GLAMOURMUM 22.05.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 dzień dobry właśnie przyszłam i myślę, że może dziennik wypadałoby uzupelnić ale niestety dzisiaj mam lenia no właśnie wpadłam, żeby podziwiać postępy...a tu lipa...nie ma nic nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.05.2009 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 no właśnie wpadłam, żeby podziwiać postępy...a tu lipa...nie ma nic nowego no to ide dodac trochę fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.05.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 no właśnie wpadłam, żeby podziwiać postępy...a tu lipa...nie ma nic nowego no to ide dodac trochę fotek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 22.05.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Wypadałoby ,już czas najwyższy Czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.05.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 jeszcze tydzień-dwa i będą okna, drzwi i brama w tym samym czasie będzie kłądła sie blachodachówka więc wtedy już będzie co oglądać miłego dnia zycze i idę jeszcze jakies fotki dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 22.05.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 O , jakie postępy:) U nas dach od poniedziałku będzie się zbijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.05.2009 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 teraz jak się wchodzi do domu, to nie zmoknie juz główka podczas deszczu dziwne takie uczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 22.05.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Mi najbardziej podoba sie sposób zabudowy z 2 zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.05.2009 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Mi najbardziej podoba sie sposób zabudowy z 2 zdjęcia ja jeszcze nie wiem wiem, ze muszę wymyśleć sposób zagospodarowania pokoju inwestorka a najchętniej - bym się już przeprowadziłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.05.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Witam. Jak ten czas leci. Dopiero mi pomagałaś stawiać pierwsze kroki na tym Formu (wielkie dzięki do dzisiaj) a tu już 2 m-ce jak z bicza strzelił!! Co ja bym dała żeby mieć już tyle co TY. Super że tak u Ciebie robota idzie. Oby tak dalej. Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.05.2009 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Kawika, zobaczysz, jak to szybko zleci nawet z tatą wczoraj rozmawialismy, że my właściwie w tym roku dopiero 3 miesiace to robimy a już tyle jest zrobione licze na to, że do Bożego Ciała to my już zamknięmy dom, no i dach będzie zrobiony nocowac wtedy będziemy mogli trzeba sobie tylko może łazienkę zrobić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 25.05.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Pozwoliłam sobie skopiować ten pierwszy pomysł na zabudowanie schodów - chociaż ja bym zrobiła to jeszcze bardziej ukryte (takie tajemnicze schowki o których nikt nie wie oprócz właścicieli - najlepiej otwierane przez przyciśnięcie tak by tylko oglądać jak kolejna znajoma podskakuje zdziwiona jak opierając się otworzy schowek - a w nim szafa na kurtki itp ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.05.2009 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 jak najbardziej można sobie kopiować u mnie ostatecznie schowek pod schodami będzie mniejszy typu na odkurzacz, może jakiegoś mopa jeszcze nie wiem, jak go spróbuję zabudować na razie zbieram pomysły i tak raczej na pewno - wykańczać dom będziemy już tam mieszkajac więc zalezy nam jedynie na wykończeniu pokoi na tyle, by móc tam spokojnie mieszkać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.05.2009 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 jak najbardziej można sobie kopiować u mnie ostatecznie schowek pod schodami będzie mniejszy typu na odkurzacz, może jakiegoś mopa jeszcze nie wiem, jak go spróbuję zabudować na razie zbieram pomysły i tak raczej na pewno - wykańczać dom będziemy już tam mieszkajac więc zalezy nam jedynie na wykończeniu pokoi na tyle, by móc tam spokojnie mieszkać pozdrawiam anetino...Wy to na pewno sie w tym roku wprowadzicie... świetnie Wam idzie ta budowa...ja niestety czekam na więźbę. Trochę to dłużej trwa....ale warto czekać ze względu na oszczędności. Jeszcze zamówiłam z lasu dąb na podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.05.2009 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 no chcielibyśmy na jesień ciekawe , wszystko zalezy też od finansów ale jednak nie ma co dłużej tego ciągnąć - chodzi o mieszkanie gdzie indziej urlop na pewno spędzę w nowym domku mieszkając tam na całego i ... pewnie nie będzie mi się chciało później do bloków wracać trzeba tylko wczesniej hydraulikę zrobić a dąb - też mamy z lasu czeka na dobrą chwilę i na swoje przeznaczenie - podłogi, schody, parapet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.05.