aneta-we 03.02.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 oczywiście się melduję z pracy na chwilę weszłam ja dziś w biurze sama, koleżanka sie rozchorowała i Pan dyr tez więc luz blus A mojego kierownika nie ma Wczoraj urodziła mu się córeczka! bARDZO SIĘ CIESZYMY że go nie ma? Gratulacje dla szefa U mnie wszyscy są. Troche w okrojonych składzie (zaległe urlopy) ale jestesmy na posterunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.02.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 oczywiście się melduję z pracy na chwilę weszłam ja dziś w biurze sama, koleżanka sie rozchorowała i Pan dyr tez więc luz blus A mojego kierownika nie ma Wczoraj urodziła mu się córeczka! bARDZO SIĘ CIESZYMY że go nie ma? Gratulacje dla szefa U mnie wszyscy są. Troche w okrojonych składzie (zaległe urlopy) ale jestesmy na posterunku to też ale w ogóle że mu sie urodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 zapraszam i tutaj na kawkę http://mei.blox.pl/resource/kawa1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 03.02.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 dobry Beti dawaj zdjęcia najlep[iej z tymi lwimi włosami z lwimi nie będzie nie pozwalałam na siebie patrzeć a co dopiero zdjęcia robić wiecie lwica to dzikie zwierzę szkoda, ze jednak nie ma fotki z tymi lwimi włosami pewnie super wyglądałaś nie ma i nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 03.02.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 no pod tym względem narty wspaniale wyciągają co prawda mój i bez nart ładnie śpi to ja swoją młodszą cały dzień musiałbym na stoku trzymać? hm może to jest myśl może w końcu bym się wyspała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 03.02.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 a tak wogólę to DZIEŃ DOBRY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 dzień dobry dzień doberek jak tam dzisiaj plecki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.02.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 dzień dobry dzień doberek jak tam dzisiaj plecki? no właśnie cholernie bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 03.02.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Eh , bidulo z tym plecami to masakra jakaś . A aj przysiadłam z kawką , dzis na dwór nie wychodzę , bo wieje i czasem popaduje mokry śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 03.02.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Eh , bidulo z tym plecami to masakra jakaś . A aj przysiadłam z kawką , dzis na dwór nie wychodzę , bo wieje i czasem popaduje mokry śnieg. no właśnie a ja kazałam mojej na dwór wyjść i teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.02.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Eh , bidulo z tym plecami to masakra jakaś . A aj przysiadłam z kawką , dzis na dwór nie wychodzę , bo wieje i czasem popaduje mokry śnieg. zupełnie jak u nas. Zawieja i pruszy, pruszy... Ale dzieciaki moze na kilka minut wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 wiecie, co ja chcę? http://kapuczino.files.wordpress.com/2007/03/wiosna1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.02.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 zabieram sie z Toba Anetinka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 zabieram sie z Toba Anetinka:) zapraszam a podobno zima ma być do maja wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 oczywiście się melduję z pracy na chwilę weszłam ja dziś w biurze sama, koleżanka sie rozchorowała i Pan dyr tez więc luz blus koleżance dużo zdrówka panu dyr też ale ... niech się trochę pourlopują jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.02.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 taka tapetę masz? Na monitorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.02.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 tak, tylko jak sama jestem to wykorzystuje czas na zakupy:) niby wszystko potrzebne ale chyba naraz sporo kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.02.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 wiecie, co ja chcę? http://kapuczino.files.wordpress.com/2007/03/wiosna1.jpg a ja mam taką: http://lh6.ggpht.com/_8Plan52eFtk/S2lLenfeAeI/AAAAAAAACKA/1fx9ZZkHg48/s640/tapeta.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 oczywiście się melduję z pracy na chwilę weszłam ja dziś w biurze sama, koleżanka sie rozchorowała i Pan dyr tez więc luz blus A mojego kierownika nie ma Wczoraj urodziła mu się córeczka! bARDZO SIĘ CIESZYMY gratki wielkie rozumiem, że urlop wziął na conajmniej 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 nie ma i nie będzie trza było jednak tą fotkę cyknąć może jednak maż zdązył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts