anetina 02.02.2010 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 opłaca się bez dwóch zdań no właśnie dlatego zamówiłam a głupio tak w domu widoczne wszystko na przestrzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.02.2010 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 humanistycznych, głownie dla wydz socjologii i pedagogiki, a Ty? może będziemy mogły się czasem wspomóc ze wszystkich pedagogika na wszystkich specjalnościach prawo przedmioty ekonomiczne a teraz z polibudy jakieś techniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.02.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 działam na kilku frontach dziwne, ze jeszcze sypiam a pewnie ze tak, jak każda kasa się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.02.2010 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 i my jedziemy na narty wieczorkiem:) też będziesz jeżdzić? ja się nie moge skusić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.02.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 a skąd, ja nie, boje się że złamię noge a w dodatku za kinga trzeba będzie latać i wciągać ja na górę bo na wyciąg jeszcze za mała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 02.02.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 dobry Beti dawaj zdjęcia najlep[iej z tymi lwimi włosami z lwimi nie będzie nie pozwalałam na siebie patrzeć a co dopiero zdjęcia robić wiecie lwica to dzikie zwierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 02.02.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 odnośnie partnerstwa to przypomniało mi się teraz jak koleżanka mi opowiadał że kiedyś żaliła się mężowi iż ma wszystkiego dosyć, ciągle tylko praca, dom, praca, dom, że na nic nie może sobie pozwolić itp. a on mówi do niej- kochanie zupełnie cię nie rozumiem, nie wiem o co ci chodzi i na co narzekasz, bo przecież prać możesz, sprzątać możesz, pracować możesz więc o co ci chodzi? robisz to na co masz ochotę i co Wy na to? mam nadzije, ze to żart przypadek z zycia autentyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.02.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 ech dziewczyny a my narzekamy na swoich chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 02.02.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 humanistycznych, głownie dla wydz socjologii i pedagogiki, a Ty? może będziemy mogły się czasem wspomóc ze wszystkich pedagogika na wszystkich specjalnościach prawo przedmioty ekonomiczne a teraz z polibudy jakieś techniczne ale Wy zdolne dziewczyny jesteście i jakie pracowite bo przecież to kupa "zabawy" napisać dobrą pracę sama raz pisałam kumpeli i wiem cos o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.02.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 cześć Anetinka, w pracy juz jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 a skąd, ja nie, boje się że złamię noge a w dodatku za kinga trzeba będzie latać i wciągać ja na górę bo na wyciąg jeszcze za mała. i jak się udał wypad na narty? ja 2 lata temu też kursowałam przy dziecku teraz to on sam wjeżdza i zjeżdża mama mu tylko macha na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 dobry Beti dawaj zdjęcia najlep[iej z tymi lwimi włosami z lwimi nie będzie nie pozwalałam na siebie patrzeć a co dopiero zdjęcia robić wiecie lwica to dzikie zwierzę super wyglądasz laska z ciebie szkoda, ze jednak nie ma fotki z tymi lwimi włosami pewnie super wyglądałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 ech dziewczyny a my narzekamy na swoich chłopaków ja akurat mam prawo narzekać ale szkoda tylko na to słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 ale Wy zdolne dziewczyny jesteście i jakie pracowite bo przecież to kupa "zabawy" napisać dobrą pracę sama raz pisałam kumpeli i wiem cos o tym lubię to a i pewnie że fajna zabawa człowiek się chociaż rozwija ciągle nie siedzi w miejscu a przy okazji kasa wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 cześć Anetinka, w pracy juz jestes? cześć oczywiście się melduję z pracy na chwilę weszłam popracuje trochę i pójdę was odwiedzić ale to za chwilę miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.02.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 i jak się udał wypad na narty? udał się Anetinko, ja stałam na dole i robiłam zdjęcia mojej narciarce, mąż wciągał Kingę na coraz wiekszą górę a ona zjezdzała jak szalona ale po powrocie była tak wypompowana że w samochodzie zasnęła i jak jeszcze wychodzilismy do pracy to spała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 no pod tym względem narty wspaniale wyciągają co prawda mój i bez nart ładnie śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.02.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.02.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 oczywiście się melduję z pracy na chwilę weszłam ja dziś w biurze sama, koleżanka sie rozchorowała i Pan dyr tez więc luz blus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.02.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 oczywiście się melduję z pracy na chwilę weszłam ja dziś w biurze sama, koleżanka sie rozchorowała i Pan dyr tez więc luz blus A mojego kierownika nie ma Wczoraj urodziła mu się córeczka! bARDZO SIĘ CIESZYMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts