aneta-we 29.01.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 I ja za chwilke zmykam. Miłęj nocki! Ja juz na czytanie nie zdążę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.01.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 i ja zmykam, dobranoc miłe panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.01.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 i ja zmykam, dobranoc miłe panie Dobranoc Anetinko, i dla Ciebie kolorowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 29.01.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 No teraz sobie przypomniałam, że siostra mnie zabrała ze swoimi znajomymi w tamtym roku na dyskotekę. Ubrałam się jak za dawnych lat i dość dziwnie się czułam. Chyba ubiór nie pasował do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 29.01.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 bedziesz znała ludzi z którymi idziesz więc wiesz mniej wiecej jaki styl ubioru bedzie dominował, mała czarna pasuje na każda okazję. zgadzam sie w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 29.01.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ja tez tak lubie:) ale na wyjscie to już musze byc odstawiona inaczej niz zwykle, inaczej nie chodze na bale:) takie wyjście musi sie różnić od innych tez wyszłam z tego założenia i zaszalałam-zakup sukienki, wizyta u fryzjera, zakup kolczyków hmm i to by było chyba na tyle myślę że i tak będzie zaskoczenie bo na co dzień to cały czas w spodniach śmigam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 29.01.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 i ja zmykam, dobranoc miłe panie Dobranoc Anetinko, i dla Ciebie kolorowych snów Miłego weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 29.01.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ja tez tak lubie:) ale na wyjscie to już musze byc odstawiona inaczej niz zwykle, inaczej nie chodze na bale:) takie wyjście musi sie różnić od innych tez wyszłam z tego założenia i zaszalałam-zakup sukienki, wizyta u fryzjera, zakup kolczyków hmm i to by było chyba na tyle myślę że i tak będzie zaskoczenie bo na co dzień to cały czas w spodniach śmigam Ja już po czytaniu. Tak się składa, że ja żadnej małej czarnej nie mam, bo nie lubię tego koloru. Jak mi trzeba wyglądać elegancko mam pod ręką małą szarą. Ta sukienka nie pasuje na dyskotekę a w dodatku już w niej byłam na innej imprezie firmowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 29.01.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Właśnie przed chwilą przyszła sąsiadka, że mi się z dziećmi jak to ujęła „zwali” do mieszkania, bo jej mąż robi jakieś malowanie i nie chce, aby wdychały ten zapach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 29.01.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Trudno sie do Was wbić............... znacie się jak łyse konie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 31.01.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Anetinko, zniknęłaś w piatek bez pożegnania I dlatego masz teraz do poczytania, do nadgonienia. Troche sie panoszyłysmy u Ciebie w piatkowy wieczór. Pamiętaj jaki jest plan na ten tydzień: obowiązkowo pod groźba kary (cos wymyślę ) załatwic urlop na następny tydzień. ja jutro przyjeżdżam do pracy trochę później i tak coś czuję, że szykuje się u nas audyt. Trzymanie kciuków wskazane Spokojnej nocki i kolorowych snów. Całuski na dobranoc zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.02.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Hej Anetinko, ale narozprawiałysmy w Twoich komentach:)jak minął wekkend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 witam witam witam miałam coś napisać, ale nie pamiętam co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 ale sie rozgadałyscie kiedy ja to przeczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 01.02.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 ale sie rozgadałyscie kiedy ja to przeczytam kiedyś Witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.02.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 a no my zarwałysmy popołudnie piątkowe w pracy to i vzas był na pogaduchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 ale wracając do tematu coś wam miałam powiedzieć hmmm a właściwie na[isać a już wiem no to zaczynam 1. upiekłam ciasto z bananów pychotka 2. upiekłam cebulaki pychotki 3. z dzieciem spedzilismy pierwsze noce w nowym domu rezultat inwestorek do miasta nie chce wracać a my ... ochrzciliśmy co nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Jedzimy autem , szyby zaparowane , siedzi mój mały glut z tyłu (2,5 roku). Zły mówi : nos kuldwa mać nic nie widze Nauczyła się od mamy - chodzącej dobroci. W bloku czasm bałam się z, że pomoc społeczną kiedyś zobacze dobry synuś ale dzieci pokazuja nam, jak musimy uważać na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 a no my zarwałysmy popołudnie piątkowe w pracy to i vzas był na pogaduchy a ja wtedy musiałam conieco popracować hmmmmmmm ale zaraz nadrobię co się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 I tu widac , że człek może być całkowicie anoimowy . Niestey nerwus ze mnie , na maxa. Dzieciaki w tyłki nie dostają , to musi być mega draka , ale morde dre , że ho ho . Bo jak podniose głos to wogle nie działa A do małża? Oj , nie mówie mu nic , a jak się zbierze to robie dym jakich mało Tzn na bierząco czepiam się okruchów , kubków w każdym pokoju , syfu po kąpieli , niezaplaconego rachunku, brudów nei wyneisionych , góry ciuchów typu ' założe jeszcze.... jakbyś o mnie pisałam jestem identyczna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts