aniamar 29.01.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Za tydzień czekają mnie dwie imprezy, jedna z pracy a druga ze znajomymi na balu karnawałowym. Z ludźmi z pracy w piątek idziemy na dyskotekę. Tak dawno nie byłam na dichu, że na wet nie wiem w co się ubrać, aby nie odstawać od tych małolatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.01.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 wiecie co ja też nie byłam na dyskotece już 3 lata teraz to albo prywatki po domach albo bale sylwestrowe lub inne ale nie disca. echh nawet chyba nie wiedziałabym jak sie bawic z młodzieżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.01.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Anetinka jak przyjdzie w poniedziałek do pracy to nie zdąży w ciągu dnia przeczytać naszych pogaduch:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 29.01.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 No teraz sobie przypomniałam, że siostra mnie zabrała ze swoimi znajomymi w tamtym roku na dyskotekę. Ubrałam się jak za dawnych lat i dość dziwnie się czułam. Chyba ubiór nie pasował do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 29.01.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Anetinka jak przyjdzie w poniedziałek do pracy to nie zdąży w ciągu dnia przeczytać naszych pogaduch:) no i dobrze nich w końcu ona nadrabia a nie zawsze my. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.01.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 w naszym miasteczku jest jeden klub w którym sa dyskoteki, średia wieku balowiczek 14 lat, reszta to dansing średnia wieku 70 i wzwyżi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 29.01.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Z dziewczynami weszłyśmy na klubowskie galerie, aby zobaczyć, co się teraz nosi i wiecie, co zaobserwowałam 2 grupy. Jedne prowokują ubiorem drugie zaś skromniutkie zakonnice.Ciekawe do której grupy ja się będę zaliczać w następny piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.01.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 w naszym miasteczku jest jeden klub w którym sa dyskoteki, średia wieku balowiczek 14 lat, reszta to dansing średnia wieku 70 i wzwyżi jak słucham do dyskotekach to sie jak staruszka czuje Nawet nie wiem jakie u nas sa kluby Ale ja zawsze wolałam koncerty. A teraz nawet tego brak. Zostaje u nas kino, teatru brak Z rozrywek to jeszcze łyzwy najwyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.01.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 bedziesz znała ludzi z którymi idziesz więc wiesz mniej wiecej jaki styl ubioru bedzie dominował, mała czarna pasuje na każda okazję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 29.01.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 To u mnie tak źle nie jest. Ten klub, do którego my idziemy wpuszczają dopiero od 25 lat, więc jakaś mała selekcja jest. Dansingi też są, ale średnia wieku jest niższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.01.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Anetka ty to chociaz w mieście mieszkasz bo u nas to wszystko przystosowane do kuracjuszy, nawet filmy w kinie. Żeby sie troche rozerwać to trzeba jechac 30 km do miasta a to juz trzeba zaplanować, zebrać ekipe, a zawsze czasu brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.01.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Z dziewczynami weszłyśmy na klubowskie galerie, aby zobaczyć, co się teraz nosi i wiecie, co zaobserwowałam 2 grupy. Jedne prowokują ubiorem drugie zaś skromniutkie zakonnice. Ciekawe do której grupy ja się będę zaliczać w następny piątek. koniecznie wtaw fotki to Ci powiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 29.01.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 bedziesz znała ludzi z którymi idziesz więc wiesz mniej wiecej jaki styl ubioru bedzie dominował, mała czarna pasuje na każda okazję. Trochę boję się sukienki, aby nie było obciachu, myślałam jakoś dopasować się do otoczenia, ale krótkie spodenki gołe nogi i dekolt do pępka to jakoś nie w moim stylu, dlatego mały zgryz. Czarnych rzeczy nie lubię, źle się w nich czuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.01.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 noooo:) chociaż jak ja szukałam sukienki na wesela i sylwestra to wszystkie takie jakies nie bardzo, hmm takie albo bardzo ekstrawaganckie, albo baardzo skromne, do tego nie ładnie wyeksponowane ze względu na ilość tych ciuchów i wcale nie było łatwo coś wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.01.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 mała może byc w innym kolorze ważne żebys sie w niej dobrze czuła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 29.01.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Z dziewczynami weszłyśmy na klubowskie galerie, aby zobaczyć, co się teraz nosi i wiecie, co zaobserwowałam 2 grupy. Jedne prowokują ubiorem drugie zaś skromniutkie zakonnice. Ciekawe do której grupy ja się będę zaliczać w następny piątek. koniecznie wtaw fotki to Ci powiemy Jest tak, że za każdym razem klub robi zdjęcia a później umieszcza je na swojej stronie, aby pokazać jak się ludzie bawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 29.01.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 mała może byc w innym kolorze ważne żebys sie w niej dobrze czuła Ja się dobrze w zimie czuję w grubym swetrze i w dresach. Ta opcja raczej nie pasuje, bo by mnie do klubu nie wpuścili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.01.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ja tez tak lubie:)ale na wyjscie to już musze byc odstawiona inaczej niz zwykle, inaczej nie chodze na bale:) takie wyjście musi sie różnić od innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 29.01.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Tak to wiem bal to, co innego tu wiem, że sukienka w sobotę to mam problem z głowy i tyle ale dicho jest mniej wymagające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 29.01.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Nic znając mnie coś wymyślę, zresztą jak zawsze. Teraz czeka mnie bajka na dobranoc dla synka, więc zmykam.Do zobaczenia. Miłej końcówki pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts