Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do naszego domku

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja tez tak lubie:)

ale na wyjscie to już musze byc odstawiona inaczej niz zwykle, inaczej nie chodze na bale:) takie wyjście musi sie różnić od innych

tez wyszłam z tego założenia i zaszalałam-zakup sukienki, wizyta u fryzjera, zakup kolczyków hmm i to by było chyba na tyle :lol:

myślę że i tak będzie zaskoczenie bo na co dzień to cały czas w spodniach śmigam

ja tez tak lubie:)

ale na wyjscie to już musze byc odstawiona inaczej niz zwykle, inaczej nie chodze na bale:) takie wyjście musi sie różnić od innych

tez wyszłam z tego założenia i zaszalałam-zakup sukienki, wizyta u fryzjera, zakup kolczyków hmm i to by było chyba na tyle :lol:

myślę że i tak będzie zaskoczenie bo na co dzień to cały czas w spodniach śmigam

Ja już po czytaniu.

Tak się składa, że ja żadnej małej czarnej nie mam, bo nie lubię tego koloru. Jak mi trzeba wyglądać elegancko mam pod ręką małą szarą. Ta sukienka nie pasuje na dyskotekę a w dodatku już w niej byłam na innej imprezie firmowej.

Anetinko, zniknęłaś w piatek bez pożegnania :-? I dlatego masz teraz do poczytania, do nadgonienia. Troche sie panoszyłysmy u Ciebie w piatkowy wieczór.

Pamiętaj jaki jest plan na ten tydzień: obowiązkowo pod groźba kary (cos wymyślę :roll: ) załatwic urlop na następny tydzień. :lol:

ja jutro przyjeżdżam do pracy trochę później i tak coś czuję, że szykuje się u nas audyt. Trzymanie kciuków wskazane :wink:

Spokojnej nocki i kolorowych snów. Całuski na dobranoc zostawiam :p

ale wracając do tematu

coś wam miałam powiedzieć hmmm

a właściwie na[isać :)

a już wiem

no to zaczynam

1. upiekłam ciasto z bananów

pychotka :)

2. upiekłam cebulaki

pychotki

3. z dzieciem spedzilismy pierwsze noce w nowym domu

rezultat :)

inwestorek do miasta nie chce wracać

a my ... ochrzciliśmy co nieco :D

Jedzimy autem , szyby zaparowane , siedzi mój mały glut z tyłu (2,5 roku). Zły mówi : nos kuldwa mać nic nie widze :lol: :lol: :lol:

Nauczyła się od mamy - chodzącej dobroci. :lol: :lol: :lol:

W bloku czasm bałam się z, że pomoc społeczną kiedyś zobacze :lol:

dobry synuś :)

ale dzieci pokazuja nam, jak musimy uważać na wszystko :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

I tu widac , że człek może być całkowicie anoimowy .

Niestey nerwus ze mnie , na maxa. Dzieciaki w tyłki nie dostają , to musi być mega draka , ale morde dre , że ho ho . Bo jak podniose głos to wogle nie działa :lol: :lol: :lol: :lol: A do małża? Oj , nie mówie mu nic , a jak się zbierze to robie dym jakich mało :lol: :lol: :lol: Tzn na bierząco czepiam się okruchów , kubków w każdym pokoju , syfu po kąpieli , niezaplaconego rachunku, brudów nei wyneisionych , góry ciuchów typu ' założe jeszcze.... :lol: :lol: :lol:

jakbyś o mnie pisałam

jestem identyczna :D :D :D