anetina 26.01.2010 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 jak na bliżniaki to piękne wagi po mamusi http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/hahaha.gif http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/hahaha.gif http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/hahaha.gif chciałabyś dużo przytyłaś z nimi, jeśli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.01.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 jak na bliżniaki to piękne wagi po mamusi http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/hahaha.gif http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/hahaha.gif http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/hahaha.gif chciałabyś dużo przytyłaś z nimi, jeśli można wiedzieć? dużo za dużo Tak naprawdę to z nimi około 20 kg, potem straciłam prawie wszystko, a w ciągu ostatniego roku przybyło mi... za duuuużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.01.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Rodziłam 2 tyg po terminie, poród wywoływany, trzymali mnie 4!! dni zanim podjęli decyzje o wywoływaniu, lekarz w dzień porodu robił USG wyszło dziecko 3 kilowe no cóż drobna pomyłka Kinga była pomarszczona, przetrzymana poprostu i to był ostatni moment na poród poźniej mogłoby być różnie, a poza tym to 4 dni jadłam kluski na mleku bo poród może się zacząć w każdej chwili no i weż se ródż w takich warunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.01.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 A ze zawsze miałam problemy z waga to teraz szkoda gadac W dodatku niestety stresy zajadam, smutki też. Ale jeszcze nie mam doła, na szczęście . Choc mało brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 jak na bliżniaki to piękne wagi po mamusi http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/hahaha.gif http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/hahaha.gif http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/hahaha.gif chciałabyś dużo przytyłaś z nimi, jeśli można wiedzieć? dużo za dużo Tak naprawdę to z nimi około 20 kg, potem straciłam prawie wszystko, a w ciągu ostatniego roku przybyło mi... za duuuużo jak na bliżniaki chyba w normie ja przy jednym przytyłam 12 kg a 2-3 miesiace po porodzie miałam już 19 kg mniej ale co z tego, jak teraz wyglądam znowu inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.01.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Rodziłam 2 tyg po terminie, poród wywoływany, trzymali mnie 4!! dni zanim podjęli decyzje o wywoływaniu, lekarz w dzień porodu robił USG wyszło dziecko 3 kilowe no cóż drobna pomyłka Kinga była pomarszczona, przetrzymana poprostu i to był ostatni moment na poród poźniej mogłoby być różnie, a poza tym to 4 dni jadłam kluski na mleku bo poród może się zacząć w każdej chwili no i weż se ródż w takich warunkach o rany, nie zazdroszczę. U mnie i Alicja i chłopaki urodzili się dokładnie 2 dni przed terminem. A który szpital robi takie rzeczy, co? W Nałęczowie, w Puławach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.01.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 w lublinie, niby najlepszy szpital, guzik prawda, moze ja miałam pecha ale gdyby nie to to pewnie już miałabym 2 dziecko a tak poprostu sie boje bo ja o siebie dbam, robie wszystko żeby było dobrze a tu ide do szpitala i takie rzeczy sie dzieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.01.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 w lublinie, niby najlepszy szpital, guzik prawda, moze ja miałam pecha ale gdyby nie to to pewnie już miałabym 2 dziecko a tak poprostu sie boje bo ja o siebie dbam, robie wszystko żeby było dobrze a tu ide do szpitala i takie rzeczy sie dzieją. to dziwne, rzeczywiście. Ja na szczęście dobrze trafiłam. Moze to szczęście Połozne były super przy jedny i drugim porodzie. I co najwazniejsze w następnych dniach tez było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Rodziłam 2 tyg po terminie, poród wywoływany, trzymali mnie 4!! dni zanim podjęli decyzje o wywoływaniu, lekarz w dzień porodu robił USG wyszło dziecko 3 kilowe no cóż drobna