beti,kris,mimi 26.01.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 domyślam się ja sobie nie wyobrażam siedzieć w domu cały dzień ja muszę być w ciągłym ruchu i też uwielbiam swoją pracę Wiecie , ja często ostatnio myśle nad pracą . Z tym , że ja tylko sprzedawca i naprawde nie lubiłam tej paracy. Może gdyby gdzies w odziezy to moze? A tak teraz dwoje przedszkole , odbieranie dojazdy , zmiany w pracy , weekendy w pracy . W moim przypadku to porażka. Ale ostatnio wyłazi ze mnie zmęczenie tym domkowaniem z dziećmi|:/ to zmienić zawód do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 26.01.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 są plusy i minusy każdej sytuacji otóż to co z tego że ja mam blisko do pracy te same osoby w pracy te same na ulicy i wkółko ten sam temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.01.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 są plusy i minusy każdej sytuacji otóż to co z tego że ja mam blisko do pracy te same osoby w pracy te same na ulicy i wkółko ten sam temat no i dlatego się wyprowadziłam teraz przynajmniej twarze się zmieniaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.01.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 siostra miłego popołudnia bo już polazłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 26.01.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 są plusy i minusy każdej sytuacji otóż to co z tego że ja mam blisko do pracy te same osoby w pracy te same na ulicy i wkółko ten sam temat no i dlatego się wyprowadziłam teraz przynajmniej twarze się zmieniaja ja póki co to wyprowadzić się nie mogę-w tj samej miejscowości stoi mój nowy domek , a na dodatek rzut beretem od rodziców, ja pępowiny to chyba nigdy nie przetnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.01.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ja póki co to wyprowadzić się nie mogę-w tj samej miejscowości stoi mój nowy domek , a na dodatek rzut beretem od rodziców, ja pępowiny to chyba nigdy nie przetnę ja to samo, praca dom, dom praca, małe miasteczko to i ludzie ci sami, blisko od mamusi to pewnie bedziemy sie codziennie odwiedzać, nie bedzie nawet sytuacji ze bede do mamy w odwiedziny chodzic raz na jakis czas bo kilka razy na dzien bedziemy do siebie latac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.01.2010 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 są plusy i minusy każdej sytuacji otóż to co z tego że ja mam blisko do pracy te same osoby w pracy te same na ulicy i wkółko ten sam temat u mnie ciągle różni ludzie się przewijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.01.2010 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 siostra miłego popołudnia bo już polazłaś tak z inwestorkiem pojechałam do dentysty jeden ząbek ma martwy a w drugim zakładaliśmy plombę tym razem granatową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.01.2010 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 są plusy i minusy każdej sytuacji otóż to co z tego że ja mam blisko do pracy te same osoby w pracy te same na ulicy i wkółko ten sam temat no i dlatego się wyprowadziłam teraz przynajmniej twarze się zmieniaja ja póki co to wyprowadzić się nie mogę-w tj samej miejscowości stoi mój nowy domek , a na dodatek rzut beretem od rodziców, ja pępowiny to chyba nigdy nie przetnę ale z drugiej strony - opiekę nad dziećmi łatwo zorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 27.01.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 witaj Anetinka, ale dziś fatalna pogoda u nas a ja musze na zakupy jechac jade do miasta to i innych ludzi spotkam na ulicy:) miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.01.2010 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 mam prośbę może się orientujecie chcemy zrobić kask samochodowyobkleiliśmy balon papierem namoczonym w mieszance woda - mąkausztywniło się to już ale teraz ... czy to wytrzyma próbę założenia na głowę?czy trzeba byłoby to usztywnić inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.01.2010 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 witaj Anetinka, ale dziś fatalna pogoda u nas a ja musze na zakupy jechac jade do miasta to i innych ludzi spotkam na ulicy:) miłego dnia życzę a u nas w miarę ładnie tylko -15 z rana nie ma wiartru miłych zakupów życzę dnia miłego też życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.01.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 dobrrrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyy muszę się wziąć do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.01.2010 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 ja też muszę ale mnie się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.01.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 ja też muszę ale mnie się nie chce mi tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.01.2010 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 czyli i tak siostry i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.01.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 czyli i tak siostry i tak nooo Jesssuuuuu muszę coś zrobić bo mnie zwolnią później się kochane odezwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.01.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 witaj Anetinka, ale dziś fatalna pogoda u nas a ja musze na zakupy jechac jade do miasta to i innych ludzi spotkam na ulicy:) miłego dnia życzę a u nas w miarę ładnie tylko -15 z rana nie ma wiartru u mnie taka sama temperatura ale pada śnieg Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.01.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 czyli i tak siostry i tak nooo Jesssuuuuu muszę coś zrobić bo mnie zwolnią później się kochane odezwę pa, pa. Późneij to pewnie mnie nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.01.2010 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 czyli i tak siostry i tak nooo Jesssuuuuu muszę coś zrobić bo mnie zwolnią później się kochane odezwę ok będziemy czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts