anetina 01.02.2010 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 i mi z godzinkę, roboty juz mam niewiele ale Kinga z tata na nartach maja po mnie zajechać jak będą wracac więc muszę siedzieć. mój jutro pojedzie na narty jak sobie córcia radzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.02.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 hihi jasne, każda para rąk potrzebna, u mnie zawsze sam babiniec w malinach to nie powiem, wesoło bywa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 i mi z godzinkę, roboty juz mam niewiele ale Kinga z tata na nartach maja po mnie zajechać jak będą wracac więc muszę siedzieć. a ja chciałbym jak najszybciej bo dziś Ł. wrócił. Juz powinien byc w domu, pewnie kąpie dzieciarnię no to akurat tatuś pokapie, uśpi i będzie na ciebie czekał tak wyszło ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 hihi jasne, każda para rąk potrzebna, u mnie zawsze sam babiniec w malinach to nie powiem, wesoło bywa:) a u nas gdzieś na te maliny jeżdzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Za tydzień czekają mnie dwie imprezy, jedna z pracy a druga ze znajomymi na balu karnawałowym. Z ludźmi z pracy w piątek idziemy na dyskotekę. Tak dawno nie byłam na dichu, że na wet nie wiem w co się ubrać, aby nie odstawać od tych małolatów. najlepiej jak najkrótsza mini i jak największy dekolt nie będziesz się niczym wtedy wyrózniać a i obcas na 8 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.02.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 mój jutro pojedzie na narty jak sobie córcia radzi? powiem Ci że radzi sobie bardzo dobrze jak na początki jazdy, dzieci maja to do siebie że sie nie boja, ja paikowałam że z dużej górki bedzie za szybko jechac a ona rozradowana:) po kiku zjazdach mąż uczył ja skręcac i teraz już sie nie przewraca i potrafi dojechac tam gdzie chce a nie gdzie ją narty poniosą a Twój synek długo juz jeżdzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Anetinka jak przyjdzie w poniedziałek do pracy to nie zdąży w ciągu dnia przeczytać naszych pogaduch:) no skad wiedziałaś? a robota na biurku leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.02.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 a u nas gdzieś na te maliny jeżdzisz? maliny mam za domem rodziców to na szczęście jeździc nie muszę, na skup mąż zawsze zawiezie żebym skrzynek nie musiała dzwigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 No teraz sobie przypomniałam, że siostra mnie zabrała ze swoimi znajomymi w tamtym roku na dyskotekę. Ubrałam się jak za dawnych lat i dość dziwnie się czułam. Chyba ubiór nie pasował do mnie. chyba się po prostu starzejemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Anetinka jak przyjdzie w poniedziałek do pracy to nie zdąży w ciągu dnia przeczytać naszych pogaduch:) no i dobrze nich w końcu ona nadrabia a nie zawsze my. bardzo śmieszne :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Z dziewczynami weszłyśmy na klubowskie galerie, aby zobaczyć, co się teraz nosi i wiecie, co zaobserwowałam 2 grupy. Jedne prowokują ubiorem drugie zaś skromniutkie zakonnice. Ciekawe do której grupy ja się będę zaliczać w następny piątek. pochwal się póxniej, jaki strój założysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 noooo:) chociaż jak ja szukałam sukienki na wesela i sylwestra to wszystkie takie jakies nie bardzo, hmm takie albo bardzo ekstrawaganckie, albo baardzo skromne, do tego nie ładnie wyeksponowane ze względu na ilość tych ciuchów i wcale nie było łatwo coś wybrac właśnie ja muszę chyba powoli coś szukać na wesele koleżanki może odbędzie sie ich ślub ale chyba standardowo będzie mała czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Nic znając mnie coś wymyślę, zresztą jak zawsze. Teraz czeka mnie bajka na dobranoc dla synka, więc zmykam. Do zobaczenia. Miłej końcówki pracy. tak póxno chodzi ci maluch spać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Anetinko, i dla Ciebie kolorowych snów powiedzmy, że były bardzo kolorowe ale nie pamietam końca snu pierwszego jak się to wszystko skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Właśnie przed chwilą przyszła sąsiadka, że mi się z dziećmi jak to ujęła „zwali” do mieszkania, bo jej mąż robi jakieś malowanie i nie chce, aby wdychały ten zapach. oj to gromadkę chyba sporo mieliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Trudno sie do Was wbić............... znacie się jak łyse konie jak Siostry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Anetinko, zniknęłaś w piatek bez pożegnania I dlatego masz teraz do poczytania, do nadgonienia. Troche sie panoszyłysmy u Ciebie w piatkowy wieczór. Pamiętaj jaki jest plan na ten tydzień: obowiązkowo pod groźba kary (cos wymyślę ) załatwic urlop na następny tydzień. ja jutro przyjeżdżam do pracy trochę później i tak coś czuję, że szykuje się u nas audyt. Trzymanie kciuków wskazane Spokojnej nocki i kolorowych snów. Całuski na dobranoc zostawiam przepraszam za ten brak pożegnania postaram sie już tak nie grzeszyć odnośnie urlopu zapowiedziałam już - ale jak to kierowniczka może coś wymyśleć - dam znać dokładniej trzymam mocno kciuki za audyt a nocka była spokojna i to dwie z zrzędu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Hej Anetinko, ale narozprawiałysmy w Twoich komentach:) jak minął wekkend? proszę sie czuć jak u siebie :D mam wymówkę, by takl z rana nie zaczynac pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 ale sie rozgadałyscie kiedy ja to przeczytam kiedyś Witaj! witam powiedzmy, ze co nieco nadrobiłam co nieco napisałam gdzies tam ukryte :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 a no my zarwałysmy popołudnie piątkowe w pracy to i vzas był na pogaduchy dlatego ja netu nie chcę w domu bo szybko bym wracała do domu chociażby po to, by znowu do was zajrzeć nic bym nie zrobiła wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts