kawika 03.02.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 też tak czasem mam, cała zimę był spokój ale teraz też mnie wszystko dobija, może to nie depresja ale taki ogólnie podły nastrój. to pogoda tak z nami robi wyjdzie słónko będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Ooooo, tu się wszyscy pochowali !! A mnie tu chyba jeszcze nie było, sama nie wiem....powoli tracę rachubę co i gdzie napisałam najważniejsze, ze wiesz, ze jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 nie mam do was siły ga du ły e tam żartujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 też tak czasem mam, cała zimę był spokój ale teraz też mnie wszystko dobija, może to nie depresja ale taki ogólnie podły nastrój. bo jest taki czas, że się wszystko na raz nakłąda czasami ma się ochotę zatrzymać to wszystko i wysiąść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.02.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 nie mam do was siły ga du ły e tam żartujesz żartuje jesssuu ile ma roboty a w ogóle mi się robić nie chce chyba utonę w papierach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 też tak czasem mam, cała zimę był spokój ale teraz też mnie wszystko dobija, może to nie depresja ale taki ogólnie podły nastrój. to pogoda tak z nami robi wyjdzie słónko będzie lepiej ale kiedy Siostra to słonko wyjdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.02.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 też tak czasem mam, cała zimę był spokój ale teraz też mnie wszystko dobija, może to nie depresja ale taki ogólnie podły nastrój. to pogoda tak z nami robi wyjdzie słónko będzie lepiej ale kiedy Siostra to słonko wyjdzie ? zara za jakieś 1,5 miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.02.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 bo jest taki czas, że się wszystko na raz nakłąda czasami ma się ochotę zatrzymać to wszystko i wysiąść jak to odreagowujesz? bo ja nieraz potrafię 2 noce pobeczeć a jak mąż pyta dlaczego to nie bardzo wiem, tak poprostu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 nie mam do was siły ga du ły e tam żartujesz żartuje jesssuu ile ma roboty a w ogóle mi się robić nie chce chyba utonę w papierach czytałam właśnie, ze dzisiaj i jutro będziemy mieć problemy z koncentarcja a najlepiej chociaż na te dwa dni zapaść w sen zimowy nie napiszę, kto teraz śpi, gdy ja muszę pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 też tak czasem mam, cała zimę był spokój ale teraz też mnie wszystko dobija, może to nie depresja ale taki ogólnie podły nastrój. to pogoda tak z nami robi wyjdzie słónko będzie lepiej ale kiedy Siostra to słonko wyjdzie ? zara za jakieś 1,5 miesiąca ale siostra pocieszyłaś :( :( :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.02.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 nie mam do was siły ga du ły e tam żartujesz żartuje jesssuu ile ma roboty a w ogóle mi się robić nie chce chyba utonę w papierach czytałam właśnie, ze dzisiaj i jutro będziemy mieć problemy z koncentarcja a najlepiej chociaż na te dwa dni zapaść w sen zimowy nie napiszę, kto teraz śpi, gdy ja muszę pracować a ja nie napisze kto teraz pije piwo a ja się tu męczę...... nad FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.02.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 a ja jutro w domku, może spać nie będę ale w piżamce połaże do południa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 jak to odreagowujesz? bo ja nieraz potrafię 2 noce pobeczeć a jak mąż pyta dlaczego to nie bardzo wiem, tak poprostu... ja już nawet siły nie mam beczeć jest inna kwestia, czy się ma w kimś oparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.02.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 też tak czasem mam, cała zimę był spokój ale teraz też mnie wszystko dobija, może to nie depresja ale taki ogólnie podły nastrój. to pogoda tak z nami robi wyjdzie słónko będzie lepiej ale kiedy Siostra to słonko wyjdzie ? zara za jakieś 1,5 miesiąca ale siostra pocieszyłaś :( :( :( poczekaj poczekaj zobaczysz jak szybko zleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 nie mam do was siły ga du ły e tam żartujesz żartuje jesssuu ile ma roboty a w ogóle mi się robić nie chce chyba utonę w papierach czytałam właśnie, ze dzisiaj i jutro będziemy mieć problemy z koncentarcja a najlepiej chociaż na te dwa dni zapaść w sen zimowy nie napiszę, kto teraz śpi, gdy ja muszę pracować a ja nie napisze kto teraz pije piwo a ja się tu męczę...... nad FM a kto? jeśli można wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.02.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 nie mam do was siły ga du ły e tam żartujesz żartuje jesssuu ile ma roboty a w ogóle mi się robić nie chce chyba utonę w papierach czytałam właśnie, ze dzisiaj i jutro będziemy mieć problemy z koncentarcja a najlepiej chociaż na te dwa dni zapaść w sen zimowy nie napiszę, kto teraz śpi, gdy ja muszę pracować a ja nie napisze kto teraz pije piwo a ja się tu męczę...... nad FM a kto? jeśli można wiedzieć no jak to kto - mój małż oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 a ja jutro w domku, może spać nie będę ale w piżamce połaże do południa jakiś urlopik? ja nawet w dniu wolnym nie mam szans na łażenie w pizamie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu idę sobie chyba popłakać :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.02.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 oparcie mam ale jak mi cos odbija to czuje sie niezrozumiana ale jak mąż ma wiedzieć jak pomóc skoro sama nie wiem co mi jest?? na początku małżenstwa było tak że ja gadałam a on nie słuchał tzn, ja myslałam że nie słucha teraz siada gapi sie na mnie i cierpliwie słucha:) taki wyuczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 nie mam do was siły ga du ły e tam żartujesz żartuje jesssuu ile ma roboty a w ogóle mi się robić nie chce chyba utonę w papierach czytałam właśnie, ze dzisiaj i jutro będziemy mieć problemy z koncentarcja a najlepiej chociaż na te dwa dni zapaść w sen zimowy nie napiszę, kto teraz śpi, gdy ja muszę pracować a ja nie napisze kto teraz pije piwo a ja się tu męczę...... nad FM a kto? jeśli można wiedzieć no jak to kto - mój małż oczywiście ale twój chyba poniękad ma prawo odpocząć a mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.02.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 no ile będzie odpoczywał do roboty won! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts