anetina 26.01.2010 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 idę na NK zobaczyc Anetkę no następna Jesteście niemożliwe, chyba mnie juz widziałyście, co????????? a wysłałam ci zaproszenie bo Cię nie mam mato jaka Ty chuda ale teraz tez nic do zarzucenia nie mam laska jestes i tyle też tak myśle, że Aneta to laska szczerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 a ja nie znam swej wagi ale zgaduj zgadula mój wskażnik pewnie jakoś 26-28 to mój zapewne dekadę wyższy Policzę, może dziś ja nie znam wagi - strzelałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.01.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 No dobra, wpisze się do Zbysia jak mnie przyjmie do grupy wsparcia Oczywiście jak mi starczy odwagi idziemy razem ? noooo chyba raczej by mi się przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 dlatego ja chcę ćwiczyć 6weidera będę się motywowała u siebie w komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.01.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 dziewczyny jak się dobrze ze sobą czujecie to nie przesadzajcie życie jedno jest ja sie ograniczam tylko ze względów zdrowotnych, a estetyczne no cóż jak się komuś nie podoba to niech się nie gapi!!![/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.01.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 dlatego ja chcę ćwiczyć 6weidera będę się motywowała u siebie w komentarzach też będę od piątku jak dobrze pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ale sama dla siebie chcę więc ... brakuje mi tylko jakiejś motywacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.01.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 aż wlazłam na nk Aneta, jesteś szczuplutka Własnie poszłam sprawdzić. Nie ma tam ani jednego mojego aktualnego zdjęcia, zadnego w całej okazałości. A okazałości mam , z kazdej strony Pomyliłyscie profil chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 dlatego ja chcę ćwiczyć 6weidera będę się motywowała u siebie w komentarzach też będę od piątku jak dobrze pójdzie to trzymam mocno kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 aż wlazłam na nk Aneta, jesteś szczuplutka Własnie poszłam sprawdzić. Nie ma tam ani jednego mojego aktualnego zdjęcia, zadnego w całej okazałości. A okazałości mam , z kazdej strony Pomyliłyscie profil chyba nic nie pomyliłyśmy co nieco cię tam widać chociaż męża więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.01.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 dziewczyny jak się dobrze ze sobą czujecie to nie przesadzajcie życie jedno jest ja sie ograniczam tylko ze względów zdrowotnych, a estetyczne no cóż jak się komuś nie podoba to niech się nie gapi!!![/b] ale w pewnym momencie to juz się robi za cieżko I zadyszki mozna przy zwykłym sprzatniu dostac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 o to własnie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.01.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ale sama dla siebie chcę więc ... brakuje mi tylko jakiejś motywacji u mnie to powinno być zdrowie i to, ze niedługo nie nadążę za moja szarańczą. To byłby wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 26.01.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 troszkę mnie nie było a tu takie ważne tematy poruszane były jesteście niemożliwe, tyle postów nastukać gaduły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.01.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ja to was nawet podpatzrec nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 pracujemy, a nie gadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.01.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ja to was nawet podpatzrec nie mogę wiesz, ja niby tez na NK z pracy wejść nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ja to was nawet podpatzrec nie mogę dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ja to was nawet podpatzrec nie mogę wiesz, ja niby tez na NK z pracy wejść nie mogę wchodzisz prze http://www.hy..... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 26.01.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Witam z grona grupy wsparacia:D Ja zgrzeszyłam , dostałam odpust i dziś powracam do diety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts