beti,kris,mimi 01.02.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 mój beze mnie nie zaśnie, jak dziecko:) nawet jak sie do niego nie odzywam to i tak wiem ze do łóżka bedzie mnie wołał 3 lata rozłąki zrobiło swoje co? My tyle lat razem, znamy się jak łyse konie. Ł. wie, ze gdyby mnie obudził to ja też nie cierpię jak mnie kto wybudza robi to na własna odpowiedzialność, bo nie ręczę za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 01.02.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 cześc Beti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 01.02.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 buuuuuuuuuuuuu wyposzczeni co nieco byliśmy ale antresola sprawdzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 01.02.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 cześc Beti cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 01.02.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 trochę mnie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 01.02.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 ale nadrobiłam została mi jeszcze Kawika i Delfina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 01.02.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 powiem wam że na zabawie było supernogi mnie do dziś bolą ale po wyjściu od fryzjera nie było mi do smiechuwygladalm jak lwica-tak mnie natapirowała z daleka krzyczałam do mojego małża zby auto otwierał bo nie chciałam żeby ktos mnie widział na szczęście kuzynka uratowała sytuacje i w domku porawiła mi właosy myśle że wyglądałam dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 01.02.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 odnośnie partnerstwa to przypomniało mi się teraz jak koleżanka mi opowiadał że kiedyś żaliła się mężowi iż ma wszystkiego dosyć, ciągle tylko praca, dom, praca, dom, że na nic nie może sobie pozwolić itp. a on mówi do niej- kochanie zupełnie cię nie rozumiem, nie wiem o co ci chodzi i na co narzekasz, bo przecież prać możesz, sprzątać możesz, pracować możesz więc o co ci chodzi? robisz to na co masz ochotę i co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.02.2010 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 powiem wam że na zabawie było super nogi mnie do dziś bolą ale po wyjściu od fryzjera nie było mi do smiechu wygladalm jak lwica-tak mnie natapirowała hej, hej. A gdzie fotki? Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.02.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 dobry Beti dawaj zdjęcia najlep[iej z tymi lwimi włosami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.02.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 odnośnie partnerstwa to przypomniało mi się teraz jak koleżanka mi opowiadał że kiedyś żaliła się mężowi iż ma wszystkiego dosyć, ciągle tylko praca, dom, praca, dom, że na nic nie może sobie pozwolić itp. a on mówi do niej- kochanie zupełnie cię nie rozumiem, nie wiem o co ci chodzi i na co narzekasz, bo przecież prać możesz, sprzątać możesz, pracować możesz więc o co ci chodzi? robisz to na co masz ochotę i co Wy na to? mam nadzije, ze to żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.02.2010 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201001/1265041440_by_krystekw_500.jpg dzień doberekpóźniej zajrzę chciałam się tylko pokazać, że gdzieś tam w pobliżu krążę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.02.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Cezść Anetina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 02.02.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Róniez i tutaj sie witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.02.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 To na razie. Pilnie pracujesz więc następny tydzień nalezy Ci się wolny Do jutra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.02.2010 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 no właśnie mocno pracuję co prawda już mi dziewczyna straszy, ze muszę pisać, bo ma tylko kilka dni do oddania pracy ale póki co na pocieszenie kupiłam sobie zabki do karniszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.02.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 no właśnie mocno pracuję co prawda już mi dziewczyna straszy, ze muszę pisać, bo ma tylko kilka dni do oddania pracy ale póki co na pocieszenie kupiłam sobie zabki do karniszy no następna. Co Wy z tymi zakupami? Jaką pracę Ty oddajesz? Migisterki za kase piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.02.2010 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.02.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii no wariatka Pisz, pisz. Ino szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.02.2010 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 e tam wariatka działam na kilku frontach dziwne, ze jeszcze sypiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts