anetina 05.05.2009 05:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 trudno mi powiedzieć, jakie są ceny np. u was za wieźbę - u mnie 1900 zł za położenie balachodachówki - trudno mi powiedzieć, ale podobno zmieszczę się w kwocie około 2,5 tys. zł a okna - dachowe chyba chodzi - nie posiadam bo normalne, to oczywiście w cenie jest montaz Podziwiam i się dziwię , co u Was tak wszystko tanio wychodzi????? gdzie Wy budujecie???? normalnie wychodzi na to że ja a wszystko przepłacam to jakaś porażka u nas są takie ceny łódzkie poza tym - wykońćzeniówkę już mój tata na czele (dzięki wielkie ) by prowadził dużo u nas odchodzi robocizna, bo i mąż się bardzo podszkolił i ciągle szkoli pod okiem teścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.05.2009 05:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 anetina mam pytanie. Patrze i patrzę na zdjecia całego domu i cos mi nie pasuje. Przepraszam,nie zrozum mnie źle,ale czy twój cieśla nie zepsuł Wam więźby ? Bo mi wydaje sie lekko przekrzywiona w stronę garażu. Ale być może się mylę i tak ma być. Pozdrawiam nie jest zepsuta tak w projekcie mamy - taki schyłek najpierw byłam zła, póxniej doszłam do wniosku, czy wszystko musi być idealnie prosto więc mnie się podoba w warunkach zabudowy wychodziła wysokość, więc żeby jej nie przekraczać, nic nie podwyższaliśmy - a wtedy by się wyprostowało a po drugie - jest błąd na priojekcie dotyczący dachu - łączenie obu dachów dobre i spec oko dojrzy mnie tam to nie przeszkadza, a podobno blachą się to zniweluje ale ... gratuluję spostrzegawczosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.05.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Nie.....dach jest dobrze zrobiony. Widać na zdjęciu domku i na rzutach elewacji, że dach odstrony garażu ma inny kąt...Niewyobrażalnie tanio ci to wszytsko wychodzi.... mnie stan surowy zamknięty wyniesie 140 tyś.... z dachówką, oknami i rynną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.05.2009 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 coś tam jest nieco inaczej z dachem - ale nie wina roboty, tylko projektu ale mnie tam to nie przeszkadza czyli mnie SSZ powinien wynieść coś około 85-90 tys. zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 05.05.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Niewyobrażalnie tanio ci to wszytsko wychodzi.... mnie stan surowy zamknięty wyniesie 140 tyś.... z dachówką, oknami i rynną. ja mam podobnie, nie wiem jak anetina to robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.05.2009 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Niewyobrażalnie tanio ci to wszytsko wychodzi.... mnie stan surowy zamknięty wyniesie 140 tyś.... z dachówką, oknami i rynną. ja mam podobnie, nie wiem jak anetina to robi dlatego wszyscy mówią, żem wariatka i nie da się tego osiągnąć szczerze - nie stać mnie na dom za 300 tys. zł ba, nie stać mnie nawet na dom za 200 tys. zł więc ... robimy własnymi siłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.05.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 To Ty też w tym klubie własnosiłowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.05.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 To Ty też w tym klubie własnosiłowych? tak inaczej - co za satysfakcja z wybudowanego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 05.05.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 To Ty też w tym klubie własnosiłowych? tak inaczej - co za satysfakcja z wybudowanego domku po części to i racja, ale jak się nie umie nic robić, a nie chce się nic spieprzyć to chyba lepiej wziąć fachowców tak jak w naszej sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.05.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 ja mam wielki plus w postaci mojego taty zajmuje się wykończeniówką i wszystkim innym męża przy tym nauczył co nieco i dalej uczy tak że koszty robocizny u nas nieco inaczej się rozpatrują co prawda - nieco dłużej czasowo może, bo jednak pracować też trzeba ale jednak własnymi rękoma - wtedy mamy wiarę, że ta jakość wykonania to prawdziwa jakość a zatrudniliśmy na razie tylko murarzy do ścian - to już wiem, co spier.... kominy więc tato sam dokończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 06.05.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Hello Ale macie tempo, BRAWO!!! Domek śliczniutki. A dokładnie gdzie się budujecie? Kibicuję nadal. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.05.2009 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 dzięki nieco postępy poszły do przodu chyba powoli zaległości czas nadrobić ale nie dzisiaj od Łodzi jakieś 60 km w stronę południa równiez pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 06.05.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Zatem czekam z niecierpliwością Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.05.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Tak sobie zajrzałam, dzień dobry powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.05.2009 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 witam i ja w ten piękny poranek wczoraj było brzydko, a dzisiaj jest pięknie alektryka więc pójdzie u nas dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.05.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.05.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 dzień dobry i co tam na budowie się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.05.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 dzień dobry i co tam na budowie się dzieje?na razie zmuła... czekam na robienie schodów i na więźbę Po niedzieli znowu sie zacznie..... Teraz mam spokój, bo przygotowujemy się do Komuni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.05.2009 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 teraz w niedzielę macie komunię? widziałam listę jedzenia sami w domu robicie? mi się marzy komunia w domu własnym w ogrodzie ale to mnie czeka dopiero za 3 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.05.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 teraz w niedzielę macie komunię? widziałam listę jedzenia sami w domu robicie? mi się marzy komunia w domu własnym w ogrodzie ale to mnie czeka dopiero za 3 lata Ja kolejną Komunie mam za 5 lat, więc na pewno zrobię ją w ogrodzie... teraz jesteśmy zdani na teściową , która dysponuje większym mieszkankiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts