anetina 27.01.2010 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 witaj Anetinka, ale dziś fatalna pogoda u nas a ja musze na zakupy jechac jade do miasta to i innych ludzi spotkam na ulicy:) miłego dnia życzę a u nas w miarę ładnie tylko -15 z rana nie ma wiartru u mnie taka sama temperatura ale pada śnieg Dzień Dobry dzień doberek u mnie trochę śnieg padał w nocy ale trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.01.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 mam prośbę może się orientujecie chcemy zrobić kask samochodowy obkleiliśmy balon papierem namoczonym w mieszance woda - mąka usztywniło się to już ale teraz ... czy to wytrzyma próbę założenia na głowę? czy trzeba byłoby to usztywnić inaczej? jak to kask samochodowy To jest coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.01.2010 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 mam prośbę może się orientujecie chcemy zrobić kask samochodowy obkleiliśmy balon papierem namoczonym w mieszance woda - mąka usztywniło się to już ale teraz ... czy to wytrzyma próbę założenia na głowę? czy trzeba byłoby to usztywnić inaczej? jak to kask samochodowy To jest coś takiego? na strój do balu karnawałowego nie chcę kupować, bo nigdzie znaleźć nie mogę więc dzieci same robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.01.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 a nie moze byc taki od roweru?Za co będzie przebrany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.01.2010 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 za rajdowca kask na rower ma - dobry pomysł narciarski też ma ale z drugiej strony - to nie są tanie rzeczy, więc jak sie da zrobić, wolałabym zrobić, niż on z któryś kasków brał do przedszkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.01.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Moja Ala chciała być Harrym Potterem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.01.2010 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 mój ma do wyboru - batman, power rangers, rajdowiec w zeszłym roku był robotnikiem budowlanym ale te dwa pozostałe stroje nie mają rozporków - musiałabym je zrobić a tak - lepiej zrobić kask Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.01.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 mój ma do wyboru - batman, power rangers, rajdowiec w zeszłym roku był robotnikiem budowlanym ale te dwa pozostałe stroje nie mają rozporków - musiałabym je zrobić a tak - lepiej zrobić kask rozporków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.01.2010 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 no są zapinane z tyłu a w przedszkolu no niestety jest problem - jakby tak każde dziecko miało taki strój, panie by tylko rozpinały stroje i pomagały ściągac i zakładac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.01.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 no są zapinane z tyłu a w przedszkolu no niestety jest problem - jakby tak każde dziecko miało taki strój, panie by tylko rozpinały stroje i pomagały ściągac i zakładac aaa, to taki kombinezon jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.01.2010 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 tak batman i ten power rangers - tak, z tyłu są zapinanerajdowiec jest z przodu zapinany, więc problemu żadnego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.01.2010 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 27.01. - III dzień 6weidera jakby ktoś się pytał - jeszcze dzisiaj nie robiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.01.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 27.01. - III dzień 6weidera jakby ktoś się pytał - jeszcze dzisiaj nie robiłam a jak poszło wieczorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.01.2010 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 teraz to jest mało jeszcze, to daje się radę gorzej będzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 27.01.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 teraz to jest mało jeszcze, to daje się radę gorzej będzie dalej Witam, przyszłam się przywitać. Dasz radę z tymi ćwiczeniami, trzymam kciuki. Mi zabrakło miejsca w mieszkaniu, bo chęci mam spore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 27.01.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Ze strojem u mojego syna to się nie przemęczałam poszedł w tym samym, co w tamtym roku, czyli za barmana. Nie miałam weny latać i szukać czegoś nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.01.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 o matko ale wy zzdolne matki jesteści ja zazwyczaj idę na łatwiznę , niestety, czasu nie mam, chociaz bardzo się staram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.01.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 o matko ale wy zzdolne matki jesteści ja zazwyczaj idę na łatwiznę , niestety, czasu nie mam, chociaz bardzo się staram ja tez idę na łatwiznę. Wypozyczam Chociaz w tamtym roku do sukieneczki letniej poprzyszywałam kwiaty, takie sztuczne główki. Ala wyglądała jak piekna Pani Wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.01.2010 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 teraz to jest mało jeszcze, to daje się radę gorzej będzie dalej Witam, przyszłam się przywitać. Dasz radę z tymi ćwiczeniami, trzymam kciuki. Mi zabrakło miejsca w mieszkaniu, bo chęci mam spore. trzymaj mocno przydadzą się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.01.2010 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Ze strojem u mojego syna to się nie przemęczałam poszedł w tym samym, co w tamtym roku, czyli za barmana. Nie miałam weny latać i szukać czegoś nowego. my mamy ten kombinezon w zeszłym roku dodatki - i był budowlaniec w tym roku inne dodatki i będzie rajdowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts