Karollinka 29.01.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 i ja dziś w pracy do nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.01.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 i ja dziś w pracy do nocy. to dyżurujemy razem Ja kiedyś chodziłam na II zmiany a tę popołudniowa to chyba bardziej lubiłam. Tearz sie odzwyczaiłam i ju zprzysypiam jak sie zastój robi. Telefony zadko dzwonią. Dziwnie jakos jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.01.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 a ja bardzo rzadko zostaje popołudniu ale jak maja zjezdzac kuracjusze to jest sporo roboty, najgorsze te sprawozdania dla NFZ, ja lubie raz na jakis czas popołudniu, siedze sama, odpocznę a potem jest dzień wolny to żeby cos załatwić to nie trzeba brać urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.01.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 a ja bardzo rzadko zostaje popołudniu ale jak maja zjezdzac kuracjusze to jest sporo roboty, najgorsze te sprawozdania dla NFZ, ja lubie raz na jakis czas popołudniu, siedze sama, odpocznę a potem jest dzień wolny to żeby cos załatwić to nie trzeba brać urlopu to jestes cały dzień w pracy, na dwie zmiany, że potem odbierasz wolne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.01.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 powinnam byc 12 godz, ale dziś była możliwość to przyszłam na 10 godz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.01.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 powinnam byc 12 godz, ale dziś była możliwość to przyszłam na 10 godz. masz półtora etatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.01.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 nieee, jeden ale jak trzeba to sobie godziny tak dostosowujemy żeby było dobrze pracowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.01.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 masz półtora etatu? w zimie mam jeden etat, w lecie drugi, w malinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.01.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 masz półtora etatu? w zimie mam jeden etat, w lecie drugi, w malinach mam nadzieję, z przynajmniej z jakims przystojniakiem ten etat dzielisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.01.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 eee, nie, mąż gdzie indziej dorabia ja cieszę sie z pomocy każdej pary rąk nie musza należec do przystojniaka byle sprawne i zwinne były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 29.01.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Ja już po pracy, mam nadzieję, że wy też. W piątki zawsze powinno być krótko, bo się weekend zaczyna a ja niestety w piątki mam zawsze drugą zmianę i siedzę do późna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.01.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Ja już po pracy, mam nadzieję, że wy też. W piątki zawsze powinno być krótko, bo się weekend zaczyna a ja niestety w piątki mam zawsze drugą zmianę i siedzę do późna. ja z pracy piszę Do późna mówisz a juz w domku jesteś? Ja w ostatni roboczy dzień m-ca siedze cały dzień albo chodze na II zmianę. Jeszcze przynajmniej godzinkę mi się zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.01.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 i mi z godzinkę, roboty juz mam niewiele ale Kinga z tata na nartach maja po mnie zajechać jak będą wracac więc muszę siedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.01.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 i mi z godzinkę, roboty juz mam niewiele ale Kinga z tata na nartach maja po mnie zajechać jak będą wracac więc muszę siedzieć. a ja chciałbym jak najszybciej bo dziś Ł. wrócił. Juz powinien byc w domu, pewnie kąpie dzieciarnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.01.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 fajnie że będziecie mieli wekkend dla siebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.01.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 fajnie że będziecie mieli wekkend dla siebie:) tez się ciesze. Jutro jak wrócę z Pilawy (jesli pojadę ) to mamy w planach rodzinny torcik dla Alicji. A niedziela pełen relax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.01.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 no my wekkend na wyjazdach, nie chce mi sie nigdzie ruszać ale muszę ciuszki po Kini kuzynce podrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 29.01.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Czasem jestem do 20 lub 20:30, dziś akurat skończyłam wcześniej. Wy musicie posiedzieć raz na jakiś czas po południu a ja, co piątek na drugiej zmianie siedzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 29.01.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 no my wekkend na wyjazdach, nie chce mi sie nigdzie ruszać ale muszę ciuszki po Kini kuzynce podrzucić Ja też lubię w domciu posiedzieć w szczególności w zimie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.01.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 no tak, prace i stanowiska sa różne, u nas na lubelszczyźnie jest tak wielkie bezrobocie że praca w każdej porze doby cieszy sie powodzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts