w swoja stronę i naciąga kołdrę na głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.01.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 witam podobno mają jeszcze być śniegi i w maju a do końca lutego taka pogoda, jak jest teraz no nie. W maju to ALicji Komunia będzie ja mam w ostatnią niedzielę kwietnia będziecie wtedy mocno chyba zapracowane wynajmujecie lokal? czy u siebie robicie? robię u siebie ale przyjdzie znajoma która ugotuje i poda nie chcę mamy obciążać a i sama pewnie głowy to tego nie będę miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 tu jeszcze dzis nie byłam DZIEŃ DOBRY dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.01.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 powinno jedno drugiego grzać a nie kołdra grzejemy się dopóki nie zasniemy, potam każde odkręca się w swoja stronę i naciąga kołdrę na głowę noooo pozycja na dwa misie dupa do dupy i śpi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.01.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 tu jeszcze dzis nie byłam DZIEŃ DOBRY wiesniara ze mnie dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.01.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Przyjęcie pokomunijne będzie w domu. Damy radę. Nie będzie wielu gości- najblizsza rodzina. Tak jak w Święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.01.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 hihi dobre:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 powinno jedno drugiego grzać a nie kołdra grzejemy się dopóki nie zasniemy, potam każde odkręca się w swoja stronę i naciąga kołdrę na głowę my jak coś się nie odwracamy, a jedynie się wtulamy jeszcze mocniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 witam podobno mają jeszcze być śniegi i w maju a do końca lutego taka pogoda, jak jest teraz no nie. W maju to ALicji Komunia będzie ja mam w ostatnią niedzielę kwietnia będziecie wtedy mocno chyba zapracowane wynajmujecie lokal? czy u siebie robicie? robię u siebie ale przyjdzie znajoma która ugotuje i poda nie chcę mamy obciążać a i sama pewnie głowy to tego nie będę miała mnie też się marzy u siebie byłaby kucharka ze swoją jedną czy dwiema pomocami i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.01.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ja też wszystkie imprezy narazie robiłam w domu, ale jak Kinga bedzie szła do komunii to chyba lokal wynajmę. Chociaż pewnie mama z babcią sie nie zgodza bo jak to bez przygotowań, bez gotowania, bez pieczenia urzadzić komunię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.01.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 no umnie troche będzie tych osób 14 dorosłych 6 dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 tu jeszcze dzis nie byłam DZIEŃ DOBRY wiesniara ze mnie dzień dobry wieśniarą to niedługo ja będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts