anetina 03.02.2010 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 no pod tym względem narty wspaniale wyciągają co prawda mój i bez nart ładnie śpi to ja swoją młodszą cały dzień musiałbym na stoku trzymać? hm może to jest myśl może w końcu bym się wyspała? hihihi dobry pomysł chrzesnicy dałam narty, gdy ledwo rok miała a mała ci spać nie daje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 dzień dobry dzień doberek jak tam dzisiaj plecki? no właśnie cholernie bolą biedactwo a będą masaże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Eh , bidulo z tym plecami to masakra jakaś . A aj przysiadłam z kawką , dzis na dwór nie wychodzę , bo wieje i czasem popaduje mokry śnieg. jest bialutko na dworze moment wszystko przysypane wiatr trochę też wieje ale non stop pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Eh , bidulo z tym plecami to masakra jakaś . A aj przysiadłam z kawką , dzis na dwór nie wychodzę , bo wieje i czasem popaduje mokry śnieg. no właśnie a ja kazałam mojej na dwór wyjść i teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam pewnie wyjdą na chwile i wrócą dzieciom nie zaszkodzi taka pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.02.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 a mała ci spać nie daje? moja daje spac nawet w dzień, śpi sobie jeszcze 3 godzinki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 taka tapetę masz? Na monitorze? tak zawsze jakiś widoczek wiosenny jest ale to co za oknem mnie przeraża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 tak, tylko jak sama jestem to wykorzystuje czas na zakupy:) niby wszystko potrzebne ale chyba naraz sporo kupiłam na allegro czy w realu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 a ja mam taką: http://lh6.ggpht.com/_8Plan52eFtk/S2lLenfeAeI/AAAAAAAACKA/1fx9ZZkHg48/s640/tapeta.jpg przystojniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.02.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 tylko strasznie stare to zdjęcie, pewnie sprzed 1,5 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 a mała ci spać nie daje? moja daje spac nawet w dzień, śpi sobie jeszcze 3 godzinki:) mój tak spał w ciagu dnia spokojnie 3,5 godzin a i w nocy jeszcze 11-12 godzin jako ponad 4 latek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.02.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 na allegro czy w realu na allegro, w realu w moim miasteczku niewiele da sie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 tylko strasznie stare to zdjęcie, pewnie sprzed 1,5 roku no pewnie to są fotki zaraz po roczku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 na allegro czy w realu na allegro, w realu w moim miasteczku niewiele da sie kupić no to pochwal się, co tam nabyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.02.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 tylko strasznie stare to zdjęcie, pewnie sprzed 1,5 roku no pewnie to są fotki zaraz po roczku? chyba jakos tak. Latem, bo tak cienko ubrani. A ślinili sie tak, ze musięli non stop sliniaki nosić, inaczej przebierałabym pewnie co godzinę jak nie częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.02.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 a kosmetyki jedynie, narazie te co ja kupuje małej do skóry atopowej sa ponad 2 razy tansze niż u nas w aptece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 a zobacz, jakie teraz postawne z nich chłopy czas biegnie szybko, widac po naszych dzieciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 a kosmetyki jedynie, narazie te co ja kupuje małej do skóry atopowej sa ponad 2 razy tansze niż u nas w aptece no to na tym się nie znam ale myślałam, ze może już coś budowlanego, wykończeniowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.02.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Anetka wesoło masz w domku ze swoimi słodziakami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.02.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 a kosmetyki jedynie, narazie te co ja kupuje małej do skóry atopowej sa ponad 2 razy tansze niż u nas w aptece napisz co sie u Was sprawdza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.02.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 a zobacz, jakie teraz postawne z nich chłopy czas biegnie szybko, widac po naszych dzieciach hmm, czy postawne? Całe 12 kilo postawności, albo i to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts