Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do naszego domku

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ładne "partnerstwo"

A to mnie rozwaliło: "A wczoraj własnoręcznie porąbałam drewno do kominka – chwali się."

Rzeczywiscie jest sie czym chwalić. :roll: Ja nieraz codziennie odśniezam, nawet to zaczynam lubić ale wiadomo, że wolałabym zeby był ktoś inny kto to zrobi.

Poza tym, jeśli mąż zarabia na dom a kobieta siedzi w domu i jest z tego powodu nieszczęśliwa, zdołowana to chyba warto porozmawiac i rozwiązać sytuację. Pomoc w domu, chociaz na kilka godizn w tygodniu, może powrót do pracy na pół etatu. Jest tyle możliwości a te kobiety sa jak ofiary. "Nie lubię sprzatć, gotować, prac ale musze to robić w imię rodziny" :-?

Ciśnienie mi sie podniosło :evil:

poważnie?

ja tam lubię być tak budzona :oops:

małżu o tym wie :oops: :oops: :oops:

wszystko fajnie, tylko, że ja mam pobudki kilkakrotnie w ciągu nocy prawie co noc. Za powtórki w soboty dziękuje. Przynajmniej w weekend jak zostaję na dole to Ł. do dzieci wstaje a stram się ich nie słyszeć :wink:

mnie nie chodziło o budzenie przez dzieci :D

nie poznałam własciwie co oznacza nieśpiące dziecko :D

A to mnie rozwaliło: "A wczoraj własnoręcznie porąbałam drewno do kominka – chwali się."

Rzeczywiscie jest sie czym chwalić. Ja nieraz codziennie odśniezam, nawet to zaczynam lubić ale wiadomo, że wolałabym zeby był ktoś inny kto to zrobi.

jak oboje pracuja to wiadomo że kobieta nie czeka z wkręceniem żarówki na męża 2 dni tylko sama to robi a facet jak kobieta jest w pracy to też moze posprzatac i ugotowac i dziećmi sie zająć. Taki ten świat teraz jest i ja nie czuje sie gorzej z tego powodu ze musze wykonać jakies męskie czynnosci, wiadomo że nie jakieś cięzkie ponad siły ale z codziennymi sobie radzę.

Rzeczywiscie jest sie czym chwalić. Ja nieraz codziennie odśniezam, nawet to zaczynam lubić ale wiadomo, że wolałabym zeby był ktoś inny kto to zrobi.

jak oboje pracuja to wiadomo że kobieta nie czeka z wkręceniem żarówki na męża 2 dni tylko sama to robi a facet jak kobieta jest w pracy to też moze posprzatac i ugotowac i dziećmi sie zająć. Taki ten świat teraz jest i ja nie czuje sie gorzej z tego powodu ze musze wykonać jakies męskie czynnosci, wiadomo że nie jakieś cięzkie ponad siły ale z codziennymi sobie radzę.

Karolina, mi nie chodziło o to co ta kobieta robi tylko w jakim tonie się wypowiada. Chwali sie? :o Jest czym? Jak trzeba to trzeba i juz. Ja jestem sama od poniedziałku do soboty. Robię różne rzeczy: odpowietrzam kaloryfery, odśniezam, jestem zaopatrzeniowce, kierowcą,kucharką, pielegniarką kiedy trzeba itd.. Tylko podejrzewam, ze gdybym miała kominek to zapas drewna byłby przygotowany. To chyba nie probelem przewidziec jego brak?