pomyłka Kinga była pomarszczona, przetrzymana poprostu i to był ostatni moment na poród poźniej mogłoby być różnie, a poza tym to 4 dni jadłam kluski na mleku bo poród może się zacząć w każdej chwili no i weż se ródż w takich warunkach współczuję przeżyć ja też rodziłam ponad 2 tygodnie po terminie inwestorka nic nie ruszały kroplówki i zastrzyki na wywołąnie porodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 A ze zawsze miałam problemy z waga to teraz szkoda gadac W dodatku niestety stresy zajadam, smutki też. Ale jeszcze nie mam doła, na szczęście . Choc mało brakuje to jesteśmy na pewno siostry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Rodziłam 2 tyg po terminie, poród wywoływany, trzymali mnie 4!! dni zanim podjęli decyzje o wywoływaniu, lekarz w dzień porodu robił USG wyszło dziecko 3 kilowe no cóż drobna pomyłka Kinga była pomarszczona, przetrzymana poprostu i to był ostatni moment na poród poźniej mogłoby być różnie, a poza tym to 4 dni jadłam kluski na mleku bo poród może się zacząć w każdej chwili no i weż se ródż w takich warunkach o rany, nie zazdroszczę. U mnie i Alicja i chłopaki urodzili się dokładnie 2 dni przed terminem. A który szpital robi takie rzeczy, co? W Nałęczowie, w Puławach? a mówią, że bliżniaki dużo przed terminem się rodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.01.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 no własnie a w dodatku to wage miały sporą jak na bliźniaków, super są chłopaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ze mną rodziła dziewczyna miała parkę i każde też po 3 kgteż praktycznie w terminie urodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.01.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ze mną rodziła dziewczyna miała parkę i każde też po 3 kg też praktycznie w terminie urodziła teraz opieka lekarska jest dobra to i do terminu łatwiej dotrwac nawet w ciąży mnogiej. Ale ciężko jest, nie powiem. Ostatnie dwa miesiace chciałam juz urodzić. A w ostatnim miesiącu to dałabym się pokroic jesli tylko lekarz by chciał to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.01.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 no własnie a w dodatku to wage miały sporą jak na bliźniaków, super są chłopaki:) dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ze mną rodziła dziewczyna miała parkę i każde też po 3 kg też praktycznie w terminie urodziła teraz opieka lekarska jest dobra to i do terminu łatwiej dotrwac nawet w ciąży mnogiej. Ale ciężko jest, nie powiem. Ostatnie dwa miesiace chciałam juz urodzić. A w ostatnim miesiącu to dałabym się pokroic jesli tylko lekarz by chciał to zrobić a naturalnie rodziłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.01.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 A ze zawsze miałam problemy z waga to teraz szkoda gadac W dodatku niestety stresy zajadam, smutki też. Ale jeszcze nie mam doła, na szczęście . Choc mało brakuje to jesteśmy na pewno siostry dołączam się siostry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.01.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Wiktor 2,520 kg 56 cmSandra 2,930 kg 55 cm a ja ma kg duuuuuużżżooo za dużżzoooooo a ty anetinka nie przesadzaj bo chuda jesteś a Ty anetka - to my chyba podobne sylwetkowo jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.01.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ze mną rodziła dziewczyna miała parkę i każde też po 3 kg też praktycznie w terminie urodziła teraz opieka lekarska jest dobra to i do terminu łatwiej dotrwac nawet w ciąży mnogiej. Ale ciężko jest, nie powiem. Ostatnie dwa miesiace chciałam juz urodzić. A w ostatnim miesiącu to dałabym się pokroic jesli tylko lekarz by chciał to zrobić a naturalnie rodziłaś? Naturalnie rodziłam ALicję , chłopaków wyciągnęli mi z brzucha przez cesarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Wiktor 2,520 kg 56 cm Sandra 2,930 kg 55 cm a ja ma kg duuuuuużżżooo za dużżzoooooo a ty anetinka nie przesadzaj bo chuda jesteś a Ty anetka - to my chyba podobne sylwetkowo jesteśmy coś wy mi tu przesadzacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts