Karollinka 01.02.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Anetinka co robilas cały wekkend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Anetinka co robilas cały wekkend? nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 ale wracając do tematu coś wam miałam powiedzieć hmmm a właściwie na[isać a już wiem no to zaczynam 1. upiekłam ciasto z bananów pychotka 2. upiekłam cebulaki pychotki 3. z dzieciem spedzilismy pierwsze noce w nowym domu rezultat inwestorek do miasta nie chce wracać a my ... ochrzciliśmy co nieco no dobra napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.02.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 A tej nic innego tylko sex i sex w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 buuuuuuuuuuuuu wyposzczeni co nieco byliśmy ale antresola sprawdzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.02.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 buuuuuuuuuuuuu wyposzczeni co nieco byliśmy ale antresola sprawdzona cieszę się ..... bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.02.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 ta listę juz czytałam, myslałam że jeszcze cos robiłaś i nie chcesz sie przyznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.02.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 hihihi no to znaczy że wszystko wraca do normy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 ta listę juz czytałam, myslałam że jeszcze cos robiłaś i nie chcesz sie przyznać do więcej sie nie przyznam ale Siostry to i tak pewnie swoje myślą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 hihihi no to znaczy że wszystko wraca do normy:) do normy może nie ale jest powiedzmy, że lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.02.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 powolutku powolutku i wszystko się wyprostuje, najważniejsze że na dobrej drodze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 mam nadzieję ale nie wiem za dużo krzywd zrobił nie tylko mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.02.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 czasem trzeba oddzielic przeszłość gruba krecha jeśli tylko ktoś chce naprawić to co zepsuł i dac szansę bo nigdy nie wiadomo kiedy nam przyjdzie prosic o wybaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 niestety, to nie chodzi tylko o mnie ale i mojego tatę małżu bardzo narozrabiał i niestety przyznać się do tego nie chce chociaż dobrze o tym wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 01.02.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 mój jutro pojedzie na narty jak sobie córcia radzi? powiem Ci że radzi sobie bardzo dobrze jak na początki jazdy, dzieci maja to do siebie że sie nie boja, ja paikowałam że z dużej górki bedzie za szybko jechac a ona rozradowana:) po kiku zjazdach mąż uczył ja skręcac i teraz już sie nie przewraca i potrafi dojechac tam gdzie chce a nie gdzie ją narty poniosą a Twój synek długo juz jeżdzi? wiecie, że ja jeszcze nigdy nie byłam w górach w zimę.............. tego Wam zazdroszczę.......... bo widoki s piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 są piekne widoki ale ja wolę jesień w góracha na dodatek, gdy nie ma w ogóle ludziżeby pustki były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.02.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 i ja lubie pojechać poza sezonem, najlepiej maj albo pażdziernik, ech narobiłyście mi ochoty na wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 sama mam ochotę gorzej z możliwościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 01.02.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 mój jutro pojedzie na narty jak sobie córcia radzi? powiem Ci że radzi sobie bardzo dobrze jak na początki jazdy, dzieci maja to do siebie że sie nie boja, ja paikowałam że z dużej górki bedzie za szybko jechac a ona rozradowana:) po kiku zjazdach mąż uczył ja skręcac i teraz już sie nie przewraca i potrafi dojechac tam gdzie chce a nie gdzie ją narty poniosą a Twój synek długo juz jeżdzi? fajnie macie też bym chciała na nartach pojeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 01.02.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 a no my zarwałysmy popołudnie piątkowe w pracy to i vzas był na pogaduchy dlatego ja netu nie chcę w domu bo szybko bym wracała do domu chociażby po to, by znowu do was zajrzeć nic bym nie zrobiła wtedy masz rację -FM uzależnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts