anetina 29.01.2010 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ziemię ja potrzebuję z przodu ba ja nawet nie mam ogrodzenia buuuuuuuuuuuu a czy u mnie było jak sie wprowadzałam. Nie! Nie było. Wszystko w swoim czasie. Po co Ci ogrodzenie? To jakas neiciekawa okolica? Masz sąsiadów z boku? z jednej strony jest - ale ogrodzenie też z drugiej strony pole ale fajnei byłoby z ogrodzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 29.01.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Czepialska ? Ktoś tu mnie woła??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.01.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Czepialska ? Ktoś tu mnie woła??????? eeee, nie wierze. Ty mi sie kojarzysz jako chodzaca dobroć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.01.2010 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Czepialska ? Ktoś tu mnie woła??????? eeee, nie wierze. Ty mi sie kojarzysz jako chodzaca dobroć to samo miałam napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 29.01.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Jedzimy autem , szyby zaparowane , siedzi mój mały glut z tyłu (2,5 roku). Zły mówi : nos kuldwa mać nic nie widze Nauczyła się od mamy - chodzącej dobroci. W bloku czasm bałam się z, że pomoc społeczną kiedyś zobacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.01.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Jedzimy autem , szyby zaparowane , siedzi mój mały glut z tyłu (2,5 roku). Zły mówi : nos kuldwa mać nic nie widze Nauczyła się od mamy - chodzącej dobroci. W bloku czasm bałam się z, że pomoc społeczną kiedyś zobacze nie no, ja dalej nie wierzę http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/hahaha.gif http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/hahaha.gif http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/hahaha.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 29.01.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 I tu widac , że człek może być całkowicie anoimowy . Niestey nerwus ze mnie , na maxa. Dzieciaki w tyłki nie dostają , to musi być mega draka , ale morde dre , że ho ho . Bo jak podniose głos to wogle nie działa A do małża? Oj , nie mówie mu nic , a jak się zbierze to robie dym jakich mało Tzn na bierząco czepiam się okruchów , kubków w każdym pokoju , syfu po kąpieli , niezaplaconego rachunku, brudów nei wyneisionych , góry ciuchów typu ' założe jeszcze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.01.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Jedzimy autem , szyby zaparowane , siedzi mój mały glut z tyłu (2,5 roku). Zły mówi : nos kuldwa mać nic nie widze Nauczyła się od mamy - chodzącej dobroci. W bloku czasm bałam się z, że pomoc społeczną kiedyś zobacze nie no, ja dalej nie wierzę http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/hahaha.gif http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/hahaha.gif http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/hahaha.gif dobree moja Sandra to oststnio chodzi i kulde mole mama kulde mole no cholela z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.01.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 I tu widac , że człek może być całkowicie anoimowy . Niestey nerwus ze mnie , na maxa. Dzieciaki w tyłki nie dostają , to musi być mega draka , ale morde dre , że ho ho . Bo jak podniose głos to wogle nie działa A do małża? Oj , nie mówie mu nic , a jak się zbierze to robie dym jakich mało Tzn na bierząco czepiam się okruchów , kubków w każdym pokoju , syfu po kąpieli , niezaplaconego rachunku, brudów nei wyneisionych , góry ciuchów typu ' założe jeszcze.... ja na bierząco czepiac sie nie mogę bo go nie ma Ale w niedzielę jak ma wyjeżdząc to zawsze jestem zła i się czepiam, nie wiem dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.01.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 I tu widac , że człek może być całkowicie anoimowy . Niestey nerwus ze mnie , na maxa. Dzieciaki w tyłki nie dostają , to musi być mega draka , ale morde dre , że ho ho . Bo jak podniose głos to wogle nie działa A do małża? Oj , nie mówie mu nic , a jak się zbierze to robie dym jakich mało Tzn na bierząco czepiam się okruchów , kubków w każdym pokoju , syfu po kąpieli , niezaplaconego rachunku, brudów nei wyneisionych , góry ciuchów typu ' założe jeszcze.... ja na bierząco czepiac sie nie mogę bo go nie ma Ale w niedzielę jak ma wyjeżdząc to zawsze jestem zła i się czepiam, nie wiem dlaczego bo ci źle że jedzie przerabiałam to przez lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.01.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 a wiecie, ze ja w ogóle nei przeklinam Naprawde, naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.01.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 a wiecie, ze ja w ogóle nei przeklinam Naprawde, naprawdę gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.01.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 wczoraj Sandra wylala mi więcej jak pół wanienki wody na podłogę w łazince było tylko słychać moje głośne q..wa mać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.01.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 a wiecie, ze ja w ogóle nei przeklinam Naprawde, naprawdę gratuluję nie nabijaj sie, zamisat tego to niestety mogę coś uszkodzić Jak na razie odtwarzacz dvd, pęknieta obudowa zelazka, pęknięty pojemnik w lodówce, uszkodzona obudowa pralki Więcej grzechów nei pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.01.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 wczoraj Sandra wylala mi więcej jak pół wanienki wody na podłogę w łazince było tylko słychać moje głośne q..wa mać a nie kąpiesz jej w zwykłej wannie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.01.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 a wiecie, ze ja w ogóle nei przeklinam Naprawde, naprawdę gratuluję nie nabijaj sie, zamisat tego to niestety mogę coś uszkodzić Jak na razie odtwarzacz dvd, pęknieta obudowa zelazka, pęknięty pojemnik w lodówce, uszkodzona obudowa pralki Więcej grzechów nei pamietam wolę kląć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.01.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 wczoraj Sandra wylala mi więcej jak pół wanienki wody na podłogę w łazince było tylko słychać moje głośne q..wa mać a nie kąpiesz jej w zwykłej wannie? wstyd się przyznać kąpię ją w wannie jak się myja razem z Wiktorem , a jak sama to nalewam wody do wanienki (akurat wczoraj uparła się żeby wanienka stała na podłodze) - oszczędność niestety wody i szamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.01.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 wczoraj Sandra wylala mi więcej jak pół wanienki wody na podłogę w łazince było tylko słychać moje głośne q..wa mać a nie kąpiesz jej w zwykłej wannie? wstyd się przyznać kąpię ją w wannie jak się myja razem z Wiktorem , a jak sama to nalewam wody do wanienki (akurat wczoraj uparła się żeby wanienka stała na podłodze) - oszczędność niestety wody i szamba na oszczędnosć zrób jej mycie pod prysznicem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.01.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 boi sie prysznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.01.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 boi sie prysznica ale to przeciez super zabawa. Nalewa sie wody, daje zabawki i chlapac można do woli. To jej nie przekonuje? Ja nie mówię, zeby ja pod prysznicem stawić i myc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts