Karollinka 29.01.2010 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 witaj Anetinka wpadłam się przywitać i miłego dnia życzyć bo ja dziś będę bardzo zapracowana:)teraz aby kawkę wypijemy i do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.01.2010 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 my naszej małej też nie zapiszemy do szkoły w naszej wiosce, będziemy ją wozić do Nałęczowa, tam jest więcej zajęc dodatkowych, świetlica no i podobno lepszy poziom. Z drugiej strony jak całe dnie będzie spędzała w miasteczku to może mieć mniejszy i słabszy kontakt z dziećmi z sąsiedztwa. a ja właśnie chcę na wiosce go zapisać w mieście jest masa dzieci, klas jest masa a w wiosce dzieci jest zaledwie 7 klas - dzieci około 120 co prawda jest problem ze świetlicą ale jednak będzie w otoczeniu dzieci, które gdzieś tam w pobliżu będą mieszkać a w mieście skazany byłby na podstawówkę, gdzie każdej klasy jest nawet i 7 więc samych klas jest ponad 40 dzieci w nich ponad 30 więc ogrom dzieciaków, gdzie dziecko gubi się w tłumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.01.2010 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 witaj Anetinka wpadłam się przywitać i miłego dnia życzyć bo ja dziś będę bardzo zapracowana:) teraz aby kawkę wypijemy i do roboty. no właśnie ja też chcę dzisiaj popracować kawkę mam przed sobą nadrobię co nieco i idę pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.01.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Pracusie, a dzis tez nei będę sie obijac, ale to bliżej południa. I do 21-szej to pewnie posiedze. Ale co tam. Dzis pewnie Ł. przyjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.01.2010 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ale w pracy tak długo będziesz siedzieć? zawsze masz tak co miesiąc? jak ja bym swojego tak wyslała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.01.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Anetinka ale w Nałeczowie też nie jest tak dużo dzieci, są tylko po 2 klasy danego rocznika, nie to co w dużym mieście gdzie szkoły to wielkie molochy. jak ja bym swojego tak wyslała a ja ze swoim spędziłąm wczoraj baardzo miły wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.01.2010 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ja swojego wczoraj nie widziałam dzisiaj pewnie też nie będę widzieć jakoś mnie to nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.01.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 a no i my dziś dopiero wieczorem się zobaczymy bo dłużej w pracy posiedzę, koniec miesiąca więc sporo formalności z NFZ mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.01.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Witaj !! kużwa ale mam znowu zaległości u mnie dzis ostatni dzień urlopu.....leniuchuje sobie w domku i nadrabiam na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.01.2010 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ja tez mam zaległości u innych u ciebie też może w wakacje dam rade odrobić witam w ten słoneczny zimowy dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.01.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 tu sie tyle dzieje, że każdego dnia człowiek musiałby kilka dni spędzić na FM !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.01.2010 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 bo jest zima wszyscy jeszcze w miarę siedzą w domach a już od wiosny każdy na działce, na budowie już wtedy czasu na pisanie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.01.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 oj tak!!!!! ja tez czekam na wiosne.....juz mym chciała cos w ogródku posadzić sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.01.2010 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ja już nawet o ogródku nie myślę buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ja o niczym nie myślę nie wiem, co bym nawet chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 29.01.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 wczoraj też próbował ale ... skońćzyło się tak wielką awanturą z głupiego później powodu Anetinka to dziś ty go zaskocz kolacją, nie ma sensu kłócić się o głupoty. Ja też taka jestem że jak jakiś drobiazg mnie wkurzy to potrafię zrobić awanturę na szczęście mój mąż jest opanowany i zawsze łagodzi sytuacje. Cha, cha, cha to tak samo jak ja. Ulżyło mi trochę bo już myślałam, że na świecie to tylko ja taka czepialska i niedobra żonka i matka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.01.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ja już nawet o ogródku nie myślę buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ja o niczym nie myślę nie wiem, co bym nawet chciała Anetinka nie płacz Ja pewnie jeszcze ze dwa lata poczekam na kostke przed domem. Może jakas trawka urośnie. A z tyłu bardzo bym chciała, zeby zostało tak jak jest: sosny, brzozy i wiewióry Tylko marzy mi sie podsypanie ziemia tak, żeby z tarasu nie było stopnia tylko wyjście prosto do lasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.01.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 wczoraj też próbował ale ... skońćzyło się tak wielką awanturą z głupiego później powodu Anetinka to dziś ty go zaskocz kolacją, nie ma sensu kłócić się o głupoty. Ja też taka jestem że jak jakiś drobiazg mnie wkurzy to potrafię zrobić awanturę na szczęście mój mąż jest opanowany i zawsze łagodzi sytuacje. Cha, cha, cha to tak samo jak ja. Ulżyło mi trochę bo już myślałam, że na świecie to tylko ja taka czepialska i niedobra żonka i matka. to chyba mozemy założyć klub czepialskich żon Ja jestem holeryczka w domu, za to totalne opanowanie w pracy. Wszystko mi sie równowazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.01.2010 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ja już nawet o ogródku nie myślę buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ja o niczym nie myślę nie wiem, co bym nawet chciała Anetinka nie płacz Ja pewnie jeszcze ze dwa lata poczekam na kostke przed domem. Może jakas trawka urośnie. A z tyłu bardzo bym chciała, zeby zostało tak jak jest: sosny, brzozy i wiewióry Tylko marzy mi sie podsypanie ziemia tak, żeby z tarasu nie było stopnia tylko wyjście prosto do lasu. ziemię ja potrzebuję z przodu ba ja nawet nie mam ogrodzenia buuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.01.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ziemię ja potrzebuję z przodu ba ja nawet nie mam ogrodzenia buuuuuuuuuuuu a czy u mnie było jak sie wprowadzałam. Nie! Nie było. Wszystko w swoim czasie. Po co Ci ogrodzenie? To jakas neiciekawa okolica? Masz sąsiadów z boku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.01.2010 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 to chyba mozemy założyć klub czepialskich żon Ja jestem holeryczka w domu, za to totalne opanowanie w pracy. Wszystko mi sie równowazy jestem identyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts