anetina 26.01.2010 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 no własnie u nas nie ma szkoły z metodo helen dorn, trzeba by wozić ją do większego miasta, może jak bedzie chodzila do przedszkola to na zmiane z innymi mamami bedziemy odwozic bo narazie to bylby problem, ale juz od wakacji bedzie chodzila prywatnie na angielski a w przedszkolu tez bym chciala zeby chetnie uczestniczyla w zajeciach dodatkowych. jak narazie to basen i narty z nami. mój narty też uwielbia a prywatnie na angielski gdzieś konkretnie? HD proponuję ale dla młodszych dzieci, nie już takich jak 4-5 latek one w inny sposób się już uczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 a poza chodzi na basen i na karate w przedszkolu zreszta też mają basen basen to jest super. Niestety u nas tylko chlorowany a przy Alicji problemach ze skóra (szczególnie jak nasila się objawy AZS) nie ma mowy o basenie a chłopaki mogą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 od wczoraj zaczęłąm ćwiczyć 6 weidera ale nie mam żadnego motywizatora, więc moze tu mi dziewczyny pomożecie działać? ćwiczę to: http://asiula.files.wordpress.com/2009/09/6-weidera-cwiczenia-na-miesnie-brzucha.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 25.01. - I dzień 6weidera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.01.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 a poza chodzi na basen i na karate w przedszkolu zreszta też mają basen basen to jest super. Niestety u nas tylko chlorowany a przy Alicji problemach ze skóra (szczególnie jak nasila się objawy AZS) nie ma mowy o basenie a chłopaki mogą? Bartosz ma najgorsze problemy, najmniejsze Krzyś. Na basen ich nie zabierałam, bo jest tylko u nas ten jeden, taki szkolny, z chlorowaną woda. Także kąpią sie tylko w wannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 dzisiaj jest 26.01. - II dzień 6weidera ale zrobię ćwiczenia wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Bartosz ma najgorsze problemy, najmniejsze Krzyś. Na basen ich nie zabierałam, bo jest tylko u nas ten jeden, taki szkolny, z chlorowaną woda. Także kąpią sie tylko w wannie to wszystko związane jest z uczuleniem na białko, mleko? jest to chyba sporo uciążliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.01.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Bartosz ma najgorsze problemy, najmniejsze Krzyś. Na basen ich nie zabierałam, bo jest tylko u nas ten jeden, taki szkolny, z chlorowaną woda. Także kąpią sie tylko w wannie to wszystko związane jest z uczuleniem na białko, mleko? jest to chyba sporo uciążliwe? na początku najgorzej było z dietą: najpierw ja potem dzieciaki. Teraz to ta skóra, codziennie pielęgnacja, smarowanie po każdej kąpieli. I jak jest pogorszenie (często nie wiem nawet po czym ) to źle śpią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.01.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ja będę ćwiczyć jak z plecami dowiem się co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 fajne deski do krojenia http://www.joemonster.org/art/13258/Nietypowe_deski_do_krojenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.01.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 nie nadążam za Wami ide na Komisję wrócę to kliknę, jak jeszcze będziecie chciały ze mną pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Bartosz ma najgorsze problemy, najmniejsze Krzyś. Na basen ich nie zabierałam, bo jest tylko u nas ten jeden, taki szkolny, z chlorowaną woda. Także kąpią sie tylko w wannie to wszystko związane jest z uczuleniem na białko, mleko? jest to chyba sporo uciążliwe? na początku najgorzej było z dietą: najpierw ja potem dzieciaki. Teraz to ta skóra, codziennie pielęgnacja, smarowanie po każdej kąpieli. I jak jest pogorszenie (często nie wiem nawet po czym ) to źle śpią. czyli jak lunatykuje, też może oznqaczać, ze coś wcześniej zjadł nie takiego? a chłopaki pilnują tego, co mogą jeść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 nie nadążam za Wami ide na Komisję wrócę to kliknę, jak jeszcze będziecie chciały ze mną pogadać chcą gadać z tobą pytałam się wcześniej o fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ja będę ćwiczyć jak z plecami dowiem się co i jak a bolą teraz? daj znać, jak wrócisz z komisji a na jaką komisję ty idziesz? odnośnie pleców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.01.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 u nas też problemy skórne, w zimie sie nasilaja bo suche powietrze, a co do ćwiczeń to ja nie mam zapału, cierpliwości i zwykle słomiany zapał, a wogóle to mi trzeba przytyć ze 3 kg:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.01.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ja będę ćwiczyć jak z plecami dowiem się co i jak a bolą teraz? daj znać, jak wrócisz z komisji a na jaką komisję ty idziesz? odnośnie pleców? nieeee w robocie bolą, france Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.01.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ja będę ćwiczyć jak z plecami dowiem się co i jak a bolą teraz? daj znać, jak wrócisz z komisji a na jaką komisję ty idziesz? odnośnie pleców? eee, chyba nie. Kawika zawsze zapisuje o czym ludzie gadaja. Tak KAwika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 u nas też problemy skórne, w zimie sie nasilaja bo suche powietrze, a co do ćwiczeń to ja nie mam zapału, cierpliwości i zwykle słomiany zapał, a wogóle to mi trzeba przytyć ze 3 kg:) samochwała odnośnie wagi a odnosnie alergii, coś dużo dzieci chorują na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.01.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 a chłopaki pilnują tego, co mogą jeść? wiedza co mogą. Jak leżą ciastka, wafelki czy Alicja je jogurt to wiedzą, ze to nie dla nich. Nie ma problemu, mają swoje jedzonko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ja będę ćwiczyć jak z plecami dowiem się co i jak a bolą teraz? daj znać, jak wrócisz z komisji a na jaką komisję ty idziesz? odnośnie pleców? nieeee w robocie bolą, france biedactwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts