aneta-we 03.02.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Anetka wesoło masz w domku ze swoimi słodziakami:) czasami to az za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.02.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 ale myślałam, ze może już coś budowlanego, wykończeniowego nie, jeszcze nie, ostatnio kupiłam 2 komplety pościeli dla nas i dla Małej, jeszcze nie przyszły więc nie wiem czy fajne, mam nadzieje. A jeśli chodzi o kosmetyki to ja kupuje A-derme i jak narazie najlepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 a zobacz, jakie teraz postawne z nich chłopy czas biegnie szybko, widac po naszych dzieciach hmm, czy postawne? Całe 12 kilo postawności, albo i to nie obecnie czy wtedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Anetka wesoło masz w domku ze swoimi słodziakami:) czasami to az za bardzo ale chyba więcej plusów jest mieć bliżniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.02.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 a zobacz, jakie teraz postawne z nich chłopy czas biegnie szybko, widac po naszych dzieciach hmm, czy postawne? Całe 12 kilo postawności, albo i to nie obecnie czy wtedy? obecnie Jak zajrze do książeczki to przeczytam ile mięłi na roczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 ale myślałam, ze może już coś budowlanego, wykończeniowego nie, jeszcze nie, ostatnio kupiłam 2 komplety pościeli dla nas i dla Małej, jeszcze nie przyszły więc nie wiem czy fajne, mam nadzieje. . jak przyjdą, daj znać co prawda ja też pościel wygrałam - nieopatrznie ale zawsze dziecku się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.02.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 a zobacz, jakie teraz postawne z nich chłopy czas biegnie szybko, widac po naszych dzieciach hmm, czy postawne? Całe 12 kilo postawności, albo i to nie obecnie czy wtedy? obecnie Jak zajrze do książeczki to przeczytam ile mięłi na roczek rok i miesiąc: B. 9 500 g K. 9 350 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.02.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Anetka wesoło masz w domku ze swoimi słodziakami:) czasami to az za bardzo ale chyba więcej plusów jest mieć bliżniaki wszystkiego dwa razy więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.02.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 ja jej na świeta kupiłam posciel z hello kitty, jest na allegro taka kolorowa i była fajan do 1 prania potem cały kolor z niej zlazł i zaczęła sie mechacić nie lubie takiego dziadostwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.02.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 U nas dla chłopaków pościel koniecznie z carsami. Jest ok, po praniu też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 rok i miesiąc: B. 9 500 g K. 9 350 g i tak łądnie mój 11 kg a na 2 lata 13,5 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Anetka wesoło masz w domku ze swoimi słodziakami:) czasami to az za bardzo ale chyba więcej plusów jest mieć bliżniaki wszystkiego dwa razy więcej gorzej jedynie chyba na początku chciałabym chyba blizniaki ale nie wiem, czy w ogóle się zdecydujemy na powiększanie rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.02.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 jak z dobrej jakosci bawełny to bedzie ok, w opisie tej pościeli było że 100% bawełna, jak sie okazało bawełny jak na lekarstwo, niby miły materiał ale taki troche sztuczny i kolor sie po prostu zmył. Nam zamówiłam satyne bawełniana i mam nadzieje że bedzie dobra jakosciowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 ja jej na świeta kupiłam posciel z hello kitty, jest na allegro taka kolorowa i była fajan do 1 prania potem cały kolor z niej zlazł i zaczęła sie mechacić nie lubie takiego dziadostwa dlatego ja kupuję firmowe albo ze sprawdzonego źródła odpukac, nie miałam jeszcze żadnych problemów z pościelą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.02.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 rok i miesiąc: B. 9 500 g K. 9 350 g i tak łądnie mój 11 kg a na 2 lata 13,5 kg u nas na bilansie dwulatka: B. 11 100g K. 10 700 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.02.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 ale nie wiem, czy w ogóle się zdecydujemy na powiększanie rodziny nam też się cięzko zdecydować, zawsze sa jakieś przeszkody ale nie wyobrażam sobie żeby moja Kinga była jedynaczką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 U nas dla chłopaków pościel koniecznie z carsami. Jest ok, po praniu też. mój też - poki co spiderman i cars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.02.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 dlatego ja kupuję firmowe albo ze sprawdzonego źródła ja też niby tak robie ale tu chodziło głownie o ten wzór na pościeli, no trudno jeszcze z miesiąc i najwyżej wyrzucimy bo nawet podłogi tą sztucznościa sie nie umyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 jak z dobrej jakosci bawełny to bedzie ok, w opisie tej pościeli było że 100% bawełna, jak sie okazało bawełny jak na lekarstwo, niby miły materiał ale taki troche sztuczny i kolor sie po prostu zmył. Nam zamówiłam satyne bawełniana i mam nadzieje że bedzie dobra jakosciowo a nie będzie to nieco takie jakby sztuczne w dotyku? my mamy tylko bawełnę satyna wydaje mi się zimna warto kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 ale nie wiem, czy w ogóle się zdecydujemy na powiększanie rodziny nam też się cięzko zdecydować, zawsze sa jakieś przeszkody ale nie wyobrażam sobie żeby moja Kinga była jedynaczką. macie jeszcze czas jesteście młodzi córcia jest mała mnie się chyba już jednak nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts