aneta-we 03.02.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 ale nie wiem, czy w ogóle się zdecydujemy na powiększanie rodziny nam też się cięzko zdecydować, zawsze sa jakieś przeszkody ale nie wyobrażam sobie żeby moja Kinga była jedynaczką. Alicja miała byc jedynaczką, decyzja o chłopakach to taki trochę spontan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.02.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 a nie będzie to nieco takie jakby sztuczne w dotyku? nie, własnie to jest super materiał, jedyny mankament to to, że trzeba prasować. Miałam już taką pościel i byłam zadowolona, my nie lubimy tej satynowej śliskiej bo ja spie w koszulce jedwabnej i sie slizga po człowieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 dlatego ja kupuję firmowe albo ze sprawdzonego źródła ja też niby tak robie ale tu chodziło głownie o ten wzór na pościeli, no trudno jeszcze z miesiąc i najwyżej wyrzucimy bo nawet podłogi tą sztucznościa sie nie umyje. ale na jakąś szmatę najwyzej do garażu czy do koyłowni się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 u nas na bilansie dwulatka: B. 11 100g K. 10 700 g czyli teraz dopiero bilans 4 latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 a nie będzie to nieco takie jakby sztuczne w dotyku? nie, własnie to jest super materiał, jedyny mankament to to, że trzeba prasować. Miałam już taką pościel i byłam zadowolona, my nie lubimy tej satynowej śliskiej bo ja spie w koszulce jedwabnej i sie slizga po człowieku dlatego trzeba spać bez ja nie lubię mieć nic na sobie czyli chyba zaryzykujemy i może jako prezent rocznicowy sobie sprawimy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.02.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 mnie się chyba już jednak nie chce co ty opowiadasz Anetinka, Ty też młoda, a Maleństwo jeszcze odmładza, Twój Synek jest juz duży to nie byloby tak ciężko z niemowlaczkiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 ale nie wiem, czy w ogóle się zdecydujemy na powiększanie rodziny nam też się cięzko zdecydować, zawsze sa jakieś przeszkody ale nie wyobrażam sobie żeby moja Kinga była jedynaczką. Alicja miała byc jedynaczką, decyzja o chłopakach to taki trochę spontan ale za to jaki od razu hurtowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.02.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 dlatego trzeba spać bez ja nie lubię mieć nic na sobie mąż byłby za jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.02.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 dlatego trzeba spać bez ja nie lubię mieć nic na sobie mąż byłby za jak najbardziej a ja już widzę, jak biegałabym w nocy do bąków Nago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 mnie się chyba już jednak nie chce co ty opowiadasz Anetinka, Ty też młoda, a Maleństwo jeszcze odmładza, Twój Synek jest juz duży to nie byloby tak ciężko z niemowlaczkiem:) oj tak o dowod jeszcze pół roku temu byłam proszona kupując piwo gdy trzymałam za rękę dzieciaki :D niestety wygląd wyglądem, ale wiek jednak już nie ten depresja mnie dopada, więc będę chyba tak smęcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 dlatego trzeba spać bez ja nie lubię mieć nic na sobie mąż byłby za jak najbardziej trza więc wykorzystać mój tam zadowolony jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 dlatego trzeba spać bez ja nie lubię mieć nic na sobie mąż byłby za jak najbardziej a ja już widzę, jak biegałabym w nocy do bąków Nago dlatego ja mam jak coś obok koszulkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.02.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 depresja mnie dopada, więc będę chyba tak smęcić oo a to dlaczego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.02.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 trza więc wykorzystać mój tam zadowolony jest no wierzę mój to by sie nigdy nie odczepił i chyba byśmy nie spali całymi nocami a tak troche go kusze a nie ma tak od razu na wyciągnięcie ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 03.02.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Ooooo, tu się wszyscy pochowali !! A mnie tu chyba jeszcze nie było, sama nie wiem....powoli tracę rachubę co i gdzie napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 depresja mnie dopada, więc będę chyba tak smęcić oo a to dlaczego?? a tak się wszystko skłąda na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.02.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 nie mam do was siły ga du ły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 trza więc wykorzystać mój tam zadowolony jest no wierzę mój to by sie nigdy nie odczepił i chyba byśmy nie spali całymi nocami a tak troche go kusze a nie ma tak od razu na wyciągnięcie ręki dlatego my mało sypiamy :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.02.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 też tak czasem mam, cała zimę był spokój ale teraz też mnie wszystko dobija, może to nie depresja ale taki ogólnie podły nastrój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.02.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 depresja mnie dopada, więc będę chyba tak smęcić oo a to dlaczego?? a tak się wszystko skłąda na raz przestań przestń, wiosna idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts