Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do naszego domku

Recommended Posts

mój beze mnie nie zaśnie, jak dziecko:) nawet jak sie do niego nie odzywam to i tak wiem ze do łóżka bedzie mnie wołał :D

3 lata rozłąki zrobiło swoje co? :wink:

My tyle lat razem, znamy się jak łyse konie. Ł. wie, ze gdyby mnie obudził to :evil: :evil: :evil:

ja też nie cierpię jak mnie kto wybudza :evil:

robi to na własna odpowiedzialność, bo nie ręczę za siebie :wink:

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

powiem wam że na zabawie było super

nogi mnie do dziś bolą

ale po wyjściu od fryzjera nie było mi do smiechu

wygladalm jak lwica-tak mnie natapirowała

z daleka krzyczałam do mojego małża zby auto otwierał bo nie chciałam żeby ktos mnie widział

na szczęście kuzynka uratowała sytuacje i w domku porawiła mi właosy

myśle że wyglądałam dobrze

odnośnie partnerstwa to przypomniało mi się teraz jak koleżanka mi opowiadał że kiedyś żaliła się mężowi iż ma wszystkiego dosyć, ciągle tylko praca, dom, praca, dom, że na nic nie może sobie pozwolić itp.

a on mówi do niej- kochanie zupełnie cię nie rozumiem, nie wiem o co ci chodzi i na co narzekasz, bo przecież prać możesz, sprzątać możesz, pracować możesz więc o co ci chodzi? robisz to na co masz ochotę

i co Wy na to?

odnośnie partnerstwa to przypomniało mi się teraz jak koleżanka mi opowiadał że kiedyś żaliła się mężowi iż ma wszystkiego dosyć, ciągle tylko praca, dom, praca, dom, że na nic nie może sobie pozwolić itp.

a on mówi do niej- kochanie zupełnie cię nie rozumiem, nie wiem o co ci chodzi i na co narzekasz, bo przecież prać możesz, sprzątać możesz, pracować możesz więc o co ci chodzi? robisz to na co masz ochotę

i co Wy na to?

mam nadzije, ze to żart :evil: :wink: :roll: :-? :o