Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do naszego domku

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

i mi z godzinkę, roboty juz mam niewiele ale Kinga z tata na nartach maja po mnie zajechać jak będą wracac więc muszę siedzieć.

a ja chciałbym jak najszybciej bo dziś Ł. wrócił. Juz powinien byc w domu, pewnie kąpie dzieciarnię :wink:

no to akurat

tatuś pokapie, uśpi i będzie na ciebie czekał

tak wyszło ??? :)

Za tydzień czekają mnie dwie imprezy, jedna z pracy a druga ze znajomymi na balu karnawałowym. Z ludźmi z pracy w piątek idziemy na dyskotekę. Tak dawno nie byłam na dichu, że na wet nie wiem w co się ubrać, aby nie odstawać od tych małolatów.

najlepiej :)

jak najkrótsza mini i jak największy dekolt

nie będziesz się niczym wtedy wyrózniać

a i obcas na 8 cm :D

mój jutro pojedzie na narty

jak sobie córcia radzi?

powiem Ci że radzi sobie bardzo dobrze jak na początki jazdy, dzieci maja to do siebie że sie nie boja, ja paikowałam że z dużej górki bedzie za szybko jechac a ona rozradowana:)

po kiku zjazdach mąż uczył ja skręcac i teraz już sie nie przewraca i potrafi dojechac tam gdzie chce a nie gdzie ją narty poniosą:)

a Twój synek długo juz jeżdzi?

Z dziewczynami weszłyśmy na klubowskie galerie, aby zobaczyć, co się teraz nosi i wiecie, co zaobserwowałam 2 grupy. Jedne prowokują ubiorem drugie zaś skromniutkie zakonnice.

Ciekawe do której grupy ja się będę zaliczać w następny piątek.

pochwal się póxniej, jaki strój założysz :)

noooo:) chociaż jak ja szukałam sukienki na wesela i sylwestra to wszystkie takie jakies nie bardzo, hmm takie albo bardzo ekstrawaganckie, albo baardzo skromne, do tego nie ładnie wyeksponowane ze względu na ilość tych ciuchów i wcale nie było łatwo coś wybrac

właśnie

ja muszę chyba powoli coś szukać na wesele koleżanki

może odbędzie sie ich ślub :D

ale chyba standardowo będzie mała czarna :D

Anetinko, zniknęłaś w piatek bez pożegnania :-? I dlatego masz teraz do poczytania, do nadgonienia. Troche sie panoszyłysmy u Ciebie w piatkowy wieczór.

Pamiętaj jaki jest plan na ten tydzień: obowiązkowo pod groźba kary (cos wymyślę :roll: ) załatwic urlop na następny tydzień. :lol:

ja jutro przyjeżdżam do pracy trochę później i tak coś czuję, że szykuje się u nas audyt. Trzymanie kciuków wskazane :wink:

Spokojnej nocki i kolorowych snów. Całuski na dobranoc zostawiam :p

przepraszam za ten brak pożegnania :oops: :oops: :oops:

postaram sie już tak nie grzeszyć :)

odnośnie urlopu zapowiedziałam już - ale jak to kierowniczka może coś wymyśleć - dam znać dokładniej

trzymam mocno kciuki za audyt :)

a nocka była spokojna :oops: :oops: :oops:

i to dwie z zrzędu :D :D :D