Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do naszego domku

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U mnie nie ma lezenia w wannie. Ja nie lubię. Raz próbowałam, zaczęłam nalewac wodę i myślałąm, ze mnie szlag trafi jak miałam czekac az sie napełni. :evil:

U mnie jest tak: chłopaki kapia się w wannie razem. Wody nie za dużo bo pływają rozlewając na boki, przelewając do konewek, robiąc mamusi kawkę w klockach itd.

Alicja idzie pod prysznic, ja nie widze innej opcji niż prysznic, babcia też bo i tak na górę nie wchodzi.

I wychodzi, że chyba oszczędni jestesmy przynajmniej w sprawie codziennych kąpieli :lol:

A szamba na szczęście nie musimy miec bo jest kanalizacja. :D

no ja się kąpię jak paskudy śpią

tak to nawet na kibelki siedząc mam towarzystwo :evil:

ale ja tez mówię o tym jak śpią. Tylko, ze zdarza im się często budzić :evil:

A dziś to o 3-ciej Krzysiek marudzil. Nie chciał ani u siebie ani u mnie spac. W końcu mówi, ze idzie na dół. To ja do niego: to idź. I poszedł. Ja do swojego łózka a on po schodach. Tylko poprosiłam, zeby był ostrożny i słyszałam jak mówi do siebie: uciekłem mamuni, uciekłem mamuni :evil:

no ja się kąpię jak paskudy śpią

tak to nawet na kibelki siedząc mam towarzystwo :evil:

ale ja tez mówię o tym jak śpią. Tylko, ze zdarza im się często budzić :evil:

A dziś to o 3-ciej Krzysiek marudzil. Nie chciał ani u siebie ani u mnie spac. W końcu mówi, ze idzie na dół. To ja do niego: to idź. I poszedł. Ja do swojego łózka a on po schodach. Tylko poprosiłam, zeby był ostrożny i słyszałam jak mówi do siebie: uciekłem mamuni, uciekłem mamuni :evil:

:D :D :D

i gdzie poszedł??

:D :D :D

i gdzie poszedł??

no na dół.

Od poniedziałku do piątku babcia u nas przeciez śpi :wink: , na dole :D

no to dobre że nie spał na schodach

już nie pamiętam który na schodach siedział

w ogóle mam problem z rozróżnieniem :oops: :wink: :wink:

e tam, oni obaj dobrzy. Ale to raczej Bartek spaceruje. To jego ostatnio znalazłam na osttanim schodku i trochę był zdezorientowany. :wink:

A podobni sa tylko trochę , tyle co bracia.

no to dobre że nie spał na schodach

już nie pamiętam który na schodach siedział

w ogóle mam problem z rozróżnieniem :oops: :wink: :wink:

e tam, oni obaj dobrzy. Ale to raczej Bartek spaceruje. To jego ostatnio znalazłam na osttanim schodku i trochę był zdezorientowany. :wink:

A podobni sa tylko trochę , tyle co bracia.

taaaa

tylko trochę podobni :wink: :wink: :o