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 no chcielibyśmy na jesień ciekawe , wszystko zalezy też od finansów ale jednak nie ma co dłużej tego ciągnąć - chodzi o mieszkanie gdzie indziej urlop na pewno spędzę w nowym domku mieszkając tam na całego i ... pewnie nie będzie mi się chciało później do bloków wracać trzeba tylko wczesniej hydraulikę zrobić a dąb - też mamy z lasu czeka na dobrą chwilę i na swoje przeznaczenie - podłogi, schody, parapet no my też byśmy chcieli najpóźniej w listopadzie..ale nie wiem co z tego wyjdzie...cienko to widzę ... będziemy musieli na czas zimy wprowadzić się do teściów i na wiosnę wykończyć i się wprowadzić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.05.2009 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 no my też byśmy chcieli najpóźniej w listopadzie..ale nie wiem co z tego wyjdzie...cienko to widzę ... będziemy musieli na czas zimy wprowadzić się do teściów i na wiosnę wykończyć i się wprowadzić.. z jednej strony jest to wyjście chyba najlepsze my planowaliśmy zrobic cały dół i się przeprowadzić ale tak patrząc - góra już się robi najwyżej na górze łazienki nie będzie na szybko robić, najpierw na dole w ostateczności ocieplenie poddasza też możemy na póxne lato zostawić tynkowanie domu na zewnątrz tez na pewno będzie później jak tylko hydraulika będzie, robimy łazienkę i kuchnię i możemy się przeprowadzać :D warunki by były nie ciekawe, ale my nie pierwsi i na pewno nie ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.05.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 no my też byśmy chcieli najpóźniej w listopadzie..ale nie wiem co z tego wyjdzie...cienko to widzę ... będziemy musieli na czas zimy wprowadzić się do teściów i na wiosnę wykończyć i się wprowadzić.. z jednej strony jest to wyjście chyba najlepsze my planowaliśmy zrobic cały dół i się przeprowadzić ale tak patrząc - góra już się robi najwyżej na górze łazienki nie będzie na szybko robić, najpierw na dole w ostateczności ocieplenie poddasza też możemy na póxne lato zostawić tynkowanie domu na zewnątrz tez na pewno będzie później jak tylko hydraulika będzie, robimy łazienkę i kuchnię i możemy się przeprowadzać :D warunki by były nie ciekawe, ale my nie pierwsi i na pewno nie ostatni podziwiam wytrwałości i odwagi. Ja kiedyś wprowadziłam się do mieszkania , które nie było skończone i o mały włos mnie szlag nie trafił...ciągle robota, ciągle kurz i ciągle bałagan. Tym razem chciałabym się wprowadzić na gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.05.2009 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Ja kiedyś wprowadziłam się do mieszkania , które nie było skończone i o mały włos mnie szlag nie trafił...ciągle robota, ciągle kurz i ciągle bałagan. Tym razem chciałabym się wprowadzić na gotowe mieszkanie jest małe, więc ten bałagan, rozgardiasz jest okropny ja chcę, by gładzie wszędzie były w momencie przeprowadzki pomalowanie - kwestia później kilku dni przy łądnej pogodzie tak że samego tego kurzu budowlanego też bym nie chciała a jak jedna łazienka by została wtedy do roboty - to już naprawdę niewiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 26.05.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 KLofana chodzi mi o to , że jak już zalaliście fundamenty i potem Pan koparkowy wam kopał oczyszczalnie i ten piach wrzucał do dołów , a twój osobisty inwestor rozrzucał go ręcznie , to potem trzeba by było ubic ten piach . Oglądałm wczoraj kilka dzienników i widziałm , że ludziska tak robię . Wypożyczasz ubijarkę taką nie za wielką i w jeden dzień wsio się uda ubić. pozwolę się wypowiedzieć w tym temacie, kilka dni temy zalewaliśmy chudziaka i mieliśmy tak jak Anetina mury i dach, my niczym tego piachu nie ubijaliśmy -piach się samoistnie ubił podczas jak chłopaki z ekipy stawiali ściany , tak więc to zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts