Karollinka 02.02.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Jaką pracę Ty oddajesz? Migisterki za kase piszesz? o rany!!!!!!!!!! ja też czasem............. ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. a tak żeby zacząć od początku to cześć Anetinka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.02.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 e tam wariatka działam na kilku frontach dziwne, ze jeszcze sypiam coś o tym słyszałam ostatnio Nie no, zmykam juz, zmykam. Fajnie tu z Wami Ale słonko mam za oknem to dzieciarne porwe na jakies sanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.02.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 działam na kilku frontach dziwne, ze jeszcze sypiam zaradna dziewczyna, trzeba sobie w życiu radzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.02.2010 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 cześć Anetinka:) cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.02.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Pa Anetka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.02.2010 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 fajnie macie też bym chciała na nartach pojeździć Beti, a jest jakiś problem? trza znaleźć gorkę, wypożyczalnie i wsio ps. ja nie spróbuję zastosować mojej rady :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.02.2010 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 masz rację -FM uzależnia i w dodatku jak bardzo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.02.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 i my jedziemy na narty wieczorkiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.02.2010 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 buuuuuuuuuuuuu wyposzczeni co nieco byliśmy ale antresola sprawdzona jest tu z czego się śmiać ??? hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.02.2010 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 trochę mnie nie było ładnie to tak ??? ale nie dałaś rady się pozbyć uzależnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.02.2010 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 ale nadrobiłam została mi jeszcze Kawika i Delfina a ja już w ogóle dzisiaj nie dam rady zajrzeć do dziewczyn :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.02.2010 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Cezść Anetina Róniez i tutaj sie witam cześć dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.02.2010 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 powiem wam że na zabawie było super nogi mnie do dziś bolą ale po wyjściu od fryzjera nie było mi do smiechu wygladalm jak lwica-tak mnie natapirowała z daleka krzyczałam do mojego małża zby auto otwierał bo nie chciałam żeby ktos mnie widział na szczęście kuzynka uratowała sytuacje i w domku porawiła mi właosy myśle że wyglądałam dobrze fajnie, że zabawa się udała a fryzurka, no cóż ... daaj fotkę tej lwicy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.02.2010 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 odnośnie partnerstwa to przypomniało mi się teraz jak koleżanka mi opowiadał że kiedyś żaliła się mężowi iż ma wszystkiego dosyć, ciągle tylko praca, dom, praca, dom, że na nic nie może sobie pozwolić itp. a on mówi do niej- kochanie zupełnie cię nie rozumiem, nie wiem o co ci chodzi i na co narzekasz, bo przecież prać możesz, sprzątać możesz, pracować możesz więc o co ci chodzi? robisz to na co masz ochotę i co Wy na to? a idź niestety duzo osób inaczej rozumie partnerstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.02.2010 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 no następna. Co Wy z tymi zakupami? na allegro promocja żabka w sklepie kosztuje 1 zł a tam 36 gr jest różnica? nawet z przesyłką wyszło mi 43 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.02.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 opłaca się bez dwóch zdań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.02.2010 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 o rany!!!!!!!!!! ja też czasem............. ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. a z jakich zagadnień? jesli mozesz napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.02.2010 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 e tam wariatka działam na kilku frontach dziwne, ze jeszcze sypiam coś o tym słyszałam ostatnio Nie no, zmykam juz, zmykam. Fajnie tu z Wami Ale słonko mam za oknem to dzieciarne porwe na jakies sanki to byłoby wyjątkowo trza było sobie ulżyć :D zmykaj - dpo jutra ja też zaraz uciekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.02.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 humanistycznych, głownie dla wydz socjologii i pedagogiki, a Ty? może będziemy mogły się czasem wspomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.02.2010 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 działam na kilku frontach dziwne, ze jeszcze sypiam zaradna dziewczyna, trzeba sobie w życiu radzić trza sobie dorobić w różny sposób do pensji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts