Karollinka 01.02.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 mój beze mnie nie zaśnie, jak dziecko:) nawet jak sie do niego nie odzywam to i tak wiem ze do łóżka bedzie mnie wołał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 no u nas podobnie o ile jesteśmy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 01.02.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 mój beze mnie nie zaśnie, jak dziecko:) nawet jak sie do niego nie odzywam to i tak wiem ze do łóżka bedzie mnie wołał 3 lata rozłąki zrobiło swoje co? My tyle lat razem, znamy się jak łyse konie. Ł. wie, ze gdyby mnie obudził to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 poważnie? ja tam lubię być tak budzona małżu o tym wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 01.02.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 artykuł o ... partnerstwie ??????????? http://partnerstwo.onet.pl/1595603,3502,1,kobieta_tyrajaca,artykul.html ładne "partnerstwo" A to mnie rozwaliło: "A wczoraj własnoręcznie porąbałam drewno do kominka – chwali się." Rzeczywiscie jest sie czym chwalić. Ja nieraz codziennie odśniezam, nawet to zaczynam lubić ale wiadomo, że wolałabym zeby był ktoś inny kto to zrobi. Poza tym, jeśli mąż zarabia na dom a kobieta siedzi w domu i jest z tego powodu nieszczęśliwa, zdołowana to chyba warto porozmawiac i rozwiązać sytuację. Pomoc w domu, chociaz na kilka godizn w tygodniu, może powrót do pracy na pół etatu. Jest tyle możliwości a te kobiety sa jak ofiary. "Nie lubię sprzatć, gotować, prac ale musze to robić w imię rodziny" Ciśnienie mi sie podniosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.02.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 3 lata rozłąki zrobiło swoje co? My tyle lat razem, znamy się jak łyse konie. Ł. wie, ze gdyby mnie obudził to ja kiedys złościłam się że jak zasne z Kinga to mnie mężu budzi i woła do siebie ale teraz wiem że i on sam nie zaśnie więc latam od łóżka do łóżka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 01.02.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 poważnie? ja tam lubię być tak budzona małżu o tym wie wszystko fajnie, tylko, że ja mam pobudki kilkakrotnie w ciągu nocy prawie co noc. Za powtórki w soboty dziękuje. Przynajmniej w weekend jak zostaję na dole to Ł. do dzieci wstaje a stram się ich nie słyszeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 poważnie? ja tam lubię być tak budzona małżu o tym wie wszystko fajnie, tylko, że ja mam pobudki kilkakrotnie w ciągu nocy prawie co noc. Za powtórki w soboty dziękuje. Przynajmniej w weekend jak zostaję na dole to Ł. do dzieci wstaje a stram się ich nie słyszeć mnie nie chodziło o budzenie przez dzieci nie poznałam własciwie co oznacza nieśpiące dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.02.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 A to mnie rozwaliło: "A wczoraj własnoręcznie porąbałam drewno do kominka – chwali się." Rzeczywiscie jest sie czym chwalić. Ja nieraz codziennie odśniezam, nawet to zaczynam lubić ale wiadomo, że wolałabym zeby był ktoś inny kto to zrobi. jak oboje pracuja to wiadomo że kobieta nie czeka z wkręceniem żarówki na męża 2 dni tylko sama to robi a facet jak kobieta jest w pracy to też moze posprzatac i ugotowac i dziećmi sie zająć. Taki ten świat teraz jest i ja nie czuje sie gorzej z tego powodu ze musze wykonać jakies męskie czynnosci, wiadomo że nie jakieś cięzkie ponad siły ale z codziennymi sobie radzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 01.02.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 A to mnie rozwaliło: "A wczoraj własnoręcznie porąbałam drewno do kominka – chwali się." Rzeczywiscie jest sie czym chwalić. Ja nieraz codziennie odśniezam, nawet to zaczynam lubić ale wiadomo, że wolałabym zeby był ktoś inny kto to zrobi. jak oboje pracuja to wiadomo że kobieta nie czeka z wkręceniem żarówki na męża 2 dni tylko sama to robi a facet jak kobieta jest w pracy to też moze posprzatac i ugotowac i dziećmi sie zająć. Taki ten świat teraz jest i ja nie czuje sie gorzej z tego powodu ze musze wykonać jakies męskie czynnosci, wiadomo że nie jakieś cięzkie ponad siły ale z codziennymi sobie radzę. Karolina, mi nie chodziło o to co ta kobieta robi tylko w jakim tonie się wypowiada. Chwali sie? Jest czym? Jak trzeba to trzeba i juz. Ja jestem sama od poniedziałku do soboty. Robię różne rzeczy: odpowietrzam kaloryfery, odśniezam, jestem zaopatrzeniowce, kierowcą,kucharką, pielegniarką kiedy trzeba itd.. Tylko podejrzewam, ze gdybym miała kominek to zapas drewna byłby przygotowany. To chyba nie probelem przewidziec jego brak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 kobiecie łatwo prtzewidzieć tylko dlaczego facet tego nie może zrozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.02.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 nie doczytalam artykułu, tak tylko wyraziłam swoje zdanie.pewnie że nie ma sie czym chwalic a jak jeszzce mąż w tym czasie siedzi na kanapie a kobieta zasuwa to juz całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 jak jeszzce mąż w tym czasie siedzi na kanapie a kobieta zasuwa to juz całkiem dla mnie taki gość to nie facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.02.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 dla mnie też, nie wyobrażam sobie takiego partnera.nasze pokolenie kobiet nie pozwala sobie na takie traktowanie ale wśród znajomych rodziców takie zachowanie jest na porzadku dziennym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 dla mnie też, nie wyobrażam sobie takiego partnera. nasze pokolenie kobiet nie pozwala sobie na takie traktowanie ale wśród znajomych rodziców takie zachowanie jest na porzadku dziennym. masz rację znam takie osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.02.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 moim zdaniem to kobieta od początku powinna postawić granice i pokazać jak chce i powinna byc traktowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 niestety, nie zawsze to działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.02.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 normalnie jesteście nienormalne przeleciałam tylko wasze posty masakra jakie z Was gaduły idę coś w dzienniku popisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 hihihi Sisotra ja też miałam co nieco wkleić i nie za bardzo chce mi się ruszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 ale dzieki temu omijają wszyscy to, co robiłam przez weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts