anetina 26.01.2010 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ja będę ćwiczyć jak z plecami dowiem się co i jak a bolą teraz? daj znać, jak wrócisz z komisji a na jaką komisję ty idziesz? odnośnie pleców? eee, chyba nie. Kawika zawsze zapisuje o czym ludzie gadaja. Tak KAwika? no wiem ale zwątpiłam myslałam, ze może jednak z plecami idzie jak ta fotka pleców wyszła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 a chłopaki pilnują tego, co mogą jeść? wiedza co mogą. Jak leżą ciastka, wafelki czy Alicja je jogurt to wiedzą, ze to nie dla nich. Nie ma problemu, mają swoje jedzonko. dobrze, ze sami przestrzegają fajne z nich pewnie chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.01.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 a chłopaki pilnują tego, co mogą jeść? wiedza co mogą. Jak leżą ciastka, wafelki czy Alicja je jogurt to wiedzą, ze to nie dla nich. Nie ma problemu, mają swoje jedzonko. dobrze, ze sami przestrzegają fajne z nich pewnie chłopaki Krzysiek to juz się cwany robi bo wie, że dam mu spróbowac po trochu różnych rzeczy. Nawet nasza Pani Doktor powiedziała, ze dieta nie może być gorsza niż choroba wiec po troszku u Krzyśka próbujemy. Ale przeważnei i tak ma zmiany, małe - ale ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 miejmy nadzieje, ze szybko z tego wyrosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.01.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 miejmy nadzieje, ze szybko z tego wyrosną no nie wiem. Ja w wyrastanie nie wierzę. Alicja do tej pory ma zmiany po czekoladzie, nabiale, miodzie. Jak nie je tego duzo to jest w miare ale jak przesadzi to skóra w łokciach wygląda fatalnie. A i wokół ust tez zawsze sucha i spierzchnieta. Chciałabym liczyc na cud ale brak mi wiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.01.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 samochwała odnośnie wagi wiecie dziewczyny po ciąży tak schudłam że aż nieładnie wyglądam i trzeba mi było z 5kg przytyć, 2 już się udało po świętach to jeszcze 3 i będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.01.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 samochwała odnośnie wagi wiecie dziewczyny po ciąży tak schudłam że aż nieładnie wyglądam i trzeba mi było z 5kg przytyć, 2 już się udało po świętach to jeszcze 3 i będzie ok. to znajdziesz osoby które z chęcią Ci oddadza i wiele więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 miejmy nadzieje, ze szybko z tego wyrosną no nie wiem. Ja w wyrastanie nie wierzę. Alicja do tej pory ma zmiany po czekoladzie, nabiale, miodzie. Jak nie je tego duzo to jest w miare ale jak przesadzi to skóra w łokciach wygląda fatalnie. A i wokół ust tez zawsze sucha i spierzchnieta. Chciałabym liczyc na cud ale brak mi wiary trzeba zawsze mieć nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.01.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ja wiem, nie powinnam się wychylać z tą moją waga ale nie podobają mi sie takie chudzinki a przeciez chodzi o to żeby czuć się dobrze w swoim ciele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 samochwała odnośnie wagi wiecie dziewczyny po ciąży tak schudłam że aż nieładnie wyglądam i trzeba mi było z 5kg przytyć, 2 już się udało po świętach to jeszcze 3 i będzie ok. po porodzie też masę schudłam byłam o wiele szczuplejsza niż przed ciążą ale niestety trochę to później nadrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 samochwała odnośnie wagi wiecie dziewczyny po ciąży tak schudłam że aż nieładnie wyglądam i trzeba mi było z 5kg przytyć, 2 już się udało po świętach to jeszcze 3 i będzie ok. to znajdziesz osoby które z chęcią Ci oddadza i wiele więcej jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ja wiem, nie powinnam się wychylać z tą moją waga ale nie podobają mi sie takie chudzinki a przeciez chodzi o to żeby czuć się dobrze w swoim ciele ja się czuję dobrze facetom się podoba, więc ... gorzej z ubraniem sobie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.01.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 no własnie razem z utratą wagi zaczełam odczuwać inne problemy zdrowotne i muszę powiedzieć że dopiero w ubiegłym roku wyniki badań były ok, no ale moja gwiazda jak się urodziła ważyła 4,360 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 no ładnie ci wazyła i to w dodatku jako dziewczynka a długa była? mój był tylko 4 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.01.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 no ładnie ci wazyła i to w dodatku jako dziewczynka a długa była? mój był tylko 4 kg o rany, jakie wagi Moja Alicja 3305 g, a chłopaki 2940 g i 2935 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.01.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 58 cm długa, myślałam że umrę jak ja rodziłam, ja raczej z tych drobnych kobitek, a ona taka baba:) skończyło się cesarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 jak na bliżniaki to piękne wagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.01.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 58 cm długa, myślałam że umrę jak ja rodziłam, ja raczej z tych drobnych kobitek, a ona taka baba:) skończyło się cesarka czyli najpierw Cię wymęczyli a na koniec pokroili. Ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.01.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 jak na bliżniaki to piękne wagi po mamusi http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/hahaha.gif http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/hahaha.gif http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/hahaha.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 58 cm długa, myślałam że umrę jak ja rodziłam, ja raczej z tych drobnych kobitek, a ona taka baba:) skończyło się cesarka nie chciała wyjść? to chyba sporo się namęczyłaś u mnie poród szybki i krótki mój miał 59 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts